Nemocnice Hlinsko
Re:
děkuju ano je to naivní ale to jsem byla vždycky ,protože nikdy nepřestávám věřit to už my andělé takový jsme ale vždycky co jsem si dala do hlavy tak jsem bojovala až do konce neustoupímmmmmmmmmmmm :)))))))) díky vám všem Evik
Přeju Vám za celou naši rodinu aby toto přání vyšlo,vznikne tak i hodně nových pracovních míst pro nezaměstnané-pradleny,uklízečky,kuchyně,zřízenci,údržba okolí,řidiči sanitek,správce budovy...
hodně zdaru,MagdaR.
Re: eva
děkuji vám za podporu a budemeli všichni věřit povede se to budu dělat proto vše Eva -Anděl
Re:
Máte pravdu, ETA je už skoro prázdná, tam by bylo místa !
Re:
teď nerozumím my přece bojujeme a tahle petice je za to ,abychom právě nemocnici v hlinsku vybudovali
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
děkuji rozhodně náhoda to není a vypadá to opravdu dosti výrazně mazec
Re: Re:
Proč cenzurujete komentáře místo toho, aby jste chyby opravila? Slovosled špatně, čárky špatně, typografie je také celá špatně.
Nejdřív se prosím naučte psát...
Tečka, čárka
- píší se těsně za slovo bez mezery a následuje za nimi mezera
- mezera se nepíše, když následuje další znaménko
- pokud věta končí zkratkou, další tečka se nepíše
- pokud věta končí pomlčkou, nepíše se za ní tečka
- tečka se nikdy nepíše za nadpisem
- popisky a legendy k obrázkům se neukončují tečkou ani tehdy, skládají-li se z více vět
- je-li celá věta v závorkách, je tečka uvnitř a naopak:
Je to tak (a nejinak). Je to tak. (A nejinak.) - končí-li věta výpustkem (...), další tečka se nepřidává. Výpustek se píše jako speciální znak, nikoliv jako tři tečky.
Re: Re: Re:
Omlouvám se sice toto není zrovna má parketa ale tady nejde o to být zkoušen z českého jazyka.Každý umíme něco .Mě jde hlavně o to pomáhat lidem což dělám a taky o zdraví což je nejdůležitější věc na světě sama jsem si prošla rakovinou vím o čem mluvím pokud chcete klidně mi to můžete opravit ale pokud vám není lhostejné vaše zdraví a zdraví nás všech tak to můžete podepsat.Jinak mi výjde na jaře kniha naštěstí bez chyb:)
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re: Re: Re:
ano, mate pravdu,ale teckama a carkama a vypustkem se neuzdravim...
Re: Re: Re: Re:
dobrý den tak to určitě ne člověk se uzdraví svojí vírou.Jsem člověk,který léčí duše můžete se na mě obrátit ráda vyslechnu a pomohu .
| This discussion has been closed. |