Nechceme zrušit Obchoďák
obchoďák
Obchoďák je skvělý :-)
Proč?
určitě nerušit prosím
Re: Re:
ale má nejvíc procent z aktuálních seriálů a píšou tam hlavně kritici
Re: Proč?
Taky nechápu. Obchoďák je nejpohodovější seriál poslední doby. Ale bohužel největší úspěch maj trapné seriály typu nekoukatelné Ordinace.
NERUŠTE OBCHOĎÁK !!!
Obchoďák NERUŠIT !!!
Sledovanost by se zaručeně zvýšila posunutím do bližšího vysílacího času !!! Naprosto skvělé výkony Pavla Kříže, Aleny Vránové a Taťjany Medvecké přece nemůžou zůstat bez pokračování !!!! Po dlouhé době seriál, na který se dívám !!!
Proč??
RE:nechceme....
O tom nepochybuj:-)Český človíček je na seriály jak pominutý.Jenže je to kvůli Nově a její Ordinaci.Prima je si dobře vědoma,že neodláká lidi od Ordinace k novému seriálu.Já Vám to ženský podepíšu,ale nevím,co na tom seriálu tak "žerete":-)))
Obchodak
NERUŠTE OBCHOĎÁK
Obchoďák je konečně originální seriál z prostředí, které tu ještě nebylo. Má dobré obsazení - neokoukaní herci, a hlavně mě vyhovuje vysílací čas! Ten kdo má děti mi dá za pravdu, že od 20 hod si sednout k TV nejde. :)
Jsem pro zachování seriálu plnými deseti!
Marcela Š.
Zrušte ho, budeme rádi!
Re: Co bude s peticí??!!
A můžu vědět, jestli už někdo tuto petici poslal TV Prima??!! Myslím, že petice, která se nikam nepošle nemá žádný význam!!
Re: obchoďák
jiste, pro vas, co pisete "SOUČASTNOU", je tento serial nedostatecne intelektualne stimulujici :D :-D zamette si pred vlastnim prahem a naucte se nejdriv cesky, vy soucastna :-D
| This discussion has been closed. |
hlasuji pro Obchoďák