PETICE PROTI NESPRAVEDLIVÉMU ZRUŠENÍ PŘÍSPĚVKU INVALIDŮM
Nepřihlášený uživatel#76 Feb 08, 2013, 10:02
Tak to je hnus co se děje já bych pani která za to rozhodovala uřízli taky něco.
Irena#77 Feb 08, 2013, 19:33
Odpověd ministryně Mullerové na interpelaci K.Klasnové...
Interpelace paní Kateřiny Klasnové na ministryni MPSV ČR Mullerovou:
http://www.katerinaklasnova.cz/novinky/interpelace-z-moci-uredni-jste-uzdraven
http://www.katerinaklasnova.cz/novinky/interpelace-z-moci-uredni-jste-uzdraven
Nepřihlášený uživatel#78 Feb 11, 2013, 21:18
Je mi stydno za to, co se děje. Invalida, který má co dělat sám se sebou, má problémy pohybové či jakékoliv jiné je okraden o to málo, co mu může společnost poskytnout a v čem mu může pomoci. A na druhé straně je spousta lidí /asi víme, o čem je řeč/ kteří mají úplný invalidní důchod, který tráví vysedáváním v hernách. Přejme navrhovatelům, aby byli vždy zdraví tělesně. O zdraví duševním lze už teď s úspěchem pochybovat.
Irena S.-iniciátorka petice a matla handicapovaného dítěte#79 Feb 14, 2013, 13:06
Přiznávání průkazů ZTP a ZTP/P novela kterou 13.2, vláda ČR zamítla
Tato novela VV vrací stav kdy jsou plošně odebírány průkazy ZTP a ZTP/P a amputáři jsou označení za osoby bez vážné vady nosného ústrojí do podoby k 31.12.2011 ...vláda ČR 13.2. tento náver zamítla..... v březnu jde novela žádající tuto změnu do parlamentu..tak uvidíme jaký mají názor jednotliví zástupci lidu na ozdravění národa....
http://www.youtube.com/watch?v=L_9ra3j44bQ&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=L_9ra3j44bQ&feature=player_embedded
Irena Schonweitzová-#80 Feb 14, 2013, 21:46
Stanovisko vlády k návrhu novelu: je Vás moc amputáři!!!!!!!!!!!!!
Nepřihlášený uživatel#81 Feb 14, 2013, 21:59
Re: Stanovisko vlády k návrhu novelu: je Vás moc amputáři!!!!!!!!!!!!!
Veronika#82 Feb 14, 2013, 22:17
Re: Stanovisko vlády k návrhu novelu: je Vás moc amputáři!!!!!!!!!!!!!
#80: Irena Schonweitzová- - Stanovisko vlády k návrhu novelu: je Vás moc amputáři!!!!!!!!!!!!!
Tak je mi z toho zle!!!! Na všechno mají své rychlé teorie, které v reálu nefungují!!!!
Nepřihlášený uživatel#83 Feb 15, 2013, 12:57
Ano, rád podepíšu protest proti naprosto každé špinavosti této vlády, která se na bezmocných a zbídačelých, zdravotně hendikepovaných lidech dopouští pod rouškou "reforem"!!!!!!!!! Pryč s Kalouskem!!!!!!!!!! Pryč s "knížetem"!!!!!!!!!! Pryč s celou lžistranou amorálních asociálů zaangažovaných do VLASTIZRÁDNÉ TOP 09 podporované miliardáři a velezrádnými zlodějskými mafiemi vzniklými po listopadu 89!!!! Tito lidé, velectěný "národe" - lidé bez paměti a kouska studu, připravují svými činy a sprostými asociálními skutky nový možný nástup komunismu!!!! Oni jsou viníky možných dalších budoucích komunistických "monstrprocesů" a zakládají tak podněty k dalším možným protidemokratickým událostem, které lze bohužel jejich přičiněním takto očekávat!!!!!!!
Nepřihlášený uživatel#84 Feb 18, 2013, 21:56
mor na ne, smrady necitlive
Nepřihlášený uživatel#85 Feb 21, 2013, 09:48
Neberte postiženým lidem,i to málo,co mají.
A konečně nám začněte pomáhat.
A konečně nám začněte pomáhat.
Nepřihlášený uživatel#86 Feb 21, 2013, 11:58
plně souhlasím s petici,a proto má mou podporu.
