AURORA 2011 - boj proti korupci
Působí to velice neprofesionálně tolik pravopisných a nečeských slov.
ingrid Jurmanová
Re: Re:
#4: K. Novák - Re: Snažím se získat podporu volyčů, protože jedíně tak dokážeme tenhle zakon richleji prosadit!
Re: Re: Myslím, že máme mnoho orgánů, a mají mnoho pravomocí. Nicméně je u nich vůle pracovat? A pr
..A pracují jak mají a využívají své pravomoce? To bude běh na dlouhou trať :-)
Máte pravdu, pokud kladete tuto otázku. Vůli nemají, protože jsou to lidé, kteří jsou na postech stále tytíž a jedou ve všech nekalostech společně..Je třeba je vyměnit do jednoho posledního a nastavit vše tak, aby ani oni neměli šanci korupčit.
A jsme u toho samého, musíme nastolit zodpovědnost a sankce!!
Potřeba zákonných opatření s tématikou v petici naznačených
Sohlasím s tématy popsanými v petici, ale domnívám se, že je nutné řádně a podrobně popsat (vysvětlit) a hlavně rozdělit do 4 samostatných petic. V souboru nemohu petici podepsat.
Re:
Vážená paní Sylvie :-)
Bohuželneše společnost a tedy i já a všichni ostatní včetně Vás, nechala dojít situaci tak daleko, že pouhé prosazení těchto zákonů nestačí. Vzhledem k tomu, že nechci jen nastavovat systém, aby se již nekradlo, ale chci, aby co bylo nakradeno bylo vráceno, je toto opatření nutné. Také se domnívám, že pokud tento systém funguje a v daleko větší míře a přísněji jiných státech s tradicí stovek let demokracie, pak není nutné domnívat se, že se jedná o omezující opatření. Nebo o omezující opatření pro slušné lidi, kteří se memusí stydět za to jakým způsobem byl nabyt jejich majetek. Také podotýkám, že se nemusí jednat o věc veřejně přístupnou, ale jen pro zainteresované orgány dostupnou.
S pozdravem Miloslav Forejt
Re: Slabý odvar
V tomto příspěvku jsem napsal svůj názor. A už je to tady !!!!!! Takzvaný změnový zákon poslanci podpořili spolu s trojicí reformních zdravotních zákonů v prvním čtení a nyní je čeká projednávání ve výborech. "Novela zakazuje zveřejňování platů, odměn a dalších obdobných plnění poskytovaných z veřejných rozpočtů," Do každého zákona se vsune právní klička. A já se ptám Vážený pane, Vy který jste autorem této petice, co na to odpovíte Vy a strana VV ? Bude mrtvo po pěšině ? Vyjádří se tady nějaký moderátor ? Najdete odvahu veřejně říct svůj názor ?
Vážně míněný pokus, nebo nesmyslné plácání?
| This discussion has been closed. |