NECHCEME FOTBALOVOU LIGU SE SLOVÁKY

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno NECHCEME FOTBALOVOU LIGU SE SLOVÁKY


Nepřihlášený uživatel

#76

2013-03-21 18:01

Nechceme Ligu se Slovákama
Wigo

#77 Nemuselo by to byt spatne , ale ....

2013-03-22 10:15

bod 4, Bylo preci receno , ze pokud by ke spojeni doslo , tak musi mit vsechna muzstva odpovidajici stadion ( vyhrivany travnik, umele osvetleni , jen sedacky atd atd)
Bod 8, klidne muze mit kazda zeme sve zastupce , take uz o tom byla cca pred 3 lety rec.
Ale myslim , ze bylo lepsi to prvne vyzkouset v poharu.

Nepřihlášený uživatel

#78

2013-03-22 10:23

1) Slováci se jednou chtěli odtrhnout, tak to tak nechme. Tými z Bratislavy vždy nenáviděli tými z Prahy, co z toho, aby tady byla nějaká nová "válka" a aby naše děti při fotbale poslouchali hulváty z východu.
2) Co české fotbalové bašty jako Hr.Králové, Č.Budějovice, Brno - ty jako pošle "mistr" Pelta do 2.ligy ?
3) Když vyhraje ligu Slovan Bratislava, půjde do Champions Leaugue, tak mu budeme my všichni Češi fandit jako Plzni, nebo Spartě ? NE ! To si neumím představit ani po 10 pivech !!!
4) ŘÍKÁM jednoznačné NÉ !!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#79

2013-03-22 20:27

S peticí plně souhlasím. Myslím si ale, že by se mohla více propagovat. Kolem 385 podpisů je docela málo. Jenom na Seznamu hlasovalo proti československé lize kolem 14 000 lidí. Chtělo by to asi více sdílet na facebooku, semtam dát odkazy třeba na Atlas, Seznam... atd. :)
ostnaty drot

#80 Re:

2013-03-22 21:17

#78: -

chudatka vase deti, ani nemusi nikto prist z vychodu, aby videl a pocul hulvatov, staci mi pozerat zapas Sparta-Ostrava aby som videl vykvet vasej spolocnosti, chlape asi zijes na opustenom ostrove, alebo na Marse... ale musim ta pochvalit, lebo ani ja nechcem mat s vami nic spolocne ani ligu, jedine co navrhujem je spolocny ostnaty drot, ktory by vas odizoloval od okoliteho sveta a vy si tak mohli spokojne dalej zit s pocitom, ze ste !naj! v celej galaxii... to je take ceske!!!!!

Lukáš R.
Autor této petice

#81 Re:

2013-03-22 21:50

děkuji za radu šířím to jak se dá... po denik sport.cz, i po městech a vysokých školách atd je to začátek snad tio bude leopší no

Michal

#82 Re: Re:

2013-03-23 12:03

#80: ostnaty drot - Re:

Zas to s tím ostnatým drátem nepřeháněj. Já jsem fanoušek automobilových závodů rally a na závody na Slovensko vždycky jedu rád. I když je u vás v rally o dost slabší konkurence, závody se dají na Slovensku prožít mnohem více. Atmosféra je u vás mnohem přátelštější, je mnohem volnější pohyb diváků a nedávají se divácká místa do míst, odkud divák nic nevidí. Nesnaží se u vác nacpat sto tisíc lidí do dvou diváckých zón, za ploty odkud není vidět (jako nějakou zvěř). Diváci jsou u vás prostě bráni jako diváci a ne jako škodná. Lidé neznalí rally u vás berou jezdce jako závodníky a ne jako bohatá hovada, ohrožující životy přihlížejích. Vždycky mám radost, když přijede jezdec ze Slovenska na závody k nám. Vůbec by mi nevadilo, když by porazil všechny naše závodníky. Dokonce bych mu to vítězství přál, kdybych viděl, že si to předvedenou jízdou zaslouží.  U nás to tak přátelské není, závidí se všechno všem, nejedná se se všemi stejně a rally tady ztrácí své kouzlo.

swag

#83 Vídím hlavně plus

2013-03-23 14:16

1. Atmosféra - Česká liga se zbaví Příbramí, Teplic a podobných klubů bez fanoušků. Slovácko je sice z malého města, ale dík fanouškům si 1. ligu zaslouží. Trnava a Slovan bude plus
2. Nacionalismus - Ten se projevuje v negativním i pozitvním smyslu už teď. Banikovci jsou Slezané. Pro pražáky jsou všude burani, co žadoněj o práci. Slovácko sú Moravané. A teď přibudou Blaváci, Východňáre atd.
3. Výjezdy - Většina slovenských klubů je 100 km od hranic. Pro Moravu žádná změna. Ve velkým množství jezdí na výjezd z Čech jen Praha a Plzeň. Je dost pravděpodobné, že se do společný ligy nedostane nikdo ze středního a východního Slovenska
4. Prachy - Větší trh -) Větší atraktivita pro sponzory -) víc peněz -) lepší hráči
5. Kvalita - Nevěřím, že nejhorší české kluby jsou lepší, než nejlepší slovenské.
Pro mě osobně je důležitější kvalita fanoušků protivníka, než kvalita fotbalistů. Fotbal je jen záminka. Pyro, emoce, řev, choreo....to je to hlavní.
6. Stadiony - Polovina stadionů v ČR jsou taky trosky. Jen mají sedačky a osvětlení.

