Podpora Naděždy Prejzové

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Podpora Naděždy Prejzové


Nepřihlášený uživatel

#1

2014-04-16 10:34

je to postavené na hlavu, tak doufám, že selský rozum zvítězí nad byrokracií a nesmyslnými zákony
Ivana

#2

2014-04-16 10:53

Paní učitelka Naďa Prejzová již bezmála 15let patří mezi nejlepší a nejoblíbenější učitelky na ZŠ Sadská. A to jak mezi dětmi, kteří na ní i v dospělosti vzpomínají jen v dobrém (sama mám dvě takové děti doma), tak i mezi rodiči, kterým nikdy "nemaže med okolo pusy", ale taktně vždy řekne vše na rovinu. A taková osoba by měla odejít jen z důvodu, že nemá "potřebný papír"? A kde je chuť učit, láska k dětem i k práci? To už nikdo NECHCE vidět, co?

Nepřihlášený uživatel

#3

2014-04-17 21:20

Paní učitelka Prejzová je úžasná učitelka a bylo by velmi nerozumné přijít o takového kvalitního člověka.
rejpal

#4 Typicky cechackovsky pristup

2014-04-24 09:26

Zakon ktery narizuje ucitelum absolvovat pedagogicke MINIMUM (v koncentrovane forme pololetni kurs s dochazkou 2x tydne) plati uz +-10 let. Pokud se pamatuji, tak uz 3x (mozna 2x, nejsem si jist) byla jeho ucinnost odlozena, protoze ucitele nebyli pripraveni. Toto je typicky pristup line vetsiny – ono se to nejak vyresi samo, budeme na to prdet dokud to jde, a az uz to nepujde, tak zacneme sepisovat petice, stavkovat, a stezovat si, jak nam stat hazi klacky pod nohy.
Abych nebyl spatne pochopen : Vubec nerozporuji kvality pani ucitelky. Avsak pozadavek na pedagogicke minimum u ucitelu je, myslim, logicky, pochopitelny a ja ho plne podporuji. Je stanoven zakonem, cili ho vsichni ucitele, chca-nechca , musi splnit a meli na to 10 let.
Pokud tuto petici otevira REDITELKA SKOLY, vypovida to spise o jejim selhani. Mela 10 let (jestli teda rediteluje 10 let, nevim) na to, aby pani ucitelku motivovala k tomu, aby alespon to minimum absolvovala. Zachranovat to ted petici je jen verejne priznani vlastniho selhani.
Mozna zalozim proti petici za to, aby me deti vyucovali pouze ucitele, kteri maji alespon zakladni pedagogicke vzdelani. Podepsali byste ji?

Nepřihlášený uživatel

#5 Re: Typicky cechackovsky pristup

2014-04-24 10:59

#4: rejpal - Typicky cechackovsky pristup

Dobrý den, mrzí mě, že máte neúplné informace. Zákon nenařizuje absolvovat pedagogické minimum, ale vysokou školu s plnou docházkou. S paní učitelkou jsme se domluvily, ona začala vysokou školu studovat, získala titul Bakalář. Bohužel fakulty neberou ohled na věk těchto pedagogů a tak ona i další učitelé museli odejít kvůli nesplnění požadavků k zápočtu z tělesné výchovy. Myslíte, že je opravdu nutné, aby zvládla stoj na rukou bez opory nebo krasobruslařskou sestavu? Petice je podporou člověka, který se chtěl vzdělat a bohužel systém mu to neumožnil.

Přeji krásný den a pokud byste chtěl se mnou celé téma probrat, jsem Vám k dispozici na telefonu či osobně.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2014-04-27 13:16



Nepřihlášený uživatel

#7

2014-05-15 14:39

Paní učitelka je skvělá