NECHCEME FOTBALOVOU LIGU SE SLOVÁKY

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno NECHCEME FOTBALOVOU LIGU SE SLOVÁKY

nechceme slováky

#51 Re:

2013-03-19 10:14

#12: -

škoda mluvit :D vy ste se ojebkali sami kreténi, vždycky,když ste byli ve sračkách tak ste chtěli pomoc,nechali ste si tam v tý vaši divočině vybudovat průmysl,dostali ste se na soběstačnou úrověň a pápá. teď vidíte,že se českej fotbal zvedá,máme úspěchy v evropě, a najednou by pro vás bylo výhodný spojit soutěžě :D spojte si to s maďarama,ti vás rádi přivítaj :)

 

Katarína

#52 SR - ČR a futbal

2013-03-19 11:11

Ako som si prečítala príspevky zistila som, že toto nie je ani tak o fotbale, ako o závisti a nenávisti. Ani jedna skutočná analýza stavu. Mám veľmi rada kvalitný fotbal, ale priznajme si - ani v SR, ani v ČR sa o kvalitnom fotbale, žiaľ, nedá hovoriť. Vždy sa na hráčoch priživovala celá banda darmožráčov - od neviem akých po neviem akých manažérov, ktorí pre hráčov v konečnom dôsledku neurobili nikdy nič. Uvítala by som zmenu predovšetkým vo vyhnaní všetkých tých pseudomanažérov vo všetkých hráčskych tímoch v obidvoch krajinách. Tréner nie je mentálne postihnutý, aby potreboval 50 nič nerobiacich poskokov.Toto vidím ako špatné. Namiesto platov pre xy lenivcov okolo hráčov nech sa z tých peňazí radšej opravujú či vylepšujú štadióny. Nie je, myslím si, potrebné vyťahovať politické karty lebo tak ako v manželstve si vieme všeličo možné povykrikovať, tak sa dá povykrikovať aj v bývalom dlhoročnom súžití našich národov. Tí, ktorí si pripomínajú rok 1968 vedia, ako sme vtedy vzájomne boli spätí, spomeňte si na deň, keď tank čo tank lemovali naše priemyselné mestá, vtedy sme boli ako jeden národ. Tak nech to tak aj zostane.V každej ťažkej situácii pre naše národy sme vždy boli ako jeden národ. To, že Češi mali skutočne tendenciu nás zneužívať, je pravdou, ináč by v spoločnej krajine nemali Slováci menšie platy ako Češi, ale to ešte neznamená, že medzi slušnými ľuďmi bola nenávisť. Nebola.A to nehovorím o našom spoločnom hokeji - nech toto je príkladom aj pre futbal.Obidva národy milujeme hokej a tie vzájomné hokej.turnaje - sú jednoducho super. Vždy má jeden vyhrať a druhý prehrať. Raz tak, raz onak. Ale nie je to náhodou šport? Určite že futbal sa nemá spájať, nie je to rozumné, vidím za tým špinavé machinácie tých xy manažérov, ktorým sa vždy máli peňazí, ale skutočne by sme to nemali dovoliť, aby sa fotbal. tímy krajín spojili. Tak prestaňte používať politickú kartu, či kartu nenávisti, použite analýzu futbalu v SR a ČR a nech je Vašou snahou dobrý zážitok z dobrého fotbalu v obidvoch štátoch. Nie som proti vzájomným stretnutiam, som proti spoločnému tímu.
Bob

#53 Nám by to nepomohlo

2013-03-19 13:11

Slováci se tady na mě sesypou, ale jejich liga je slabší než naše. Nám by to vůbec nepomohlo a mě jako fanouškovi ještě nikdo nevysvětlil, čím je pro mě Nitra nebo Trnava atraktivnější než Příbram či Budějovice.

Nepřihlášený uživatel

#54

2013-03-19 16:19

Nikdo s tím nemusí souhlasit, ale Pelta si stejně udělá co chce.
Lukáš R.
Autor této petice

#55 Re:

2013-03-19 16:22

#54: -

jasně já vím, ale za pokus dobrý.... nikoho nenutím - je to každého věc.

cl can

#56

2013-03-19 18:43

Toto je na vacsine slovakoch typicke, toto sa zakryt neda. Takmer vzdy, vsade a pri kazdej prilezitosti sa vtierat kazdemu, kto je na tom v danej situacii lepsie. A to vsetko len pre svoj prospech. Chceli slobodne slovensko - tak nech ho maju aj so svojou ligou. Preco prave ligu s Ceskom, preco nie s Ukrajinou, Madarskom, Polskom atd.?? Pretoze Cesko vo futbale, v hokeji na tom v globale bolo, je a aj bude vzdy lepsie, a prave tu by mohla byt sanca zviditelnit sa na ukor druheho. Ja len dufam, ze spolocna cesko-slovenska liga nikdy nebude. Staci sa pozriet na priklad, kam sa investovali peniaze z ucinkovania Petrzalky v lige majstrov a ako profituju zo svojich prostriedkov Plzen, Sparta..
Majk

