Omluva za Tibet 2014
Re: zrušte to
neomlouvejte se a dělejte něco, jak vypadáte ? se omluvíte ? cha cha , běžte střílet !
Připojte se i na FB
https://www.facebook.com/CZsupportsTIBET
Díky
histerie pubertaku
Re: histerie pubertaku
#32: Pepa - histerie pubertaku
Pokusím se odpovědět smysluplně a civilizovaně. :) Respektování svobod a lidských práv je princip který by měl být vlastní všem lidem ve všech zemích, bez ohledu na jejich velikost či vliv. Slušnost je pojmem který překračuje hranice, jazyky i kultury. V dnešním světě je nemožné a vysoce nemorální tyto principy neuznávat či je zahodit výměnou za úplatu.
Na Vaše další nepodložená prohlášení, rádobyargumenty a urážky nehodlám ani reagovat; ostatní si svůj názor jistě udělají.
Dodám jen, že chtěl-li pan ministr Zaorálek zlepšovat vztahy z hlediska obchodního a investičního, mohl se k otázce Tibetu nevyjádřit, či vyjádřit se neutrálně. Řešení které zvolil je pro značnou část, ne-li většinu občanů ČR nepřijatelné.
ovce
napišme mu svůj názor..
Re: histerie pubertaku
#32: Pepa - histerie pubertaku
Jasně, hlavně nic nepoškodit ! Držet hubu a krok ? Na to máte právo, já to ale dělat nehodlám, protože takhle to začíná a diktaturou a totalitou končí.
Soudruh Zaorálek patří do vlády
Ale do té co skončila v roce 1989.
Re: Re: histerie pubertaku
#35: Jan Maška - Re: histerie pubertaku
Mily Jane, chapu ze nejsi happy , ze nekdo nesouhlasi s touto detskou hrou, ktera je uplne mimo realitu bezneho zivota, ale fakta jsou dana, nikoho jsem neurazel
btw: supportoval Dalajlama CR kdyz nas dvakrat zaprodali spojenci (poprve v Michove a podrueh na Jalte ? :) proste mezinarodni politika je jina liga, nez tyhle vykriky do tmy ...
prosím
This comment has been removed by the person who wrote it.
Nechce se mi vzpomínat na hrůzy II.světové války.Ale utkvěla mi v povědomí jedna věta z rozdělení národů,který měl Hitler připravený pro případ,že vyhraje válku(určitě se dá někde dohledat).Některé na Sibiř,některé k těžké práci,další zlikvidovat,ale Čechy si chtěl nechat jako lokaje,protože umí dobře ohýbat hřbety.Je mi z toho smutno,ale ta slova o lokajích jsou víc,než výstižná.Jsem ráda,že nestojím na začátku svého života. Poznání,že my všichni se nedokážeme dát dohromady a zvolit si ze svých řad ty nejlepší z nejlepších,je zničující.
NECHCI VLÁDU,KTERÁ SOUHLASÍ S PORUŠOVÁNÍM SVOBOD PRÁV OBČANŮ,KDEKOLIV VE SVĚTĚ.
| This discussion has been closed. |