Petice proti výstavbě polyfunkčního domu naproti Klubu kultury


Nepřihlášený uživatel

#1

2013-11-13 20:00

Proč pořád kazí město modernizací? Ano žijeme v této době kdy se VŠE modernizuje apod..ale proč další stavbu v blízkosti historických budov? V městě jsem vyrostl a upřímně mnohem více se mi líbilo jak vypadalo před změnami. Příklad- výstavba u ČSAD v podobě multifunkčního domu, hned naproti vlepený obchod..nevím.. podle mě město ztrácí své kouzlo. Jsem sice 89 ročník, ale nelíbí se mi co se dějě. Můj názor nikomu nevnucuji, takže asi tak..

Nepřihlášený uživatel

#2

2013-11-13 21:26

V Uherském Hradišti sem vyrůstala a vždy mě fascinovala její nádhera. Zachovalé domy, zeleň a mnohem více dodává Hradišti poetický nádech, jež pro mě je odpočinkový, uklidňující, harmonický. A domy polyfunkčních typů jsou jako stromy, snažící se vyrůst jen z prachu a hlíny. Chci aby si tyto dojmy odnesl každý kdo navštíví Uherské Hradiště. Není to jen kus města, ale i kus historie, který zde bude viditelný, pokud tomu dovolíme.

Nepřihlášený uživatel

#3

2013-11-14 19:31

Další stavba bez rozmyslu?

Nepřihlášený uživatel

#4 Začalo to Holé-ho náměstím

2013-11-15 13:50

a konečnou ránu Mariánskému náměstí zasadili tím novým domem - krabicou, která nerespektuje naprosto nic. Nikdo jim nedal po tlamě ani jim nenakopal do řiti, jak bylo na Slovácku dobrým zvykem a tak budou město dále ničit dalšíma hnusama!

Nepřihlášený uživatel

#5

2013-11-17 18:35

Jsem naprosto proti!

Nepřihlášený uživatel

#6

2013-11-24 23:40

Nechapu, proc by tato Slovacka metropole mela vlastnit takovouto budovu.. ziji v Praze a techto budov je zde vic nez dost, na Slovacko si jezdim odpocinout od toho vseho a pak bych se mela divat, jak i Hradiste je zhyzdene necim, co absolutne nepotrebuje? Nebude to jen o tehle budove, casem jich bude vic a zkazi to celou krasu tohoto mesta! Zamysletevseceste nad tim.
nkj

#7 Re: stavba bez rozmyslu

2013-11-25 21:10

#3: -

jako by nestačila ta stavba na zelném trhu, kterou, ze tři čtvrtin stejně není využitá :)


Nepřihlášený uživatel

#8

2013-11-27 21:29

myslím že je to opravdu nesmyslné jak to bude vypadat když před kulturák plácnou nějakou obludnou budovu a tím vytvoří malý prostor s tolika budovami? ...navíc neberte jediný prostor mladým lidem v Uherském Hradišti kam se chodívají bavit a odreagovat, navíc kolik budov je vystavěno nově v UH a nejsou plně využity? ...vždyť se vystavuje nové centrum Triangl u vlakového nádraží, proč tedy tolik budov? ...proč takhle ničit krásu starého Hradiště!...vždyť zachvíli ná zahltí obrovské budovy a nikde nebude volného prostoru, navíc myslím že není tato budova potřebná a pokud ano určitě by se našlo místo někde jinde ! vždyť je nesmysl aby kulturák zahltila nějaká budova!

Nepřihlášený uživatel

#9

2013-11-28 01:16

Nadbytečný nesmysl. Mrzí mě, že tomu tak je. Kdyby aspoň nově postavené budovy měly z architektonického hlediska kvalitu a byly by v souladu s okolní zástavbou, tak se ničemu nebráním. Ale po tom co se v minulých letech dokončilo, bych raději investovala peníze do věznice, stnížení ceny parkovného a zeleně! Zastupitelé města by měli poslouchat své město a dělat jej lepším!

Nepřihlášený uživatel

#10

2013-11-29 21:21

Nepochopitelné!!!
Nanny
Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Začalo to Holé-ho náměstím

2013-12-02 22:02

#4: - Začalo to Holé-ho náměstím

Město Uherské Hradiště, jsi slepé??? To si necháš líbit? Takové prasárny zde? V centru, kde dýchá historie??? Které jiné město dovolí takové "úpravy"????? Viděli jste někdo polyfunkční dům např. v Českém Krumlově? Nebo Kroměříži???


Nepřihlášený uživatel

#12

2013-12-12 20:21

Ať si říká kdo chce, co chce - takových prostor už Hradiště má!! Jenom se projděte po městě a sledujte nabídky obchodních prostor k pronájmu. Proč ještě víc "dusit" střed města? Proč vynakládat další miliony? Je to opravdu tak potřebné? Myslím, že peníze chybějí jinde....
Václav

#13 S křížkem po funuse

2014-08-05 11:42

Dobrý den,

rád bych jen přidal svůj názor na věc. Podpisů, prý i mimo tuto stránku, bylo hodně a přesto nebyly brány ve zřetel (nejspíš). Nechápu na té stavbě víc věcí, avšak jednu, ať už se to bude zdát jiným zanedbatelné, nechápu asi nejvíc. Proč byl tedy nejdříve Klub kultury uveden do té podoby, kterou má dnes? Mám tím na mysli moderní fasádu s bodovými světýlky, která působí, dle mého soudu, vcelku příjemným dojmem. Aby byl po té "přelepen" nějakým, bůh ví vlastně jakým, betonovým hromotlukem? Je více než zřejmé, že si tu zase někdo chce namastit kapsu a ulít si nějaký ten miliónek. Jak krásné by bylo "mít" ve městě o další zeleň navíc! Nestane se tak. Je mi z toho smutno.