TV NOVA omluvte se za to co jste řekli o M4rtym09!
Re:
#4: -Omlute se! Nedělejte z něj maniaka, podle všeho to doma neměl lehké, chtěl se nejspíš zabít u toho co měl rád. To byla rychlá jízda v autě.:(
Hloupější názor jsem ještě nečetl, Novu nesleduji, nemám jí rád a z jejich programu zvracím, ale ty hovna co sem píšeš odkazuje na to že jsi puberťácký dítě. Co to je za debilitu, když se chci zabít narvu to na opuštěné silnici v plné rychlosti do stromu a ne na dálnici v plném provozu. Byl to debil a kdyby přežil poslal bych ho na doživotí za obecné ohrožení!!!
To že Nova z každý sračky udělá pevný hovno je známé, serte na ni a bojkotujte její vysílání a nedělejte z jednoho vola který málem s sebou vzal i spoustu jiných lidí, hrdinu.
Nechápu
Re: co se to děje..
#2: Michal Krampol - co se to děje..
Mě by zajímalo, kolik je tobě ? Jestli ti je více jak 20 let, tak mi neříkej, že si v 17 letech neudělal nějakou kravinu, myslím si, že andílek nejsi -_- , tak nam tady nepiš že si nikdy neblbl a nedělal nějaký ehm p**ov**y, tak bylo mu 17, no a co ? potkala jsem holku, a ta si dělala řidičát v 16 a měla auto od 18 , jako chápu, byla to jeho blbos, že nezastavil ( a upřímě, chtěla bych vydět tebe v jeho situaci) ale v T NOVA mlely takový pí*****y, že se mi z toho chtělo blejt :V
Každej normální a soudnej člověk přece ví
sám totiž hraji hromadu brutálních stříleček, a nikdy jsem nikoho nezabil, nic jsem neproved,záleží na osobnosti člověka,jestli je duševně v pořádku, jestli bere drogy a pije, ale nemůžou za to nikdy hry !!!! S těma svýma odborníkama si jděte nějak TV NOVO(TV NOHO)
This comment has been removed by the person who wrote it.
Naprostý souhlas.
Re: idiocie
V 50ti rozum na 12 let.Humus.Tebe sere ,že nezabil další lidi.
100% souhlas!! Výborně napsané a smysluplné.
Re: TV NOVA? SPÍŠ TV HOVNA
#573: V0jta - TV NOVA? SPÍŠ TV HOVNA
jo no skurvená trapná tv hovna
| This discussion has been closed. |
idiocie