Nepřihlášený uživatel

#84

2013-03-23 15:12

Spíše bych nechal obě 1. ligy a udělal ještě Extraligu jak v hokeji kde by hrálo par vybraných. neco jako Pohár ČR-SK
Shano

#85 :D

2013-03-23 16:56

Je mi tak uprdele kto bude behat hore dole zaloptu...
James

#86 Re:

2013-03-23 19:06

#4: jožo -

Jožo, před 20 lety jste si chtěli dělat (nejen) fotbal po svém, tak si hrajte dál svojí Corgoň ligu. Českým fanouškům možná trochu chybí zápasy se Slovanem, mně osobně s DAC Dunajská Streda, ale co se stalo, nejde odestát. Spojování lig dvou naprosto cizích států je blbost.

James

#87 Re: Fotbal to je hra

2013-03-25 10:58

#7: Klement - Fotbal to je hra

1. Slováci chtěli samostanou ligu, tak jí mají.

2. Návštěvnost by byla vyšší na Slovan, možná Trnavu, Žilinu a Košice. Na zbytek těžko.

3. Úroveň fotbalu by MOŽNÁ o trošku zvedla výše zmíněná mužstva, ale kvůli pár atraktivnějším zápasům nemá cenu dělat z ligy paskvil.

4. Už vidím ty nadšené diváky, jak jedou třeba z Plzně do Košic a zpátky. Možná by byli spokojeni "fanoušci" u TV, ale to by asi návštěvnost na stadiónech moc nezvedlo.

5. Známá témata: postupy do pohárů, sestupy ze společné ligy....

Srágorami titulujte své kamarády, zkuste někdy zvednout řiť od TV a vyrazit na stadión.

 


Nepřihlášený uživatel

#88

2013-03-26 16:10

Dobrý den,tímto potvrzuji svůj podpis.
S pozdravem
Ctirad Prokeš

Nepřihlášený uživatel

#89 CL CAN

2013-04-11 06:38

#80: ostnaty drot - Re:

tak ked chces ostnaty drot a odizolovanie ceska, a nemas rad cechov pytam sa  NA CO SI TU?

Moravan

#90 Re: názor

2013-11-21 22:53

#57: Majk - názor

Kdyz nas zenes do prdele, oplatime stejnu mincu, Ty zastance ceskeho statu tahni do prdele pryc z Moravy, nikdo Vas tady nechce (na Morave), ostante si na svojem uzemi na zapade od Jihlavy, tam kde je Vase Cesko, uzivajte si ho hrde a nam na Morave a na Slovensku dajte svaty pokoj

 


Nepřihlášený uživatel

#91

2013-11-28 11:53

Som za zrušenie futbalu a vygumovaných českých futbalových náckov. Amen.

Nepřihlášený uživatel

#92 Re: Re: Re:

2013-11-28 12:08

#82: Michal - Re: Re:

Vy ste milý Čech. :) Už nejaký čas sledujem na internete to množstvo všelijakých diskusných fór  na tému nenávisti voči Slovákom - a po počiatočnom šoku z negatívneho vzťahu Čechov k Slovákom, po pocitoch sklamania, smútku zo straty ilúzie, že sme dva najbližšie národy v Európe, dobre  padne niekde ešte stretnúť Čecha, ktorý sa o nás nevyjadruje takto anonymne s takou zášťou, ako je to bohužiaľ bežné. Nikde nenájdete podobné nadávky  a urážky , ktoré by iniciovali Slováci smerom k Čechom (fašistických extrémistov a ich exotické www vynechávam). To mi za športový fanúšik, ktorý aj svoj obľúbený šport využije na šírenie šovinistickej nenávisti!

Vy a takí ako Vy u nás budú vždy vítaní.


Nepřihlášený uživatel

#93

2014-04-30 20:13

Nechápu neustálé tendence o spojení s nimi a to ve všech směrech ( zdarma zde studují za naše daně,žádná větší kulturní akce-soutěže apod.- se bez nich "neobejde", Slováci se zde vyskytují na všech lukrativních místech i např. ředitel Českého rozhlasu atd.atd...a teď už i fotbal ???).
Kdo bez nich nemůže být má možnost vystěhovat se
za nimi na Slovensko - Tatry jsou krásné, lidé tam jsou úžasní, ale tady : dost bylo Slováků...