#57 názor

2013-03-19 18:46

Slováci by se měli když už, tak spojit se zemí na jejich fotbalové úrovni, tj s Maďarskem ne s námi. Ikdyž i ti Maďaři mají kvalitnější ligu než oni. Nikdy, nikde takovýto nesmysl nefungoval, nebudu - li počítat Cardiff + Swansea v anglických ligách, popř. Vaduz ve švýcarské, ale tohle jsou jednotlivé kluby maličkých zemí, které vysoko ční. I tak, tyhle země mají své vlastní (ikdyž neprofesionální) soutěže. Prostě výplod českých chorých a slovenských vychcaných (už jen přemýšlí, jak zas znova vysávat) mozků. Táhněte do prdele, nikdo vás tady nechce, tohle je český stát a česká soutěž, stačí jen jak se sem somrujete za prací a studiem, bando vyžírků.

Nepřihlášený uživatel

#58

2013-03-20 11:26

Nevidím nic pozitivního ve federální lize..

Nepřihlášený uživatel

#59

2013-03-20 16:19

Akorát, dokud nedovedete zformulovat svoje argumenty se základní interpunkcí a bez gramatických chyb, celá petice vypadá dosti neseriózně.
Kubas

#60 evropské poháry

2013-03-20 16:26

Mě by jen zajímalo, jak to vyřešit s postupy do evropských pohárů? To mi přijde zapeklitější problém, než nějaká kvalita stadionů...

Nepřihlášený uživatel

#61 ...

2013-03-20 18:21

To tu zase bude ubrečených slováčků, jak jim všichni ubližujeme :) ...
Lukáš R.
Autor této petice

#62 Re:

2013-03-20 18:47

#59: -

nikdo není dokonalej a nic není finálního... :-) !!!

Lukáš R.
Autor této petice

#63 Re:

2013-03-20 19:57

#59: -

psal jsem že jsem pro připomínky. kritizovat umí každý, ale poradit málo kdo.... snad jsem to trochu poopravil. Dodal jsem tam ještě jeden bod - poháry

komoň

#64 Re: Re:

2013-03-20 23:28

#16: - Re:

chvilku sem si myslel, že na toho bulíka nebude nikdo reagovat, vždyť jt to chudáček....

Lukáš R.
Autor této petice

#65 Re: Re: Re:

2013-03-20 23:30

#64: komoň - Re: Re:

jako na koho....??? :-)


Nepřihlášený uživatel

#66 Re:

2013-03-21 09:18

#25: -  

 ....to je fajn, keď pepíci takto reagujú na slovákov, pokiaľ by sa bratríčkovali, znamenalo by to, že SK je v sračkách, aj keď nie je na tom bohvieako momentálne, ale aspoň sa tuná nevolí vláda každého pol roka a máme euro, čo sa pepíkom asi nepodarí nikdy a plnohodnotne sa zapájame do európskeho diania...kdežto pepíci sa opäť zasa z niečoho vyzuli a myslia si, akí sú "vychytralí"......:-)))...ako sa do hory volá, tak sa z hory ozýva...ste banda zradcov(napr.Beneš) a lenivých príživníkov a to ste celé roky vyhadzovali na oči slovákom...aby som len dostal do veci trochen svetla, v prvých voľbách na SK po roku 1945 suverénne vyhrali sociálni demokrati, kdežto u pepíkov suverénne komunisti, slováci v tej dobe a vlastne nikdy nemali ani náhodou záujem o spojenie s týmto príživníckym, pokazeným a "hospodovým" národom, ktorý profituje len z geografického umiestnenia v Európe, inak by už bol zavezený hnojom a ich obyvatelia by boli strieľaní na hraniciach s inými vyspelými štátmi ako škodná...jedna skúsenosť s nimi slovákom 1918-1939 stačila. Za prvého aj druhého spoločného štátu chodili za vás slováci robiť ťažké práce na vaše územie, aby si mohli privyrobiť, pretože na SK sa ani zďaleka nežilo tak, ako u pepíkov, kdežto pepíci sa mohli venovať čítaniu a študovaniu, za toľké roky sa to prejaví na národe, ale SK sa už z najhoršieho myslím dostalo...je veľa obrovských svinstiev porobených pepíkmi na slovákoch, ktoré pepíkov degradujú na spodinu svetovej populácie, ako z historického hľadiska, ktoré tu nebudem teraz rozoberať, ale aj súčasného a to už voči celej Európe...Áno, nenávidím vás a to som naozaj ľudomil, takže veškerých komentárov k spoločnej lige a k tejto téme sa zdržiavam...Pekný deň prajem...

