NE podpisu smlouvy o rozpočtové unii
Vždy proti řitním alpinistům a análním speleologům.
Takřka se vším souhlasím
Je mi líto.
Narodil jsem se v České republice a jsem hrdý na to že jsem čech...Neměli by jsme prodat naší vlast jen kvůli politickým ambicím p.Sarkozyho a p. Merklové...Nezapomínejme na to kdo a za jakých okolností nás předhodil Hitlerovi...Pro své pohodlí obětovali malý a slepě poslušný národ, to by se nemělo opakovat. Jsme suverenní stát a máme právo říci Bruselu NE pokud je to proti zájmům vlastního lidu...Kolaborantů jsme měli v naší historii více než dost tak se zkusme poučit a zvedněme alespoň trošku naše hlavy...
OSVČ, podnikatelů i firem ke státu ČR rozhodoval a přerozděloval někdo jiný než české vlády a to i do budoucna. Současně nesouhlasím s přenosem těchto národních práv na EU, což by již vedlo ke 100% ztrátě národní suverenity České republiky.
Re: Takřka se vším souhlasím
#83: Roman Petrla - Takřka se vším souhlasím
Milý pane Petrlo , zjistit si jaký zákon o rozpočtu platí ve Švýcarsku není zas tak veliký problém. Stejně jako zjistit daňové sazby atd. zde jsou třeba ty daňové sazby : http://www.reformy.cz/zpravy/zvyseni-dph-rozdil-mezi-nami-a-svycarskem/ ......, co se týče rozpočtu- je to velmi jednoduché : ........... V prosinci 2001 Švýcaři v referendu schválili změnu ústavy, podle které „Konfederace udržuje příjmy a výdaje vždy v rovnováze“. V mimořádné situaci je možné schválit deficit, ale je k tomu potřebná kvalifikovaná většina všech zákonodárců v obou komorách, a deficit musí být vykompenzován v následujících letech.
S pozdravem JUDr. Jiří Rýdl
Naprostý a bezvýhradný souhlas. Mgr. Imrich Gablech
Re:
Nejsem srab,jsem řádně přihlášený svým jménem a přesto mě to tam píše "nepřihlášešený uživatel" Tak kde je chyba,myslím si,že u mě né.Můžete mi poradit,když už mě nazýváte srabem??Mě samého to mrzí.
| This discussion has been closed. |
Re:
#74: Ivana -
Původně bylo ES. Dobré společenství, kdy (laicky) lidé obchodovali a cestovali podle dohodnutých pravidel. Skoro nikdo do toho nekecal. Volný obchod a ES šlapalo. Potom se rozhodli větší státy, že chtějí větší moc a založily "Brusel" a EU se společnou měnou, kdo mohou do všeho mluvit. Proto se říká a pravdivě, co nedokázal Hitler válkou, Merkelová "zvláštními, jednostrannými a jednosměrnými dohodami ano.