Americkou armádu na našem území nechceme!
Necítím se ohroženým Ruskem,ale nenažranými americkými židy!!!
Žádnou "cizáckou"-užili jsme si jich za ty minulé doby dost.A netoužím zvláště po americké /Vietnam,
Korea,Afganistan atd.kam vstoupila,všude krev,zabíjení,a plno nešťastných lidí.
Nejsem pacifista ale kloním se k návrhu že je třeba "překovat meče v pluhy".Chci žít v MÍRU.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#1326: Maschin - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Pěkné použití interpunkčního znaménka vykřičník. "Umí!!!"
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the author of the petition.
Armáda a co dál!!??
Nechci žádnou armádu!!!
Ta naše je jedna rozkrádačka za druhou a správní profíci musí od válu!!!
Chci neutralitu dle viz Švýcarsko!
Politici hledí co jim za odkývání Bruselu-EU-USA kápne do kapes-voliči je nezajímají.
Jen aby těch chudáků z Uh.Brodu nebylo víc-lidi toho začínají mít dost!!!
Vtipná reklama
Podepsal jsem tuto petici velmi rád. Jsem přesvědčení, že na českém území by měla být pouze a pouze česká armáda. Mrzí mě, že po roce 1989 jsme promarnili jedinečnou šanci stát se neutrálním státem. Neutralita by nás sice neuchránila, ale s rovnou páteří se národ lépe loučí se svobodou v okamžiku, kdy si s ním v rámci inovace světových dějin rozhodne někdo utřít zadel.
Nicméně si dovolím s humorem upozornit na kouzlo nechtěného. Otevřete-li tuto stránku s nadpisem: Americkou armádu na svém území nechceme, tak se jednou za čas při x tém otevření objeví reklama: Víza do Ruska, služební, turistická…
Chápu, že zřejmě provozovatel stránky neovlivní výběr reklam, osobně mě to nevadí, ani mě to neuráží, pouze to působí poněkud komicky. Takový příklad kouzla nechtěného, dle Murphyho zákonů.
Re: Re: Invaze
pokud bude válka, moje jasná volba - dezerce k Rusku
Celé je to podraz
Co je to za podraz? Jak se může změnit petice proti americké základně najednou na petici za odvolání prezidenta? Odvolávám svůj podpis, který byl získán podvodem.
Jaromír Just
Nesouhlasím se vstupem cizích armádních sil na naše území ČR.
| This discussion has been closed. |