Petice.com

Omluva za Tibet 2014

Petice "Omluva za Tibet" po 24 hodinách

Nepřihlášený uživatel#1 Apr 30, 2014, 13:11
Právě přišla pozvánka na oslavu 10-ti let Ministerstva zahraničních věcí. Co této akce využít k fyzickému vyjádření nesouhlasu formou happeningu?
Nepřihlášený uživatel#2 Apr 30, 2014, 13:20
Díky!
Nepřihlášený uživatel#3 Apr 30, 2014, 13:30
Díky !
Nepřihlášený uživatel#4 Apr 30, 2014, 13:36
Souhlas se změnami a jsem rád, že vidíte petici jako úspěšnou dle počtu podpisů.
Nepřihlášený uživatel#5 Apr 30, 2014, 14:06
Dobré odpoledne pane mašku!
Také Vám děkuji!
Hana
Nepřihlášený uživatel#6 Apr 30, 2014, 14:27
Díky!!!
Martin
Nepřihlášený uživatel#7 Apr 30, 2014, 15:26
Přátelé, tato petice nemá smysl, s politováním to musím konstatovat, přestože jsem ji sám podepsal. ( viz příspěvek č.365 ). K tomuto závěru jsem došel poté, co jsem se obrátil s dotazem na pana vicepremiéra a z odpovědi jsem byl velmi překvapen, a proto Vám nyní mohu s klidným svědomím poradit : " Jděte si stěžovat do Bruselu !" Bláhově jsem se ještě domníval, že je Česká republika na tom ekonomicky asi moc špatně, že se při jednání s Čínou snížila k takové morální bídě, jakou předvedl pan ministr Zaorálek, ale teď už si to vůbec nemyslím, jsme na tom totiž v Evropské unii všichni stejně, jak s morálkou, tak ekonomicky. Přeji Vám hezký první máj a hlavně hlavu vzhůru, bude hůř. A věřte mi, je mi z toho, co jsem napsal velmi smutno, MUDr.Radek Dvořák.
Jan Maška#8 Apr 30, 2014, 15:48

Re:

#7: -

Bohužel v ČR je v této době možné všechno. Odrzlost a hroší kůže politiků již přerostly všechny meze.

Nepřihlášený uživatel#9 Apr 30, 2014, 15:54
Díky za tu petici. Jsem rád, že jsem se od podlézavého prohlášení našeho ministra mohl distancovat. Vladimír
Nepřihlášený uživatel#10 Apr 30, 2014, 18:21
Díky. Dobrá práce!
Kéž pravda a láska zvítězí nad diktaturou peněz...
Daniela
Nepřihlášený uživatel#11 Apr 30, 2014, 21:03

v petici chybí že žádáme aby se čr vrátila k dřívějšímu postoji k tibetu, k tomu co bylo před podpisem zaorálka. To jediný je podstatný. Ty omluvy a řeči že sme na tom byli stejně , řešit přitom odstoupení zaorálka a nakonec žádat prohlášení že čr dodržuje lidská práva místo žádání nápravy ... chcete jim pomoct nebo tupit zájem veřejnosti ?

Nepřihlášený uživatel#12 Apr 30, 2014, 21:58
Děkuji, pane Mašku!
Nepřihlášený uživatel#13 May 01, 2014, 08:51
Diky za petici,kritizuje kazdy ale malokdo neco doopravdy udela!Dobra prace!
David#14 May 01, 2014, 13:22
Chtěl jsem jen podotknout, že by nebylo špatné přepsat petici do anglického jazyka a případně kontaktovat nějaká zahraniční média, která se o Zaorálkově vystoupení alespoň zmínila (tedy v případě, že nějaká taková média jsou, to nevím)...
maus#15 May 01, 2014, 13:32
Díky za petici, jsem ráda že svým podpisem mohu pomoct Tibetu, jinak se z nás za chvíli stanou ovce - tupě zírající!
Nepřihlášený uživatel#16 May 01, 2014, 18:45
Mr. Zaorálek to přehnal a měl by odstoupit.
Nepřihlášený uživatel#17 May 01, 2014, 18:48
Děkuji vám, milý Jane za upozornění. Vůbec jsem netušila, že je něco takového možné. Proto píšu: zasranej Zaoralek :-(, pokažená naše politická scena. Nemám rada sprosty slova, ale v tomhle pripade to jinak neumim. i.
Nepřihlášený uživatel#18 May 01, 2014, 21:02
Vážený pane Maška,

