Děkujeme! Podpora policii ČR v boji proti extremismu v mešitách.


Nepřihlášený uživatel

#76

2014-05-12 19:15

Nikdo rozumný nemá nic proti slušným věřícím.Nikdo rozumný a slušný věřící nebude tolerovat propagaci středověkého tmářství.Dobrá práce a děkuji.

Nepřihlášený uživatel

#77

2014-05-13 12:05

Naprosto se ztotožňuji s vedením Austrálie. Nemám nic proti přistěhovalcům, ale musí respektovat, naší kulturu. Pokud se jim to nelíbí, ať odejdou do země, které je to jedno. Ukažte mi kde se postavil křesťanský chrám v zemích ovládaných muslimy
Miloš H.
Nepřihlášený uživatel

#78 Re: Re:

2014-05-14 11:15

#22: - Re:

Závadnost knihy, o niž v tomto případě mělo jít, nechť posoudí jiní. Její autor, žijící na Jamaice, je skutečně považován za kontroverzního.

Problém je v tom, že ta kniha byla vydána zhruba před dvěma roky. Neboli - natvrdo řečeno - naši udatní policejní šéfové dva roky chrněli, načež to chtěli během několika minut odčinit tím, že poslali do mešity báckomando.

Více je například zde: http://denikreferendum.cz/clanek/17890-policejni-manevry-kolem-knihy

Miloš H.

#79 Re:

2014-05-14 11:27

#77: -

V Sýrii se před začátkem občanské války hlásilo ke křesťanství kolem 10 % obyvatel. Že tam měli i své kostely, je mimo jakoukoli pochybnost. Spousta kostelů (ale i mešit) byla zničena či poškozena právě v důsledku probíhající občanské války.

Křesťanství je tolerovaným náboženstvím i v - Západem tolik proklínaném - Íránu. Samozřejmě i tam lze na křesťanské kostely natrefit. (Perzekvováni tam jsou členové náboženského hnutí Bahá'í. Ale nějak přežívají.)

Možnost stavět kostely je zcela vyloučena v zemi, která je ale paradoxně nejvěrnějším spojencem USA v muslimském světě, totiž v Saúdské Arábii. Jsou to ale paradoxy, že?

K tomu "vedení Austrálie": máte na mysli tento hoax: http://hoax.cz/retezove-emaily/jakeho-vudce-svet-potrebuje/?

Miloš H.

#80 Re:

2014-05-14 11:30

#76: -

S prvními dvěma větami souhlasím, středověké tmářství, provozované pod záminkou jak islámu, křesťanství, buddhismu, hinduismu či čehokoli jiného, samozřejmě opravdu obhajovat nehodlám.

Ten policejní zásah za povedený ale nepokládám - proč, to jsem napsal v jednom ze svých předchozích komentářů.


Nepřihlášený uživatel

#81

2014-05-15 09:36

Udělejte už konečně něco!

Nepřihlášený uživatel

#82

2014-05-16 17:42

Konečně se začíná probouzet zdravý rozum.
Ta sebedestruktivní tolerance divošských, středověkých a fanatických praktik je nevysvětlitelná. Tak se svéprávný člověk nechová.
Doufám, že PČR nikdo "humanitárně" nepřistřihne křídla.

Nepřihlášený uživatel

#83

2014-05-16 18:49

PČR udělala něco zase správně.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-05-16 20:16



Nepřihlášený uživatel

#85 Re:

2014-05-16 21:03

#11: - blablabla

 


Nepřihlášený uživatel

#86 Re:

2014-05-16 21:04

#77: - vsude ;)

 


Nepřihlášený uživatel

#87

2014-05-17 01:12

Nemám k lidem žádné předsudky ale po eseji o koránu a jejich pravidlech at si to dělaj tam u nich a neprosazujou to tady , pokud se nechceš držet našimi pravidly nemusíš tu bejt....

Nepřihlášený uživatel

#88

2014-05-17 01:18

My ze se mame omluvit a ujistit ty neprizpusobive, ze respektujeme jejich viru? A proc? Delaji snad neco, co si zaslouzi respekt? Ne, nedelaji. Delaji veci, ktere si zaslouzi prinejmensim......razie. Dekuji ceskym policajtum za zakrok, ktery chvali drtiva vetsina lidi - a to nejen v Cechach. Nikdy jsem nemyslela, ze se toho doziju, ale ted poprve vidim a citim, ze policajti jsou tu na ochranu.

