Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“

Za změnu „ZÁKONŮ PRO KOČKU“ / Oznámení / Meziresortní pracovní skupina / Komentáře

Nepřihlášený uživatel

2025-07-02 10:42

Bohužel, ve schválených pozměňovacích návrzích jsem našla min. 2 body, kde se nařízení rozmělňuje tak, aby neplatilo pro drobné množitele, kteří prý "nemají významný podíl na množství bezprizorních koček a psů"."

Otvírá se mi kudla v kapse, když tohle člověk čte. To je kardinální nevědomost těch, kteří tvoří, napomáhají k tvorbě zákonů, předpisů .... Proč tyhle nesmysly šíří? Tohle je přece každému znalému jasné, že ne množírny, ale domácí množitelé, to je největší problém. Jen se o tom nepíše, množírny a křiklavé týrání, to je samozř. vděčnější téma médií. Ale zákonodárci by neměli podléhat médiím, měli by umět uvažovat, dohledávat a zjišťovat si informace .... 🙏

Nik Sim

Nepřihlášený uživatel

2025-07-02 10:59

Dobrý den, paní Dvořáková a všichni z týmu, je pozitivní číst, že se v tomto směru koná a politická i občanská obec bude nucena (???) k akci. Zajímalo by mě více informací, pošlu na sebe email. Děkuji za neustálou práci pro dobro chlupacu 🌹

Nepřihlášený uživatel

2025-07-02 11:49

Tak to je moc smutné že se zákon rozmělnil tak, že drobnych mnozitelu se to týkat nebude. Co to je drobný mnozitel a navíc právě od nic je spousta koček, které končí na ulici. Nesouhlasím s nařízením, které jakkoli umožní množení koček bez PP.

Nepřihlášený uživatel

2025-07-02 12:48

Skvělá práce, jsem ráda, že to nevzdáváte. Nějak se začít musí a každý krok je dobrý.

Nepřihlášený uživatel

2025-07-02 13:11

Přesně tak. Naprosto s Vámi souhlasím a děkuji za Vaši práci.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2025-07-02 13:13

Nepřihlášený uživatel

2025-07-02 14:05

Děkuji za Vaši práci!

Nepřihlášený uživatel

2025-07-02 14:26

Ráda bych se dožila toho, že se kočičky budou mít už jen lépe. Vaše práce je záslužná, moc držím alespoň palce.

Nepřihlášený uživatel

2025-07-02 15:31

přesně, je třeba zaříznout domácí množky kříženců - to je to nejdůležitější zrovna - ven bez dozoru jenom čipované a kastrované kočky, doma je dlouho množit, piplat a starat se jak mají, bavit nebude lemply

Nepřihlášený uživatel

2025-07-02 16:57

Dobry den, super, dekuji za update - velmi kvalitni prace. S pozdravem Sarka Mazochova

Nepřihlášený uživatel

2025-07-02 19:03

Super zpráva, už aby to začalo platit. Vím, že je hodně pejsků bez domova, ale pro ty jsou už v městech útulky, ale kočičky nemají nic. Jen útulky které města obyčejně nechtějí sponzorovat. Náš arogantní místostarosta řekl, že na to nemá peníze. Hlavně že si se starostou dali mnohatisícové odměny za něco, o co se zasloužili jejich předchůdci. Břendová

Anonymous

2025-07-02 19:53

Zdravím, nedejte se. V tomto státě je divná móda ohýbat zákony. Škoda, že šppatně chodím a nemám ani sílu některé politiky vzít berlemi po hlavách.😂

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#13 Re:

2025-07-02 21:42

#3: -  

Jak jsem psala, budeme  se snažit najít politickou shodu na přísnější národní legislativě.

Kamila Dvořáková
Autor této petice

#14 Re:

2025-07-03 04:13

#12: -  

Dobrý den, tady nejde o politiky,  ale o českého občana, který  si je bude ohýbat,  aby si jim vyhnul. Takže ta hůl by měla dopadnout na jeho hřbet. 

Nepřihlášený uživatel

2025-07-03 05:36

Moc děkuji Vám a ostatním, kteří bojujete za Zákon a hlavně ne množírnám. To je nejhorší zlo a týrání zvířat. Přesně jak jste psala. Ivana Křížková

Nepřihlášený uživatel

2025-07-04 05:35

Prosím o zaslání na pokorna.kacka@centrum.cz, mockrát Vám děkuji za Vaši práci.

Placená propagace

Tuto petici propagujeme 1000 lidem.

Zjistit více...