Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“
Zpráva, o které jsem 4 dny přemýšlela
Sebeprezentace :(
Tak tímto spamem končí můj odběr vaší petice, papa a hodně štěstí pri sebe zviditelňování (už beze mne).
Re: Sebeprezentace :(
Ano, chápu. Vy nevíte, že touto cestou jdu už od roku 2017, kdy jsem pochopila, že, pokud chci efektivně pomáhat, musí mě lidé znát a musí mi věřit.
Díky tomu, že mě lidé znají a vědí, že dávám peníze na kočky, dostávám od nich na trzích dýška. Ne od všech, ale od mnohých.
A díky těm dýškům, mohu každý rok poslat na různé útulky částky kolem 10.000Kč, nejvyšší byla 14500Kč.
Tak to je a bude, dokud budu živa.
Re: Re: Sebeprezentace :(
#9: Kamila Dvořáková - Re: Sebeprezentace :(
Člověk, který možná přidal podpis na petici a myslí si, kolik toho neudělal... :-(
Zajímalo by mě, jestli napsal alespoň jeden mail na obec, na kraj.
Já vám moc děkuji za všechnu práci pro kočky, nejen za finanční příspěvky, ale hlavně za váš čas a energii, kterou věnujete této pomoci, zejména dík za tuto petici.
Hlas ode mne samozřejmě máte!
Iveta Sukupová
Máte ho tam, držíme palce.
Re: Re: Re: Sebeprezentace :(
#10: Ivi Kivi - Re: Re: Sebeprezentace :(
Děkuji pěkně, jste laskavá. ❤️
Re: Sebeprezentace :(
Myslím, že tu tím ale nejde nic proti ničemu. Pokud sebeprezentace autorky pomůže zviditelnit petici a celkově problémy ohledně koček, ať se sebeprezentuje kdo chce jak chce. V tomto ohledu mi žádná sebeprezentace vůbec nevadí. V dnešní době nelze bez zviditelnění absolutně ničeho dosáhnout.