Nepřihlášený uživatel

#89

2014-05-17 06:05

V demokratické zemi nelze strpět,tolerovat a státem podporovat jakékoli hnutí,skupinu či nábožensví, které otevřeně hrozí násilím i smrtí všem kteří nepřijmou jejich chápání společenského,kulturního a náboženského života.

Nepřihlášený uživatel

#90

2014-05-17 13:37

Děkuji za zásah Policie

Nepřihlášený uživatel

#91

2014-05-17 16:30

No islám v ČR!!!

Nepřihlášený uživatel

#92

2014-05-19 04:33

Souhlsím...

Nepřihlášený uživatel

#93 Re: Podepsat Petici? Ne v této podobě

2014-05-19 06:29

#25: - Podepsat Petici? Ne v této podobě

Ano, je to přesně tak!! Policie musí konat tak, jak jí to ukládá zákon. Je tu přece proto, aby zajistila bezpečnost našich občanů.


Nepřihlášený uživatel

#94 Re:

2014-05-19 06:31

#89: -

plně souhlasím


Nepřihlášený uživatel

#95

2014-05-19 07:49

Nechci být sprostý tak raději nic.Kdo s muslimama souhlasí a s jejich učením tak...

Nepřihlášený uživatel

#96 Re: Re: Re:

2014-05-19 11:46

#78: Miloš H. - Re: Re:

Pokud se nepletu, tak ten zásah navázal na trestní oznámení. Zda tedy PČR chrápala lze zjistit z toho, jak dlouhá prodleva byla mezi podáním oznámení a zásahem, ne mezi vydáním knihy a zásahem.


Nepřihlášený uživatel

#97 Re:

2014-06-06 12:49

#2: -

Proč byl vlastně zásah a ještě se zásahovou jednotkou a ještě v mešitě? kvůli knize ????? proč nezatkli odpovědného redaktora civilizovaně v klidu kdekoli a kdykoliv třeba i v mešitě bez takového divadla?v demokratickém světě takové chování policie nevidíme.Při takovém chování může padat hlavy -ministr nebo řiditel ´utvaru atd . ?????. dnes příště zásah policie v kostelích a ještě během bohoslužby ?? jde o princip Co provedla policie a dozorového státního zástupce je ostuda demokratického státu !!!

 

velkej rasista

#98 ČR

2014-06-22 23:12

Jsem čech a rasista a jsem na to hrdý. Chci, aby se češi měli dobře a byli hrdý, že jsou češi.
Moc třeba uznávám Husity, proto za co bojovali atd. Pak tady máme pěknou pověst o blaničtích rytířích, Národní obrození atd. Čechy mají moc pěknou historii a x lidí bojovalo za to, aby jsme tu byli a mluvili, proto budu tyto lidi následovat a nenechám to tady obsadit Islámem, i kdybych musel šáhnout na pušku. To co udělala zásahovka ? Jediné slovo "výborně hoši". P.S. Čechy čechům.

Nepřihlášený uživatel

#99

2015-01-22 11:38

Autorem následujících slov je údajně Dr.Emanuel Tanay, známý a vysoce uznávaný psychiatr. Muž, jehož rodina patřila před druhou světovou válkou k německé aristokracii, vlastnil řadu průmyslových podniků a nemovitostí. Když byl tázán, kolik Němců bylo skutečnými nacisty, odpověděl způsobem, který může být určující pro náš postoj k fanatizmu: Velmi málo lidí bylo skutečnými nacisty, ale mnoho dalších se radovalo z návratu německé hrdosti a další byli příliš zaneprázdněni, než aby je to zajímalo. Byl jsem jedním z těch, kdo pokládali nacisty za bandu bláznů. Takže většina se prostě stáhla a umožnila tím, aby se to vše stalo. Pak, dříve než jsme to zjistili, nás měli v hrsti, ztratili jsme kontrolu a nastal konec světa. Má rodina ztratila všechno. Já sám jsem skončil v koncentračním táboře a Spojenci rozbili mé továrny."