Nepřihlášený uživatel#87 Feb 21, 2013, 12:26
tohle si můžou vymyslet jen zdraví lidé kteří nemají vúbec ponětí,jak se takto postižený pohybuje a cítí.jsem na invalidním vozíku, mám spas.paraparézu a když jsem loni žádala o plošinu abych mohla s vozíkem vyjet ven,tak mi ji zamítli. prý nemám těžkou vadu pohybového ústrojí.a tak sedím doma a čekám jestli se bude v baráku dělat bezbariérový výtah. langmeierová anna
Nepřihlášený uživatel#88 Feb 21, 2013, 13:39
Plno lidí (mentálně postiženýc) chodí úplně bez problémů a příspěvky pobírají. Lidé co mají vysoké amputace mají plno problémů s odřeninami až do krve pahýlů a podobě. Plno starších lidí má s protézou vůbec problém chodit venku. Myslím, že tato skupina lidí si takové zacházení nezaslouží.
Nepřihlášený uživatel#89 Feb 21, 2013, 13:43
Nesouhlasím s krokama vlády, které jsou namířené proti invalidním spoluobčanům. Stát se něco může každému z nás, proto si myslím, že i my, kteří nemáme zatím problémy se zdravím, musíme podpořit tuto skupinu lidí.
Nepřihlášený uživatel#90 Feb 21, 2013, 16:16
Je to ubohé,že stát má miliardy pro církve který skládaly slib cudnosti a chudoby, ale pro mrzáky tohoto státu nemají ani špetku pochopení jak se týmto lidem žije z teho mála co mají.Prostě nemáme přínos pro stát tak nás odepisůjí.Mněly by se stidět.Držím palce.Vaše invalidní faninka.
Nepřihlášený uživatel#91 Feb 21, 2013, 19:58
Nevím , co si mám o tom myslet.
je mi hanba ing.TUREK IVO
je mi hanba ing.TUREK IVO
Nepřihlášený uživatel#92 Feb 21, 2013, 20:35
Mohlo by dojít i na mě, a to je dostatečný důvod k podpisu.
Nepřihlášený uživatel#93 Feb 21, 2013, 23:00
Prijdte 23.02. 14,00 h. Brno nam. Svobody Muzete zde podepsat i petici za zachranu zdravotnictvi vice na www.HZPD.cz
Nepřihlášený uživatel#94 Feb 21, 2013, 23:01
Podporuji petici
Nepřihlášený uživatel#95 Feb 22, 2013, 10:42
Na co Drápek šáhnul to zk..il.
Nepřihlášený uživatel#96 Feb 22, 2013, 15:46
je to celé postavené na hlavu, chtěla bych vidět pana ministra,jak by se tvářil, kdyby se stalo jemu totéž nebo někomu jemu blízkému ,že by po úraze či jiným způsobem přišel o dolní či horní končetiny byl označen jako zdravý bez nároku na příspěvek na mobilitu,příspěvek na pořízení pomůcky aj....měl by se nad tím zamyslet!!!!!!
Nepřihlášený uživatel#97 Feb 22, 2013, 15:56
klidně si to s panem ministrem vyměním, jsem po vysoké amputaci dolních končetin. Pan Drábek ať si sedne místo mě za těch pár korun co mám, na vozík a já si sednu místo něj do jeho teplého křesílka za jeho penízky.......to pak bude jinak mluvit a snad něco rozumné vypotí....to píši za ostatní vozíčkáře
Nepřihlášený uživatel#98 Feb 22, 2013, 16:35
Nechápu rozhodnutí těch,kteří mají právo o něčem takovém rozhodovat -JE TO PROJEV JEJICH CYNIZMU,NEZNALOSTÍ VĚCÍ -JEDNÍM SLOVEM,JEJICH NESCHOPNOSTÍ, A PROTO BYMĚLI ZE SVÝCH POSTŮ ODSTOUPIT.
Nepřihlášený uživatel#99 Feb 22, 2013, 17:55
Takové zmetky podporujeme.
Nepřihlášený uživatel#100 Feb 22, 2013, 19:05
Protestuji proti rušení příspěvku invalidům. Je to nehoráznost a porušení zásad listiny práv a svobod a určení, kdo může žít slušně a kdo ne. Schagespeare :
"Sprostoty panstva a nedobytnost práva, to je oč tu běží..."
"Sprostoty panstva a nedobytnost práva, to je oč tu běží..."
| This discussion has been closed. |