Americkou armádu na našem území nechceme!
Re:
Čekal jsem na tuto hlášku po letech, co jsem ji nikde neviděl. Díky!!!
Měli by jsme vystoupit z více -méně amerického NATO i z EU která je řízená USA a vyhlásit neutralitu.
A proti komu že nás tu budou chránit ? Vždyť nám darují tak akorát kabát ze dřeva a 8g olova.
USA nejvetsi hrozba miru
Muj tata v '68 nesouhlasil se vstupem vojsk Varsavske smlouvy, ja nesouhlasim se vstupem Amiku na nase uzemi. Kam vlezli, tam sto let trava neroste. Tento nekulturni stat ˇbyl zalozen na vyvrazdeni domorodeho obyvatelstva, z valky vzesli, z valky ziji a doufam, ze na valku na svem uzemi zhynou. Pak snad bude klid a mir na svete.
Re:
Nechci se stydět před potomky, že jsem nic neudělala proti vstupu cizích vojsk na naše území, tak aspoň podepíší pětici.
Ač jsem bývalý voják,jsem i pacifista.Zažil jsem v řadách naší pseudoarmády export pravdy,lásky,demokracie a ,,svobody" a nehodlám tato zvěrstva dále podporovat.Dále bych rád vyzval spoluobčany k vypovězení občanské poslušnosti vládě,nebot to co se děje nemůže skončit dobře,a je na čase dát jasně najevo,že nejsme hračky,ale lidské bytosti.
Opakované okupace
K uvedené prasárně české moči jsem se vyjádřil na blogu http://joseforel.blogspot.com
Re:
Dobrý večer,
odkaz na tuto petici jsem zaslal poslancům a senátorům u kterých je naděje, že petici podpoří.
Díky za podporu
Jiří Novotný
spoluautor petice
Re: Opakované okupace
Re:
Ano tomu lze jen stěží uvěřit, že jsme se toho dočkali. Problém je v tom, že USA ještě v nedávné minulosti byly lepším státem než jsou v současnosti. Doba se mění, ale pravdou je, že USA vznikly na válce a celou svou historií je válka provází jako siamské dvojče.
| This discussion has been closed. |