PETICE ZA ODVOLÁNÍ Mgr. Hrbkové Hrudkové
Proč je v Dobřichovicích nová ředitelka???
Naprosto skvělá petice i mě zaráží tyto praktiky bratříčkování a dohazování známých za veřejné peníze.Okamžitě po zhlédnutí zpráv na tv prima jsem kontaktoval MŠMT a stěžoval si na toto bylo mi odpovězeno hned druhý den že s panem Zajícem byl rozvázán pracovní poměr ale s Paní řetitelko Hrbkovou se nic neřešilo
Miloš
Věřím, že většina zaměstnanců podepsala. Mám pravdu?
...a schválně ... ;o)
Paní ředitelka se s mojí prací neseznámila a o mé práci ani o výpovědi se mnou sama neměla odvahu mluvit. Navíc jsem ze 3 týdnů, během kterých se zřejmě rozhodovalo, čí post by měl uvolněn, měla týden dovolenou... Paní ředitelka nakonec stvrdila svým podpisem, že "důvodem rozvání mého pracovního poměru dohodou je výsledek jednání s jejím zástupcem ze dne 22.8. U mého stolu a na mé židli od 1. 1O. sedí nová zkušená síla s nižším vzděláním...
Re: ...a schválně ... ;o)
#7: divák TV - ...a schválně ... ;o)
Bohužel atmosféra pod vlivem paní ředitelky je taková, že se někteří bojí uvést své jméno z důvodu možných dopadů na jejich zaměstnání ze strany vedení org., proto se domnívám, že zvolili alespoň tuto formu protestu. Jelikož paní ředitelka zaměstnancům vyhrožuje použitím paragrafu 52. zákoníku práce, pokud se jí znelíbí a s tímto paragrafem by si už výchovní pracovníci ve školství asi ani neškrtli. Děkujeme všem za zájem a podporu petice, nadřízené orgány prozatím vyčkávají a nereaguji na naše stížnosti.
Paní ředitelka
Re: Re: ...a schválně ... ;o)
#10: Klásek - Re: ...a schválně ... ;o)
Plně chápu. Nemělo to být rýpnutí, ale naopak zviditelnění tohoto zřejmého motivu a zejména povzbuzení. Držím palce vaší vůli se aktivně bránit ...
This comment has been removed by the person who wrote it.
Neuveritelne se stalo skutkem (Hrabal)
...
O to víc si vážím odvahy a statečnosti zaměstnanců, kteří za "svůj ústav" a "svoje děti " bojují s větrnými mlýny.
Paní ředitelka není schopna pochopit ani základní pravidla při loučení dětí. To že má dítěti sdělit, kam a kdy pojede do dětského domova, psycholožka, jí je úplně jedno a zřejmě si chce hojit svoje mindráky a bere tuto výsadu naprosto amatérsky na sebe. Ona se totiž nezajímá jak to u nás funguje. Ona je přeci ŘEDITELKA. Volá si děti a oznamuje jim, že budou odjíždět. Ty pak naprosto dezorientovné běhají a každému to radostně říkají, ale neví kdy a většinou ani kam. Vzhledem k tomu, že se jedná o děti již dost zatěžované jejich situací a nejistotou, mě to opravdu HODNĚ vadí. Těžko vysvětlíte malému děcku, že paní ředitelka je popletená, že se v podstatě ještě neví určitě kdy a kam pojede.
Paní ředitelka vykazuje řadu poruch na které jsme zvyklí u našich dětí, ale ona nám zřejmě nedůvěřuje a bojí se na nás obrátit, aby jsme jí pomohli.
Smutek v duši
Děkujem MŠMT za kvalitní kádrování!!!!!!!!!!
Boj s větrnými mlýny
| This discussion has been closed. |