Dnes nám znovu a znovu různí experti opakují, že Islám je náboženství pokoje a že velká většina muslimů si přece přeje jedině žít v míru. I když toto laické ujišťování může být pravdivé, nemá pražádný význam!!!! Je to bezcenné šidítko, které nám má umožnit, abychom se cítili lépe a aby se poněkud zmenšil (psychický) účinek fanatického řádění ve světě ve jménu...Islámu...! ! ! Je skutečností, že v současné fázi dějin vládnou Islámem fanatici. Jsou to fanatici, kdo vedou každou z 50 válek, které zuří ve světě. Jsou to fanatici, kdo systematicky masakrují křesťany či příslušníky domorodých kmenů v Africe a postupně utápějí kontinent v přívalu Islámu. Jsou to fanatici, kdo spouštějí exploze bomb, usekávají hlavy, vraždí nebo zabíjejí z důvodů cti. Jsou to fanatici, kdo přebírají mešitu po mešitě. Jsou to fanatici, kdo se zápalem šíří kamenování a věšení obětí, znásilňování, zabíjení, polévání žen kyselinou, likvidací homosexuálů...... Jsou to fanatici, kdo učí mladé zabíjet a stát se sebevražednými bombovými .....zabijáky..... Obtížně měřitelnou skutečností je, že mírumilovná většina, mlčící většina....! !" .....je vyděšena a je vyřazena.

Komunistické Rusko sestávalo z Rusů, kteří chtěli pouze žít v míru, a přesto komunistické Rusko bylo odpovědno za vraždu asi 20 milionů lidí. Ohromná populace Číny byla rovněž mírumilovná, ale čínským komunistům se podařilo zabít ohromujících 70 milionů lidí. Průměrný Japonec před druhou světovou válkou rozhodně nebyl sadistickým válečným štváčem. Přesto si Japonsko vražděním a krveprolitím razilo cestu Jihovýchodní Asií v orgii zabíjení, které zahrnovalo systematické vraždy 12 milionů čínských civilistů; většinou byli zabiti šavlí, lopatou a bajonetem. Kdo by mohl zapomenout Rwandu, která se zhroutila v krvavém zabíjení. Není snad možno tvrdit, že většina Rwanďanů byli mírumilovní idé?

Poučení z historie jsou často neuvěřitelně jednoduchá a lapidární, ale přesevše, všechny naše schopnosti logického myšlení často přehlédneme nejzákladnější a zcela nekomplikované závěry: svým mlčením se mírumilovní muslimové stali zcela irelevantními. Mírumilovní muslimové se stanou našimi nepřáteli, jestliže nepozvednou svůj hlas, protože se stejně jako Dr. Tanay jednoho dne probudí a zjistí, že se dostali do područí fanatiků a že "nastal konec světa". Mírumilovní Němci, Japonci, Číňané, Rusové, Rwanďané, Srbové, Afgánci, Iráčané, Palestinci, Somálci, Nigerijci, Alžířané a mnozí další zemřeli, protože mírumilovná většina nepromluvila, až pak bylo pozdě. Pro nás, kteří to vše sledujeme, aniž bychom se angažovali, platí, že musíme dávat pozor na jedinou skupinu, která se počítá: na fanatiky, kteří  nás...! !...ohrožují....! !... náš způsob života..! !. Žádná mešita ani minaret v Evropě..! !, pokud nebude stejné množství katolických kostelů v arabském světě a také stejné množství katolíků ! ! Pedofily civilizovaný svět trestá... a co muslimové, kteří souloží 8 leté dívky a mají s nimi děti, co Mohamed, jejich bůh, také měl 8 letou, také byl pedofil ! ! Přeje si někdo z Vás, aby za dvě desítky..! !  let souložil nějaký muslimský stařec Vaše vnučky a pravnučky, aby je kamenovali, zabíjeli, polévali kyselinou, prováděli ženskou obřízku..? ! ! A konečně: každý, kdo pochybuje, že se jedná o závažnou záležitost. A kdo vymaže tento mail, aniž by ho poslal dál, ten se podílí na pasivitě, která dovoluje, aby problémy narůstaly. Proto se trochu rozmáchněte a pošlete to dál a dál, a ještě dalším. Doufejme, že tento mail čtou tisíce lidí na světě, přemýšlejí o něm. Pošlete jej dále - než bude příliš pozdě! Evropská unie nás nezachrání.....to musíme udělat sami...! ! !


Nepřihlášený uživatel

#100

2015-01-23 13:11

muslimská víra není kompatibilní s evropskými svobodnými a demokratickými hodnotami, to je celej problém, oni žijí ve středověku a my ve 21. století,nevím proč bych se nemohla posmívat tomu, že někdo věří na džiny a nechápu, proč oni by mě měli zabít, jen za to, že mám jiný názor, tak čí kultura je tak omezená a netolerantní ke všemu nemuslimskýmu???