znojmo bezpečnější
Re: bezpečnější Znojmo
#1: Michal - bezpečnější Znojmo
Michale,policie bude rada za takového policsty,který si neodpocine a neustále bude stát před Duklou,ikdyz bude muset přes noc jezdit na zakroky a do toho zpracovavat spisy.Dej si přihlášku.Jinak pokud nezakroci samotne město,nějakým omezenim nebo zákazem,obávám se,že se problém nevyřeší.
Re:
Ja taky Ok bar znam a nikdy jsem tam nevidela ze by se tam nekdo rval a nebo delal něco špatného. Je smutné že se pořad mluví o Ok baru když se vše stalo v okolních hernách.Turci chodi i do Bermuda pajzlu a nikdy se tam nikdo neporval.Všichni jen odsuzuji všechny kvůli jednomu .A myslim si že některé podniky jsou radi ze tam cizinci (ne jen Turci) chodi a díky nim mají tržby.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Přeji hezký den všem.
Je až z podivem, jak naivně zde všichni svádíte vše na "herny a automaty" v nich ?! Bože, uvědomte si, že ti vaši "Turci" sem vůbec nechodí a pokud někam jdou, tak je to jen Vinárna nebo Piano! Protože, pokud se chtějí pobavit, tak se radši zastaví na Hatích v Casinech, kde je kultura gamblingu na vyšší úrovni, než v těchto "putykách" Tito cizinci v dolní části města vyhledávají jen fet(který se tady za tichého souhlasu majitelů distribuuje) a děvčata, co jsou schopny za 15€ ukojit jejich sexy choutky! A pokud budete chtít vědět, proč tito cizinci sekají latinu v podnicích jako je Pajzl a La Rutyka, tak je to jen proto, že při prvním náznaku konfliktu je "borci od dveří" rychle postaví do latě, a dále si nikdo nic nedovolí ! A perla na závěr. Nechci snad napsat že většina, ale určitě někteří z aktérů a svolavatelů mítinku za "čištější" spodní část města, který proběhl v sobotu u hotelu Dukla, kde veřejně hanili herny a automaty, tak si sami chodí posedět do HERNY !!!!! Joker v Oblekovicích?
Re: Re:
k tvému komentáři jen přidám to, že nejen sedí v hernách jak píšeš, ale slyšel jsem že celý konflikt mezi tím Turkem a těmi kluky začal pro to, že v minulosti mu prodali nějakou nekvalitní trávu, tak si to přišel vyřídit.... Nikdo neví jak to doopravdy bylo a my o tom můžemě jen spekulovat ....
This comment has been removed by the person who wrote it.
Tomáš Bílý
klukům jsem s propagací a vším tím dohromady docela hodně pomáhal a společně s Jurou jsem sestavoval petici... automaty jsem v životě nehrál a nehraji , ale znám pár lidí, kteří si na nich ujíždí, znám i pár, kterým AUTOMATY zničili život.. .. úplně.. a takovým lidem je jedno, co udělají pro to, aby měli peníze.. to je závislost přirovnatelná tvrdým drogám (heroin apod.) PETICE není proti turkům, proti nikomu konkrétnímu.. přečtěte si prosím její text znova a pak tu mluvte o turcích... iniciátoři této petice (tedy já a Jura a všichni kteří se na tom podíleli - lidi co roznášeli letáky, moderují diskuzi na FCB, slečny co seděly u stolků s peticí - nikdo z nich nemá nic společného s vyvěšením transparentu na mostě nahoře na Vídeňce.. to tam někdo vyvěsil sám za sebe
nad tímhle se zamyslete: http://znoj-tyden.cz/nam-zasahla-obchodniky-sdrogami.a7287.html - vietnamci jsou pracovití jako včeličky.. když jim zabavěj hadry na Hatích, za chvíli prodávaj znova... a co si myslíte, že se drogama? že se na takovej kšeft po jednom zátahu vybodnou?
no že chodí do joker oblekovice no a co,tam si turci fet nechodí kupovat,bavíme se tu i o prodeji drog,že se jdou turci pobavit do pajzlu a jsou slušní budiž,takže asi tak,nevím,kdo je tu naivní,asi nechápeš,za co se tu bojejuje
Zatoužil jste vybičovat mne k odpovědi,milý diskutující?Tedy odpovím.Souhlasím s vším co jste zde napsal.Ale na obranu těch aktérů,kteří tu petici sestavovali.Oni dobře vědí,že těmi automaty to není,ale neví to ti,co se k nim v petici přidali.Ono je velmi těžké vysvětlit těm,co hernu nikdy nenavštívili,jak to tam je.Ti lidé vidí jen zisky heren a některé zničené životy.A rozjetý vlak,ohledně lidí-petice-těžko zastavit.Já osobně jsem se jasně vyjádřila na předchozích diskuzích stejně jako Vy.Ochranka je řešením,neb policie co vymýtí u Dukly drogy.Pak nám všem už ani nepřijde na mysl myšlenka.Jak je možné,že tu máme policii,která to tam léta trpí?
| This discussion has been closed. |
bezpečnější Znojmo
rozhodně souhlasím s větší kontrolou cizinců u nás, kontrolou nočních podniků a větším nasazením policistů. Jsou tu přeci od toho aby chránili a pomáhali, zatím si místo předepsaných kontrol odpočívají někde aby službu přečkali v klidu... Lidi se bojí navštěvovat podniky právě pro agresivitu cizinců jako jsou Turci apod. Není zde žádný slušný podnik kde by se za večer nestal nějaký konflikt. Klidně bych v budovách které vlastní město Znojmo raději viděl cokoliv prospěšného pro lidi, něco co dá lidem práci, místo heren a bordelů....