Kerrang! To Czech Republic
Re: Re:
fakt? ja som to ešte nevidela O.o aspoň v Košiciach nie...
musim pobehať všetky stánky :D
Re:
až nás bude rozumnej počet na řešení tohohle problému, napíšu na co nejvíc možných emailů (jako třeba na kerrang, nějaký vydavatelství prostě na netu najdu co je nutný udělat a kam napsat) kde jim pošlu link na tuhle petici.. :)
Re:
když to půjde takhle dál, (během několika hodin téměř 200 podpisů) tak myslím že to zvládnem!! :)
Re: Re: Re:
Na Slovensku je Kerrang! dostať (minimálne v Bratislave) v stánku Mediapress, kde majú všeliakú zahraničnú i domácu tlač, alebo v Panta Rhei a Martinuse v tým ich stojanoch so zahraničnou tlačou. :) Ale jedno číslo stojí cca 5,80€, takže je to dosť ruinujúce :D
Re: Spark
#18: Nick - Spark Spark je sice fajn, ale všimla jsem si, že se tam hodně často zaměřují na Nightwish a podobné kapely a taky na starší kapely, pak na české kapely... a takové moderní kapely, jako jsou Falling In Reverse, Rammstein, Avenged Sevenfold (jen občas), My Chemical Romance, Five Finger Death Punch atd... se tam prakticky nedají najít.. jinak je Spark v pohodě, ale Kerrang! je obsáhlejší a pro mě osobně víc vyhovující a prostě mnohem lepší. Kupovala bych si ho, i kdyby byl v angličtině, protože je to podle mě kvalitnější časopis a se Sparkem se moc nedá srovnávat. :) Toť můj názor.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re:
ja som podpísala túto petíciu práve preto aby ak bude v Česku Kerrang tak by sa mohol dostať aj na Slovensko časopisy ako Kerrang!, Rock Sound a Alternative press som zatiaľ zohanala len na stránkach ako newsstand.co.uk a uniquemagazines.co.uk kde sa ale stráca význam toho že to je časopis za lacný peniaz. Bodaj by vám to vyšlo.
Doufám, že se to povede :))
(y)
Kerrang v ČR, ale v angličtině!
| This discussion has been closed. |