Lukáš R.
Autor této petice

#67 Re: Re:

2013-03-21 10:53

#66: - Re:

no super mi sem budeme pléct politiku :-)  kdy už si každý uvědomí, že politika do sportu prostě nepatří. Jen tak pro info - pro vás je výhra, že máte Euro...? vy se od té doby máte luxusně.?? No tak zas uklidníme vášně !!


Nepřihlášený uživatel

#68

2013-03-21 11:14

NEsnáším slovensko a ze společné ligy je mi na zvracení...tam se spojte radši s maďarskem a parazitujte na nich.
Michal

#69 Re: Re: Re: Re: budu profitovat aj cesi

2013-03-21 11:45

#50: ostnaty drot - Re: Re: Re: budu profitovat aj cesi

Vidíš ostnaty drote příspěvek číslo 40? Tam pan xxx ukázal, že je Čech. Sere na pokoru, vidí jenom sebe a nic kolem ho nezajímá.  Proč zde někteří namyšlení Češi vyhazujete Slováky pracující v ČR zpět na Slovensko? Myslíte, že Češi na Slovensku nepracují? Vyhazují snad Slováci Čechy od nich? Já taky nejsem nadšen ze společné ligy, ale česko-slovenský pohár by se mi líbil. Dal bych jeden příklad, že i v ČR se dají najít skromní lidé a lidé mající pokoru a úctu k ostatním. Je to člověk, kterého si nesmírně vážím. Přesto, co dokázal si zachoval určitou porci skromnosti a pokory a jeho jméno je Jaromír Jágr.


Nepřihlášený uživatel

#70 Re:

2013-03-21 12:42

#68: -  

 Slováci parazitujú na Pepíkoch??? to si snáď robíš srandu....Daj mi sem jeden príklad, ako??? ...aspoň vidieť, kde je teraz vaša terajšia generácia vedomosťami a kde slovenská a bohužiaľ, bude to pre vás horšie a horšie...pozrite si úroveň slovenských oproti českým príspevkom, stačí len tuná...len ste niekde počuli nejaké sprosté reči na slovákov pri pive alebo v tých vašich zaostalých sociálnych tlupách a tuná tým argumentujete katastrofálnou gramatikou...ste takí, akí ste, volíte si tých, akí ste...Havel-ožran a pseudosignatárumelec, Klaus- zlodej v kupónovej privatizácii a "kleptoman" zhovadený pred celým svetom a teraz Zeman-ukážkový pivný pepík...Ešte stále žijete z toho, čo ste nahonobili za spoločného štátu a okradli SK pri rozdelení...už len za to by mal Mečiar bručať doživotne....ale popritom sa ešte pekne zadlžujete...čo sa týka, ako SK vyciciavalo pracovitých pepíkov, tak áno, na SK sa budovalo ťažké strojárenstvo v malom množstve, ale si ho vybudovali slováci a vám tiež vybudovali váš priemysel, ale u vás ste si nechali čerešničky na torte, aby sa pepík náhodou nenadrel a mohol cukrom a bičom ovládať sprostú slovač, veď to poznal z Protektorátu...a Havel ešte stačil do rozdelenia zastaviť nielen zbrojársku výrobu na SK a urobiť ju konkurencieneschopnou, čo sa mu podarilo...SK bolo povedomím úplne niekde inde, ako pepíci, tí mali v rámci spoločného štátu iné možnosti sa vzdelávať a rásť po duchovnej a intelektovej stránke, takže východzie pozície oboch krajín z hľadiska vytvorenia nových štátov boli neporovnateľné....slovenské ženy chodili ku vám drieť na polia za pár šupiek a to, čo sa dopestovalo na SK putovalo k vám...to že chodia pracovať slováci do čiech? sa pozrite, koľko je inzerátov na slovenských stránkach, českých inzerátov ohľadom práce, pretože takú prácu český pepík predsa nebude robiť...áno, slováci boli pre vás lacná pracovná sila, ale rád by som videl tú štatistiku, koľko ich je teraz u vás pracujúcich...ja vo svojej práci som v styku aj s čechmi a sú to teľatá vo väčšine prípadov, ktorí si myslia, že sú pupok sveta a len otvoria hubu v červenom ksichte s červenou kontrolkou na nose a miestnosť je hneď plná primitivizmu, detinskosti a čo špeciálne nenávidím, čochoslovakizmu...a čo sa týka štúdia, pepíci neštudujú na SK??? a kuknite si hodnotenie vysokých škôl v celosvetovom merítku a kde ktorá česká a slovenská škola je na ktorom mieste...sa pozrite, čo máte vy, teda skôr nemáte a ukradli ste si ...národné jedlo vepro-knedlo-zelo??? veď to nemci a západné národy jedli keď o čechoch sa ani nechyrovalo...gajdy- národný nástroj?? hovorí vám niečo Škótsko???? ...nemáte nič, ani zlaté české ručičky, totiž to boli len vychcané hlavičky, zlaté boli pre vás slovenské ručičky, ktoré vám skoro všetko postavili...slováci-majú bryndzové halušky, fujara, národný odev atď...typické len pre slovákov, nikoho iného...a k tomu, že tragicky zomreli všetci svetovo uznávaní slováci, ktorí mohli svoj národ vo svojom čase pozdvihnúť, zrazu za nevysvetliteľných okolností(Štúr, Štefánik, Dubček, Tisovi zbabelec a zradca Beneš po vojne neudelil milosť, aj keď zostal pri svojom národe v ťažkých časoch), k tomu sa ani vyjadrovať nejdem, lebo to mohli byť dôvody na vyhlásenie vojny, keby nebolo Slovensko pokorené tak, ako bolo...Euro??? si naozaj myslíte, že to bol cieľ vás a vašej vlády, zostať pri svojej mene?????..tomu ani sami neveríte...euro je v kríze, ako celý svet a ako skoro všetky meny a slováci si ho museli zaslúžiť a tým pádom vziať na seba aj zodpovednosť za celú Európu, do ktorej pepíci neprispeli ani prdom a práve oni vyciciavali a stále vyciciavajú EuroEurópu a tým pádom aj slovákov...toto je samozrejme o politike, ktorá urobila hlbokú priepasť, medzi pepíkmi a slovákmi...politike národu pepíkov...sa hambím, že ste tiež slovania...!!!

