Žádost čechoslováků o nevydání tureckých vojáků z Řecka
Re:
vy si laskavě uvědomte v jaké situaci je řecko. Dlouholeté spory s Tureckem si mají vyhrotit kvůli tureckým vojákům, kteří by bez váhání na Řecko zaútočili, kdyby k tomu dostali rozkaz? Mají riskovat válečný konflikt? Přijedete jim potom na pomoc? Také jsem petici podepsal, ale ono to není tak lehké a už vůbec bych to nestavěl do role, jak to tady prezentujete vy!!!#4: -
Re: Re:
Chápu, že to není lehký, ale když Erdoganovi jednou ustoupí, tak už budou ustopovat pořád. Appeasement se už jednou v historii neosvědčil. Islamistům se nesmí ukázat slabost. A Řecko může těch 8 vojáků případně poslat někam jinam, kde je Erdogan nedostane, napadá mě třeba vojenská vláda v Egyptě, ta islamisty nemusí....Nevím jestli by NATO pomohlo Řecku proti případnému tureckému nátlaku/útoku, ale věřím, že by pomohly ostatní pravoslavné státy v čele s Ruskem.
Tohle jsou jedni z mála, kteří azyl skutečnš zaslouží a kteří určitě nebudou dělat problémy. Škoda, že se převrat nepovedl, armáda je jedinou pojistkou proti takovým sadistickým islamistickým fanatikům jako je Erdegen.
Re: Re: Re:
Pomoc Ruska je jako z bláta do louže. Ač jsem tu petici podepsala, chápu, že je to tenký led. Ale pravidlo pro vydávání je nevydávat tam, kde hrozí mučení a trest smrti. Obojí je splněno.
DRe: Re:
Re: Re:
Nevrácení vyžaduje odvahu. Kdyby ji Řeci měli, nedošlo by k rozdělení Kypru. Ale jednou už by mohli zvednout hlavu.
Demonstrace
Nemá někdo čas uspořádat demonstraci před řeckým velvyslanectvím a zpropagovat ji? To by taky mohlo pomoct, kdyby přišli lidé...
Vyjadřuji podporu před Erdoganovou totalitní zlobou uprchnuvším vojákům. Snad Řecko zachová jako solidní země a nevydá je tomu despotovi!!
Je to o tenkem ledu ale rekla bych ze tito Uprchlici jsou jedni z mala legitimnich...chapu ovsem i to ze se recky president snazi vyhnout konfliktu s turkem...podepsano
Spojenci se odmítá těžko. Ale pravidlech pro vydávání do zahraničí je, že se nevydává tam, kde hrozí mučení a trest smrti. Což obojí v tomto případě platí. Držme se toho.
Stejně to celé od samého začátku spískal Erdogan
EU by měla jednoznačně osdoudit Erdoganovo totalitní běsnění a zastat se v téhle věci Řecka. Když už jaksi funguje Schengnský postor, tak by mohli uprchlí vojáci požádat o azyl v jiné zemi, která má silnější vyjdnávací pozice. Ale to by nesměli být napříč EU samí vlezdoerdoganoprdelisté.
Re:
Řečtí politici nejednají srdcem, nýbrž pro nadité měchy. To by jim musel někdo hodně přisypat, aby v tomto případě jednali srdcem :-(
| This discussion has been closed. |
Nejlepší z Turecka je turecký med. Já jsem tak chytrý, že to vím. Jujuju :-D