Petice.com

LAZARSKOU BEZ BARIÉR

Kontaktujte autora petice

Nepřihlášený uživatel#1 Apr 01, 2012, 20:53
Má to smysl!
Nepřihlášený uživatel#2 Apr 02, 2012, 09:22
Preji svym pravnoucatum, aby mohla podepisovat petici za zachovani posledni barierove zastavky MHD v Praze a Brne.
Nepřihlášený uživatel#3 Apr 02, 2012, 12:31
Proč jednou nepodpořit dobrou věc?
Nepřihlášený uživatel#4 Apr 02, 2012, 22:11
Jsem ráda, že se KONEČNĚ Praha přiblíží světovému standartu. To jak se staráme o nemohoucí občany svědčí o vyspělosti civilizace.
Nepřihlášený uživatel#5 Apr 03, 2012, 19:23
Zajistit bezbariérový přístup z metra na stanici tramvaje v Lazarské (a další bezbariérové přístupy do stanic metra a na stanice tramvají) by město stálo zlomek rozpočtu na kapacitní automobilové stavby jako je např. tunel Blanka. Nevidím důvod k tomu, proč by spoluobčané s handicapem na vozíčku, s kočárkem, či jen chodci např. s bolavým kolenem měli být znevýhodněni před automobilisty. Čím méně bude v Praze bariér, tím více se bude po městě chodit a jezdit MHD a tím méně nás daňové poplatníky bude stát výstavba a rekonstrukce komunikací, tím méně bude ve městě exhalací, hluku, dopravních nehod a handicapovaných následkem dopravních nehod, či nemocných v důsledku znečištění ovzduší a nadměrného hluku. Dávat přednost těm, kdo jsou právě v pozici silnějšího a zároveň ohrožují ostatní, je nejen neekonomické, ale i nemorální.
Nepřihlášený uživatel#6 Apr 03, 2012, 22:10

Re:

#5: -

Souhlasím plně! A podporuji... :-)

Nepřihlášený uživatel#7 Apr 04, 2012, 20:34
nejen Lazarskou bez bariér,ale celou Prahu !!!!
Nepřihlášený uživatel#8 Apr 10, 2012, 16:56
Doufám, že to politici nezneužijí k vyvedení peněz z obce.
Nepřihlášený uživatel#9 Apr 13, 2012, 19:48
Je načase,aby se tímto problémem v parlamentě zabývali.Na tělesně postižené ( vozíčkáře se zapomíná)
Nepřihlášený uživatel#10 Apr 13, 2012, 23:26
Uz davno mela byt!!
Nepřihlášený uživatel#11 Apr 15, 2012, 10:51
Je to jen kapka v moři, ale i kapka vody, když jí dáme čas, naruší i tvrdou skálu.
Nepřihlášený uživatel#12 Apr 15, 2012, 16:09
Nedovedu pochopit, proč se bezbariérovost tramvajové zastávky Lazarská neřešila současně s osobním výtahem do metra. Je to jedna z ukázek běžné praxe, kdy veřejná správa udělá jen to, k čemu je dotlačena. Přitom dojde-li k nějakému vylepšení, neopomenou u toho "kompetentní činitelé" pózovat.
Nepřihlášený uživatel#13 Apr 15, 2012, 19:01
podporuji!!!!!!!!
Nepřihlášený uživatel#14 Apr 16, 2012, 19:09
Jednou můžeme být na jejich místě mi sami.
Nepřihlášený uživatel#15 Apr 17, 2012, 22:23
Podporuji. Pravidelně jezdím MHD s kočárkem... a mám řadu přátel mezi lidmi, kteří mají problém s bariérami (nejen v MHD), ať jsou to rodiče s kočárky či lidé se sníženou možností pohybu, kteří potřebují při pohybu ve městě berle či vozík, aby byli schopni se dostat do školy, zaměstnání nebo "jen" na setkání s přáteli. Zdar zdravému rozumu... :)
Nepřihlášený uživatel#16 Apr 18, 2012, 01:56
Prosím, nedotazujte KŘESTNÍ jméno, ale jméno. Křestní jméno je pouze takové, které bylo dáno při křtu. Ne všichni lidé jsou křesťané.
Děkuji,
Sylvie Ester Wittmannová
Nepřihlášený uživatel#17 Apr 18, 2012, 04:10

petice a život bez barier

Jsem na elektrickém vozíčku, zcela bezmocná a potřebuji člověka, který mi pomáhá.....Proto jsem za bezbarierovost. Také máme nárok na svobodu a seberealizaci.

Nepřihlášený uživatel#18 Apr 19, 2012, 15:54
Podporuji!!!!!mělo by se to udělat,je to potřeba.
Nepřihlášený uživatel#19 Apr 20, 2012, 14:17

Re:

#5: -  

Souhlasím.

Příznivce MHD bych chtěl ještě upozornit na tuto petici:

http://www.petice24.com/petice_proti_naftovym_motorm_v_mhd_praha

Radek

This comment has been removed by the author of the petition.

Nepřihlášený uživatel#21 May 02, 2012, 16:02
monho zemi i mest uz akceptovali ze ne jen zdravi lidi sou tu ale i handikepovany...proc uz nemyslime i na ne...i ja jako mamina s detma a kocarkem je velmi obtizne se pohybovat mestskou dopravou po Praze....
Nepřihlášený uživatel#22 May 03, 2012, 17:31
Praha je velké a významné město a navštěvuje ho hodně lidí ať už z Čech nebo z jiných koutů světa.Melo by také myslet a vychazet návštěvníkum Prahy vříc.Jde o bezpečnou a pohldlnou prepravu lidí s kočarky,na vozíku nebo starších lidí.Přal bych si aby se situace zlepšila.Předem děkuju za pochopení.Míla
Nepřihlášený uživatel#23 May 03, 2012, 17:46
Je to ostuda Prahy a dávno už to mělo být hotové.Od 89 se moc na lidi nemyslelo.Praha hostila v roce 2000 jako Evropské město kultůry a ještě se to dalo brát,že to potřebuje čas na napravu.Od té doby se toho moc neudělalo.Je to hamba i Magistrátu.
Nepřihlášený uživatel#24 May 03, 2012, 18:16
Udivuje mě jak se myslí na lidi a na jejich přepravu.Nedokažou se vcítit natož ani pochopit,že jsou lidi na vozíčku.Nesnaži se jim cestu ulehčit a ještě se cítí dotčeni.Zasloužili by si to opravdu na tom vozičku vyskoušet nebo až je potká nějaký úraz tak jim to samotným snad už dojde a pochopí to.
Nepřihlášený uživatel#25 May 03, 2012, 18:25
Je to opravdu smutný a zaslouzili by nakopat do zadku.