Lukáš R.
Autor této petice

#71 Re: Re:

2013-03-21 12:55

#70: - Re:

tak ještě jednou a naposledy - řešme sportovní stránku problému a né politickou to sem nepatří. Jinak to budu mazat !!!


Nepřihlášený uživatel

#72 Re: Re: Re: Re: Re: budu profitovat aj cesi

2013-03-21 12:56

#69: Michal - Re: Re: Re: Re: budu profitovat aj cesi 

 Súhlasím...a to je aj jediný príklad parazitovania slovenky na slávnom pepovi...:-D


Nepřihlášený uživatel

#73

2013-03-21 14:47

To si teď jako budeme vyčítat věci, které se staly za společného státu? Budeme obyčejným lidem vyčítat věci, které nemohli nijak ovlivnit? Budeme se nazývat čoboli a pepíci? A potom si budeme říkat lidé (vyspělá rasa). To ukřivdění, které Slováci doteď vytahují není vina obyčejných lidí. Stejně ukřivděná se může cítit Morava nad kterou se Čecháčci taky povyšují, křivdu můžou cítit vlastně i celé Čechy, protože nad nimi se povyšují zase Pražáci. Košice se můžou zdát poškozené, protože se povyšuje Bratislava atd., atd. Prostě si každý bude všechno závidět. V USA je 50 malých států spojených do jedné velké země, proč? Možná proto, že se kolonistům zdálo, že se nad nimi někdo povyšuje. Toto je ale petice o fotbale, tak dost politiky.


Nepřihlášený uživatel

#74 Re:

2013-03-21 15:23

#73: -  

 no to je síce pekné a pekne vysvetlené, ale veľmi zjednodušené...ja som písal o globálnych a zásadných dopadoch na celkový národ, nie o ich etnických súčastiach a peripetiách medzi nimi..aj v mužstve sú konfliktmi medzi jednotlivými hráčmi, ale hrajú ako celok...a ja som nezačal s opĺzlimi rečami na adresu iného národa...

no a čo sa týka tej spoločnej ligy, ja osobne by som to privítal, už len kvôli športovému rivalstvu medzi týmito národmi a väčšiemu záujmu divákov, teda myslím aspoň zo strany slovákov...ale ako som si prečítal zopár komentov tuná a vlastne keď vezmem do úvahy, do akej diskusie, o čom, prispievam, tak už ten názor nemám a je jedno teraz, čo si myslím o čechoch...a myslím tiež, že tie uvedené dôvody na začiatku, prečo NIE, nemajú s úprimnosťou nič spoločné...


Nepřihlášený uživatel

#75

2013-03-21 15:25

hahaha