PETICE k transparentnímu výběru lokality pro hlubinné úložiště RO

Zelený Trpaslík

#1 (Ne-)platnost hlasů?!

2013-06-26 15:02

Vážení petičníci, Vy si myslíte, že lze dělat petici tímto způsobem a že je Váš elektronický pseudopodpis platný? Vždyť se tu nevyplňují žádné podpisové archy, jako třeba u volby prezidenta, který pro nominaci potřeboval 50.tisíc podpisů. Tady jich je k datu 26.6. sotva 66, takže přeji hodně štěstí... Bohužel, že tu neuvedete kompletní adresu, vč. čísla popisného a ulice, vč. rodného čísla nebo čísla občanky a to hlavní, když se ani vůbec nepodepíšete, a to ani skenem a ani digitálním podpisem (tedy alespoň certifikátem datové schránky), jenom prostým odkliknutím tlačítka, a to bez ověření Vaší identity např. notářem? Jak víte, že tu někteří, kteří si nepřejí zveřejnit jméno, jsou skutečně reální lidé? Jste opravdu naivní. Vaše pseudopodpisy nebude brát nikdy nikdo (SÚRAO, ČEZ, MŽP, DIAMO - GEAM) nikterak vážně a naše vláda, senát, parlament se teďkom zabývá jinými problémy a bojují o notně pošramocenou důvěru občanů naší země.


Nepřihlášený uživatel

#2 Já jsem reálná na rozdíl od zeleného trpaslíka,vláda nás prodá i když se hádá o koryta

2013-06-28 08:05


Nepřihlášený uživatel

#3

2013-07-02 17:53

Trpaslíku a co kdyby jsi šel příkladem a začal vystupovat pod vlasním jménem a ukázal ,že máš koule na to stát si za vlasním názorem, at už je jakejkoli, namístoho toho aby ses permanentně schovával za přezdívku? Vždyť ty máš oproti nám, co jsme proti tomu co se tady chystá jednu velikou výhodu - jdeš s relativně větším davem...
Zelený Trpaslík
Nepřihlášený uživatel

#4 Podpisy

2013-07-11 09:56

Samozřejmě "nepřihlášený uživateli" já také nevím, kdo jste, také nevystupujete pod vlastním jménem ;-) pokud jste se "podepsal" do "podpisů" proč se také v komentářích tváříte jako ANONYM? Proč se tu nepřihlásíte? Koule mám, dvě, šulína jen jednoho, a bohudík i opačný názor, protože do některých strategických věcí státu, jako je třeba těžba uranu, místa úpravy rudy a koneckonců i místa ukládání odpadů, do těchto věcí obyčejnýmu občanovi nic není a nemá být. Ale starostové dotčených obcí, to už je jiná zodpovědnost a ne nadarmo se dělají i referenda, kde v případě Bukova a Sejřku byl respektován názor lidí a při geologickém průzkumu do území katastru těchto obcí GEAM NEVSTOUPÍ (ale prachy od státu dostanou, jako kdyby tam fyzicky průzkum probíhal), do ostatních katastrů už však ano. Samozřejmě Schenk a ostatní, kteří stojí za touto pseudopeticí si myslí jiný názor, ale v případě Kraví Hory průzkum podpořila většina obcí (šest z osmi). A kde je většina, tak menšina jde automaticky do pozadí.

Miluš

#5 petiční podpis

2013-09-02 16:04

Souhlasím s trpajzlíkem :-D a ptám se, jak může být on-line petice platná.... používají se místo podpisu naše IP adresy???? Nebo jak je to??? Jak to funguje??? rozhodně jsem petici podepsala na papír :-)
Miluš

#6 Re: Podpisy

2013-09-02 16:07

#4: Zelený Trpaslík - Podpisy

 

no nesouhlasím s tím, že obyč.občanovi do tohonic není!!!!! Kdyby jsme neudělali petici proti přehradě, už ji ve Skryjích máme, takže bych to asi takhle zrovna teda nepsala.....


Nepřihlášený uživatel

#7 Pomozte i nám - bez souhlasu občanů nám provozuje stát RAO úložiště Richard přímo ve městě Litoměřic

2015-01-20 17:03

Naše královské město Litoměřice je důkazem, že SÚRAO a MPO ČR za peníze daňových poplatníků nedbá o zdraví a bezpečnost těchto poplatníků. Naopak!
 K obohacování sebe i pol. stran  zneužívají mimořádného podzemního díla, které je výsledkem  otrocké práce vybraných vězňů z řady evropských koncentračních táborů, aby bez souhlasu občanů vydělávaly na jeho zavážení -mírně, středně či další?? RAO-  úložiště Richard. Děje se tak přímo ve městě s 26 tis. občany v CHKO České středohoří 90m pod povrchem cizích pozemků a národní přírodní památky hory Radobýl, Bídnice, Bílé stráně, atd., ve 40 km 146 mnohametrových chodeb a sálů podzemní továrny na rakety V1.V2 s plochou dráhou letu z II.s.v. národní nemovité památky č.rejstříku 22329/5-1915 ze dne 3.5.1958. A občanům ani korunu kompenzace za pravidelné jejich "ozařování" cyklickými převozy sudů od 250 platících výrobců odpadů, do Litoměřic -jen tak pod plachtou jejich ulicemi  s důsledky nemocí - nejčastější výskyt rakoviny (štítné žlázy,leukémie a lymphomy (C81-96). Ani korunu kompenzace za ničení zdrojů pitné vody (podzemní prameny, tok řeky Labe, atd.) Příkladem je bývalý solný důl v Dolním Sasku, ASSE II - prosakuje i přes veškerá opatření a sudy s betonem se přelamují.
O hodnotách nemovitostí ani nemluvě - kdo si koupí rodinný dům či chatu s výhledem na 2x týdně pravidelně zavážené úložiště radioaktivního odpadu?! s nedalekým hlubinným úložištěm vyhořelého radioaktiv. paliva ("Čertovka", okr. Louny) a s dalším velkokapacitním skladem v jeho sousedství  - to vše v jednom Ústeckém kraji!!!!

Trest za korupci a zneužití pravomocí všem, kdo jsou za toto zodpovědní!
Odhadce nemovitého majetku PhDr., Ing. Věra Růžičková, Litoměřice, Ústecký kraj