Petice,aby byla Iveta Bartošová pochována jen v rodinném kruhu
Celebrita
Osobně si nemyslím, že by Iveta chtěla být sama pochována v rodinném kruhu. Byla to celebrita a jako celebrita by si zasloužila mít i velkolepý pohřeb. Nechápu, co se tady děje za týatr se soukromým pohřbem... tím se nic nevyřeší. Problém je v panu Josefu Rychtářovi a jeho synovi, kteří si myslí, že si můžou dovolit VŠECHNO ! Ze dvou nabízených pohřbů se mi nezamlouvá ani jedna. Jeden má zmedializovat toho, který ji ke smrti dohnal a druhý zase ukrýt před fanoušky. A taky by bylo pěkné, kdyby se s ní přišli rozloučit lidé z branže. Ale ono to stejně nejspíš dopadne tak, že se to bude konat podle pana Rychtáře a na pohřeb nepřijde nikdo kromě Macury, aby se zase porvali.
Petice?
Re: Celebrita
ano byla celebrita, ale přání rodiny je přednější a vzhledem k tomu, co se kolem Ivety poslední roky dělo a hlavně psalo, se jejich postoji vůbec nedivím. Ideální varianta by byl soukromý pohřeb v rodinném kruhu a pak dejme tomu veřejné rozloučení pro kolegy, fanoušky atd. zvlášť ....
Re: Re: Celebrita
Si to taky myslím! Pro rodinu klidné rozloučení ve Frenštátě, uložit ostatky tam odkud pocházela a kde má své kořeny a potom oficiální rozloučení. Tak to ať Rychtář si klidně pak pořádá. Rodina se zachová jak uzná za vhodné(podle mě se nezúčastní) a on ať se tam třeba po...
To že byl její manžel mu tohle umožňuje. To že i podle mě může za její smrt ho neomlouvá.... chvíli před tím neštěstím byl jak měsíček na hnoji (a to není z bulváru!) takže víc není asi co dodat!
Upřímnou soustrast celé rodině! Držte se! Tohle je pro všechny ta nejhorší doba ;( Jedinou útěchou je jen to, že teď už jí nikdo neubližuje, nic jí nebolí a všechno je jak má být ;( (vím, jak ta poslední věta zní, věřte slýchala jsem jí poslední dobou hodně často...a pomalu mi dochází, že je na ní něco pravdy....)
Re: Celebrita
Na jeji hrob muze snad kazdy prijit polozit kytku a zapalit svicku,a tak se sni rozloucit..ale kdo pujde na Rychtarovo rodinou hrobku polozit kvetiny? NIKDO
pohřeb Ivety Bartošové
This comment has been removed by the person who wrote it.
This comment has been removed by the person who wrote it.
A výzva pro Josefa Rychtáře:
Bože chlape, seber se a jdi někam hooodně daleko a přestaň všechny okolo sebe obtěžovat, napadat a urážet. Je to to jediné co umíš.Přestaň předvádět jaký jsi, stejně ti to nikdo nevěří a všichni vědí, kdo a jaký jsi ve skutečnosti.
| This discussion has been closed. |