Americkou armádu na našem území nechceme!
A rozhodně si nepřeji, aby naše republika byla zatahována do válečných konfliktů!!!!
Nechci tu žádná cizí vojska !!!
Prosím všechny lidí, myslete na to, že nesmyslné běsnění a vyhrožování, končí katastrafou. Děkuji Markéta
A zase se tvoří koalice Evropských podržtašek proti Rusku jako za Hitlera, tentokrát však pod vedením válečného štváče USA.
Flustrace ministátečků Evropy z obrovského území Ruska se táhne stovky let do historie a je to pořád stejné. Pokaždé dostanou kulku mezi oči , ale za pár desítek let to zkouší zase znova. Tentokrát se jim to ale nesmí dovolit!!!!
Uvědomte si vy pokritci , že proti Rusku a Číně nemáte sebemenší šanci, tak přestaňte si hrát na vojáčky a budujte mír a prosperitu.
AMI GO HOME !!!!!!!!!!!
Jsem zásadně proti jakýmkoliv cizím vojskům na našem území !!!
Re: Re: Re: Re: Čech
#973: David - Re: Re: Re: Čech
Hm... dobrá tak mi řekněte jak si to představujete? Vystoupíme z NATA... Vystoupíme z EU? A co dál?? Morava se odtrhne od Čech protože maj taky přece nárok na sebeurčení? A pak řekneme Máničce a Hurvínkovi že jsme tu válku vybojovali dobře? Víte...až budete mít argument který bude založený na logickém a hlavně na reálném dlouhodobém řešení nemám problém se o tom bavit. Ale tyhle "EMOČNÍ" výlevy tady píše skoro každý na ty reagovat už nehodlám. Z poloviny lidí je tady Ernesto Rafael Guevara de la Serna ale jen 15% lidí tady ví kdo to byl. Každý má jasno že musíme vystoupit atd atd... ale nikdo neví co by bylo dál...a upřímně už mě nebaví ani Vám to vyvracet... 90% lidí tady má tak polovičaté znalosti že je to plýtváním mého času cokoli vysvětlovat. Jsme přece jen demokratický stát. A pokud jste tak nespokojení máte možnost vyjít ven a situaci řešit. Já osobně bych v NATO a EU zůstal. Ne snad proto že bych byl fanda Eura a zahraničních misí ale proto že v době eskalace takhle vystoupit mi přijde jako by voják v době míru pobíral všech výhod a když jde do tuhýho radši se dal na truhlařinu. Mno prostě zbabělost. A hlavně nikdo si neuvědomuje ty následky které by to mělo pro nás.
Jediný kdo ohrožuje mír ve světě je teroristické NATO.
Jedněch zmmetků jsme se zbavili a druzí se k nám cpou.
Re: Re: Re: Re: Re: Čech
#991: Čech - Re: Re: Re: Re: Čech
Co by bylo dál? NO Vážený vůbec nic akorát by jsme byli svrchovaný stát , stokrát nás západ napadl , stokrát nás zradil , nevidím jediný důvod proč mu po staletích zrad najednou věřit. A to NATO , jak se chová ke svým členům vypovídá válka mezi Tureckem a Řeckem , jste slepý a obyčejný kolaborant.
Re:
Ať už konečně táhnou ti američtí fašouni ke všem čertům!
Ami go home, čeká Tě Guantanámo a Hitlery!
Zrušme americké velvyslanectví v ČR z důvodu šíření genocidy a podpory fašismu!
Pryč s americkým úchylem Andy Shapirem!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čech
#995: - Re: Re: Re: Re: Re: Čech
Kolaborant?..ehm neřekl bych. Čech ano. Jen nejsem tupec a člověk který by o tom ví právě tak málo jako Vy. Svrchovaný stát v obležení EU?A NATO? Nejsme Švýcarsko ,) Ano... přesně jak sem si myslel víte o tom prd... Představujete si vše jako Hurvínek válku. Mno s Vámi se o tom bavit dál nehodlám... nemá to smysl :)
Re:
#11: - Neberte si do huby Karla Kryla, který emigroval z rodné země po jejím přepadu hordami z Východu. Na rozdíl od Němců a Rusů američtí vojáci Evropě vždy přinesli svobodu, ať už v r.1918 nebo 1945.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čech
#998: Čech - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čech
Ano, jste kolaborant, u nás válka není, vy si ji přejete, vaše názory podporují rozšíření případné války i na naše území, to je definice kolaboranta, nebo kdo je podle vás kolaborant - ten kdo nechce na našem území vojska? Zamyslete se - naše válka to není, kdo chce náš národ zatahovat do války - je obyčejný zaprodanec. Bohužel takoví krátkozrací lidé musí pochopit až činem, takže hurá do války a až umře první vám blízký člověk, najednou začnete chápat třeba jak špatně jste někde mluvil, ale to zas najednou obrátíte že?
| This discussion has been closed. |