Velmi si vážím Vaší aktivity a chci Vám poděkovat. Chci se postavit na stranu těch, kdo nesouhlasí s tím, že si máme vyřešit spory ve vlastní zemi. Jak by nám asi bylo, kdyby naše revoluce nebyly tak sametové a svět se k nám točil zády? Že se nám to stalo? O důvod víc, proč se nezachovat stejně! Děkuji Vám. Zuzana Jelínková
Nepřihlášený uživatel#19 May 02, 2014, 06:51
Bohužel díky aroganci sockomoušské vlády si myslím že petice zůstane bez odezvy :-(
ganapati#20 May 02, 2014, 10:04

(#898)

Vážený pane Maško
Děkuji za tuto aktivitu a i když se jí patrně nedostane pozornosti státní správy, tak jak by zasluhovala, není bezvýznamná. Možná by stálo za to kontaktovat skupiny, provádějící praxi vadžrajánového buddhismu. Namátkou: Karma Kagyu (www.karma-kagyu.cz), spolek Lungta (www.lungta.cz),
Dzogchen (www.dzogchen.cz), Rigpa Group Czech ([email protected]) apod.
Určitě by pomohli rozšířit petiční úsilí.
S přáním pěkného dne
Pavel
[email protected]

Nepřihlášený uživatel#21 May 02, 2014, 23:06

Re:

#11: -

#11 ...
v petici chybí že žádáme aby se čr vrátila k dřívějšímu postoji k tibetu, k tomu co bylo před podpisem zaorálka....

a k čemu se chcete vrátit? například k tomu jak tehdy premiér Nečas varoval před " Dalajlamismem"?

Nepřihlášený uživatel#22 May 03, 2014, 02:23
Mily Jane, chtěla bych Ti ze srdce podekovat za tuto tvou peticni aktivitu, za Tve nasazeni a setrvalost. Citim, ze stejne jako ja vnímáš ohrozeni svobody Tibetu a jeho naroda velice osobne. V Anglii a Indii jsem mela prilezitost se s Tibetani osobne setkat. Dodnes, když mi tyto vzpomínky prijdou na mysl, stále citim tu jejich nepopsatelne láskyplnou energii, vidim onen bezelstny soucitny vyraz v jejich ocich a tam celou vecnost života ve strachu, zoufalstvi z bezmoci a zaroven neotřesitelnou viru , lasku a respect ke vsemu zivemu bez rozdilu, Moc me tenkrat prekvapilo, jaka sila a respect muze vychazet z takových prekrasne obycenych lidi.
On te doby si tak nejak beru situaci v Tibetu docela osobne.
Chtela bych Vam tedy vyjadrit nesmirne diky, za vytrvalost v tetou kauce, a ac pouze skromne, chtěla bych Vam nabidnout svou pomoct, byla-li by zapotřebí, at uz jakehokoli razu. Prosim, urcite se neostýchejte mne kontaktovat s konkretnimi ukoly na mem mejlu: [email protected]; nebo na tel. cisle 736676137. S přátelskými pozdravy a pranim mnoha uspechu a podpory zvenci.
Tereza Jakubcova, Tachov
sisi70#23 May 03, 2014, 02:30

Re:

#11: -

Presne tak, souhlasim. Pokud chceme opravdu pomoct, tohle je dobry zacatek, ale stale dlouha cesta pred nami. Z me strany muzete pocitat s pevnou podporou. Ovsem jednotlivec zmuze celkem dost, ale furt malo na viditelny vysledek. Nicmene, jsem vdecna, ze mame moznost se podporovat navzajem a stale verim v uspech teto mise.

Pepa#24 May 03, 2014, 08:13

Re: Dobrý nápad.

#14: David -

Myslím, že by to mohlo mít úspěch. Kdo by t oměl možnost provést, oslovte autora Petice pana Maška.

Jinak moc dík za Petici. Nechtělo se mi u televize věřit, že v dnešní době někdo něco tak zrůdného vypustí z huby.

Nepřihlášený uživatel#25 May 03, 2014, 21:07
Děkuji velice autorovi a distributorům této petice. Ve všem s ní souhlasím! Neumím se smířit s tím že jsme prodali boj za lidská práva za vylepšení obchodního vztahu s Čínou. Vždyť ani tento argument neobstojí. Čína bude vždy obchodovat s tím, kdo ji nabídne výhodné podmínky bez ohledu co si myslí o Tibetu. Nevěřím že dá přednost špatnému obchodu s partnerem který deklaruje loajalitu k čínské politice. Pánové z naší vlády zapomněli že nebýt odvážných lidí, kteří bojovali za svobodu u nás nemohli by dnes sami svobodně dělat tato prohlášení.
Štěpán

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.