Omluva za Tibet 2014
Re: ( ^ v ^ )
#1074: Velký Pho Cem - ( ^ v ^ )
Velký Pho Cem je zcela ubohoučký bolševický kvákal,který by za kus čínského žvance prodal vlastní matku.Kolaboranti a zrádci patří do pekel.
Re: Re: ( ^ v ^ )
Jste negativní negativista a na Číně vydíte jen a pouze to negativní. Musíte vidět i to pozityvní.
Re: Re: Re: ( ^ v ^ )
#1080: Velký Pho Cem - Re: Re: ( ^ v ^ )
Ale ono to bohužel z velké části negativní je a lidi si to neuvědomují.
Pokud chtěl pan Zaorálek hovořit jménem občanů ČR, pak se jich měl na jejich názor zeptat. Jestli hovořil za sebe, stydím se, že v čele mé země je takový člověk. Michaela Kudláčková
Byl jsem 2x v Nepálu,navštívili jsme i Mustang
a mnoho dalších oblastí a soucítím s touto částí světa a s lidmi zde žijícími, teď zejména s Tibeťany.
Kéž vždy najdeme odvahu jednat správně a ne z vypočítavosti či strachu.Kéž najdeme v sobě sílu jako naši předkové,přece nezemřeli zbytečně,abychom mohli my a naše děti žít svobodně a v míru. Přejí všem lidem celého světa,aby se zbavili strachu a mohli žít důstojně a v lidských
podmínkách. Díky Palková
Wikipedie: V roce 1982 ukončil studium na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Brně, na filosofické fakultě obory marxisticko-leninská filozofie a politická ekonomie.
Co by jste chtěli od takovýho zmetka.
Zaorálku jdi se zaorat.
Jeste vetsi ucast bych ocekaval u petice proti islamu, ktera tu je mnohem dyl...
http://www.petice24.com/ustredi_muslimskych_obci
:-(
Svobodu a mír Tibetu!!!!!
Re:
To nemyslíte vážně. Václav Havel byl velice špatným člověkem a já se stydím, že byl můj prezident. Čímž chci říci, že ani jeden z našich prezidentů nestál a nestojí za nic. Češi si prostě lídry vybrat neumějí!!!!!
| This discussion has been closed. |