Americkou armádu na našem území nechceme!
Re:
No a jak to rozlišíš? V obou případech jde o cizí vojáky na území cizího svobodného státu. Rusy jsem zažila, Američany už zažít nechci. Už proto, že v případě konfliktu, který hrozí, bychom patřili mezi první cíle.
Začněme budovat už konečně normální civilizaci!!!! Jako homo sapiens sapiens
Re: Hezky kvičíte
#171: GO USA GO - Hezky kvičíte
Počkej jak budeš kvičet Ty až budeš chcípat v zákpu za za zájmy USA anebo až Ti na barák spadne raketa od Rusáku a zabije Tebe a tvoji rodinu ty válečný štváči !!!
Pitomče. Jestli máš chuť žít s Amíky, tak si k nim odjeď. Většina z nás o další okupaci nestojí.
Vy musite byt pan Stetina nebo Kalousek,Vitula,Laudat,Bursik nebo Kocab,ci sam knize?
FUJ vládě
která toto dopustí . Vláda by měla zveřejnit seznam jmen , kdo toto odsouhlasil nebo odsouhlasí . Měla by zveřejnit jména těch , kteří jsou podepsáni pod tímto ZVACÍM DOPISEM .
Ne!
Nechci nijak podporovat další vykonstruovaný konflikt!
USA bude válčit pořád, ale na svém uzemí si to netroufne.
Nechci, aby udělala z Evropy opět bitevní pole, natož nechci abychom vypadali, jako podporovatelé jejich agresivního rozpínání po světě!
Jako poslední bych rád upozornil, že jsme na kontinentu (mimo jiných) s Rusi - ne s Američany! Komu tedy bude více záležet na tom, jak by mohla být poničená, nebo zamořená evropská půda? Myslím, že národ, který drancuje zemi (naši planetu) jak na svém území, tak v zahraničí to řešit nebude :/
Re:
Obávám se, že Amíci budou ještě horší. Nebo si myslíte, že sem přijde kulturní a vědecká elita?
Petice by se měla hlavně poslat naší "vládě" která dělá vše proti lidem a jen pro sebe,a ne pro lidi.
Nesouhlasím s další snahou vyprovokovat Rusko k válce.RUSKO NENÍ AGRESOR. A s tím že se snaží podpořit své krajany na Ukrajině,aby nebyli vyhlazeni kvůli tomu,že bydlí tam,kde už to Porošenko a podobní prodali,souhlasím. Jsem pro vystoupení z NATO. NATO není obranný,ale jak se pořád dokola ukazuje,útočný pakt.
Jsem pamětník invaze vsTUPCU v srpnu 1968,bytostně jsem NESNÁŠEL SOVĚTY a vývojový paradox globálních změn vytvořil u mě odpor k naprogramovaným kyborgum,dálkově ovládaným,jako je KOCÁB,ŠTĚTINA a spousta dalších.https://www.youtube.com/watch?v=3mdSpwv6HxE
| This discussion has been closed. |