Petice proti nepravidelnosti rodičovských příspěvků.
Re: #20
No nevím, ale předpokládám, že jsi máma malého dítěte, která má dobře fungujícího muže, popřípadě úžasné rodiče, kteří pomáhají... Jestli jsi samoživitelka bez podpory kohokoli, tak tě neskutečně obdivuji, že vystačíš s 3800,- na měsíc... Zjisti si prosím tě, kolik dostávají samoživitelky od sociálky na bydlení a další potřeby, než začneš takhle pitomě kecat... Pokud bys totiž byla v situaci jako spousta z nás, kdy nemáš nikoho na hlídání, abys mohla jít do školy a nestojí za tebou někdo, kdo ti finance na živobytí obstará, pak bys mluvila jinak. Buď šťastná, že můžeš žít tak, že všechny peníze z mateřské využiješ jen a jen pro své dítě a nemusíš přemýšlet jak to udělat, abys zaplatila bydlení, energie, vodu a teplo, oblékla dítě, měla vše materiální, co potřebuje a zároveň abys nepřemýšlela, jestli ti zbyde na jídlo a těch pár věcí, které potřebuješ i ty!
Re: Re: #20
lépe bych to asi nenapsala.Protože žít s nejnižší RP.a nestěžovat si .... hmmm zajímavé.By mě zajímalo kdo mladou slešnu podporuje.
Re:
Taky jsem proti jako by vubec nechápaly že děti si nemůžou nic odepřít :-(
Re: Re: Re: #20
ještě si teda rejpnu :/nevim jak máte staré dítko,ale chtěla bych vás vidět kdyby jste nekojila a měla kupovat umělý.to by jste potom tady psala stejné názory jako MY MATKY.
Re: Re: Re: #20
Nejsem slečna ale paní manžel dom u nosí 12-15 tis jak kdy a špatně si nežijem dítě chodí do státních jeslí je je vše ok. tak si nechte vaše keci o tom kdo koho živý. Mě alespoň neživý stát....
Re: Re: Re: Re: #20
kojila jsem 14dní mléko jsme do roka pul kupovali Nutrilo HA ted kupuji klasický nutrilo a pokud vás to zajímá pleny kupuji také.
Teď mne tak napadlo... Děláte si ty děti kvůli příspěvkům, nebo proto, že je s manželem/partnerem chcete? Madam, která neví kdo je fotr děcka, je pouhopouhá štětka, bez nároku na cokoliv... Možná ostré, leč k zamyšlení...
Kateřina Herecová
Snad to něčemu pomůže, už mě opravdu nebaví čekat na peníze. Koncem roku chodily 7., v prosinci a lednu 10. a teď dokonce 14. a to jsem byla mezi prvníma, kdo je dostal. Někdo by měl těm nahoře říct, že maminky potřebují platit školky, složenky atd. v určeném termínu a ne si to posouvat, jak se to hodí státu, jak včera bylo večer ve zprávách.
Předmět
Re:
A co kdyby se na tom vašem živení podílel také fotřík děcka, kromě mě? Nebo, vy máte problém identifikovat otce???
Re:
A kdo pak vám to dítě "udělal"??? To byl mimozemšťan, nebo to bylo "černé kuře"??? Nechtěla byste být také za něco zodpovědná náhodou sama? Stát vám tam ty bičíkovce asi nenapral...
| This discussion has been closed. |
Re: Re: #20
#25: - Re: #20
pokud by jstečetla pozorně ano dítě mám a 3.800 mi proněj stačí na měsíc stačí