Petice za dobrovolnost očkování v ČR

Nepřihlášený uživatel

#26 Re: Odp na skeptika

2015-01-08 10:39

#13: - Odp na skeptika 

Tak to vám řeknu přesně, protože jsem Černý kašel ve svém dětském věku prodělal. Nebral jsem antibiotika vůbec žádné, protože obvoďačka mě s libovolnou nemocí odkopla s paralenem, případně někdy s kapkama do nosu a alkoholickým sprejem do krku.

K tomu je ještě zajímavé, že jsem proti Černému kašli očkovaný byl a stejně jsem ho prodělal.

Nepřihlášený uživatel

#27 Re: Re: Re: Jiný úhel pohledu

2015-01-08 10:45

#19: Skeptik - Re: Re: Jiný úhel pohledu 

Kdyby jsi v tom rozvojovém světě někdy byl, tak by jsi takovouto kravinu nenapsal!

Nepřihlášený uživatel

2015-01-08 10:51

Skeptiku, já jsem také skeptik a jsem silně skeptický k údajné "neškodnosti očkování". Již mnoho let čekám na studii, která by ukázala neškodnost očkování, ale zatím se taková neobjevila. (test, kde se porovnávají účinky vakcíny a účinkama vody smíchané s hliníkem, což má být jakože placebo, je ubohý !!!!!!)
A také jsem nikdy neviděl šéfa farmaceutické firmy, který by si veřejně nechal píchnout vakcínu, kterou sám vyrábí !!!!!!!

ROZKVET.CZ

#29 OBCHOD SE STRACHEM =OČKOVÁNÍ

2015-01-12 05:04

K základní orientaci v problematice očkování můžete použít ZPRAVODAJ ROZKVĚT HARMONIE č.03/2014  Téma: OBCHOD SE STRACHEM = OČKOVÁNÍ      Poslední aktualizace 12.1.2015       Úplný text naleznete zde  http://rozkvet.cz/texty/zpravodajrozkvet032014.htm 

Cílem tohoto Zpravodaje je pomoci rodičům, kteří se zajímají o politiku plošného očkování a o jeho účinek na dítě. Podává základní přehled o problematice a tím vytváří impuls k dalšímu studiu skutečností, které jsou dnes známy.

Vybrat přezdívku

#30 Předmět

2015-01-26 22:16

Pro zajimavost a dalsi premysleni o zmeme systemu doplnuji dalsi cenne zkusenosti. Jiz na dvakrat se nam zahadnym zpusobem ztratily cestou z nebo do laboratore vysledky na protilatky na cerny kasel... Mozna zacnu byt paranoidni a domnivat se, ze jde o zamer... A ted tedy ciste spekulativne... Muze se stat, a zni to velmi pravdepodobne, ze pokud do tela 4x vpravite latku o sesti slozkach a s kazdym dalsim telo pracuje ruzne a ma ruznou odezvu, pak by melo byt logicke, ze minimalne treti a ctvrta davka uz by ve sve podstate spravne mela obsahovat ruzne slozeni. Pokud tedy po dvou vakcinacich ma clovek na urcitou nemoc protilatek malo a jinou naopak moc a za predpokladu ( nebot vysledky nam nikdy nesdelili) se muze jednat napriklad o zbytecne vysoke mnozstvi protilatek na cerny kasel, pak kazdou dalsi vakcinaci ( a v CR se picha sestislozkova hexa 4x) dochazi k enormnimu zatezovani organismu vysokym mnozstvim protilatek. Neprirozene vysokym mnozstvym protilatek, ktere musi mit dle meho laickeho nazoru na organismus nejaky vliv... Rozhodne by stalo blize zkoumat, nebot bikde se nehovori o vysokem mnozstvi protilatek, vzdy jen o dostatecnem, tedy jsou jen dolni hranice tabulky? Zadna horni hranice? Za kterou by se uz jit nemelo???

Nepřihlášený uživatel

2015-05-16 12:38

Je divné,že tolik málo lidí tuto petici podepisuje!Jako by jim těm ostatním nezáleželo na tom,že jejich miminka trpí!Jsem dědek a vím,že v mládí jsem tolik injekcí nedostal a naši mně jako mimino do půl roku očkovat vůbec nedávali!Hexavakcíny myslím ani neexistovaly,aspoň ne u nás v Československu!