NESOUHLASÍME S VRÁCENÍM MAJETKU CÍRKVÍM!!
VF
zdůvodnění mého podpisu
Je podivná a příznačné,že si uvedené skutečnosti nechce uvědomit náš "nejlepší" ministr financí a spolu s celou TOP 09 po tzv.navracení majetku církvím přímo baží.Proč asi?
Duka: Blokování restitucí vyvolává
protináboženské nálady a uráží věřící! Chamtivost a nenažranost tzv. církve zase nesmírně nasýrá "nepatrný" zbytek "nevěřícího" národa, tj. cca 9 000 000 lidí. Zkuste si vy pámbíčkáři přečíst něco ve vaší "knize knih" o bohatství, uchu jehly a vembloudovi, případně o rozdávání majetku chudým. A potom buďte prudce uražení - ale na vlastní chamtivost ... Případně znovu zkuste prodávat odpustky, zkušenosti s kšeftováním máte přece letité a historické.
Vracení majetku církvi
Domnívám se, že církvi vracený majetek nemá žádné podložení a opodstatnění. Je to jen další tunel proti liddem české republiky. My, občané ČR potřebujeme peníze na lékařství, školství, hasiče a dozorčí orgány, které by důsledně kontrolovaly úmyslně vytvářenou anarchii!. Církev nás jen vysává, zejména katolická. K církvi nepatří zlato, Ježíš je také nepotřeboval, ať žijí podle jeho vzoru!!!
Re: Duka: Blokování restitucí vyvolává
#684: hudry - Duka: Blokování restitucí vyvolává
Duka je nejen nenažraný - jako Vatikán - ale ani nerespektuje prohlášení kardinála Tomáška, který prohlásil po vydání části majetků, že je to poslední nárok z jejich strany a další požadavky nevznesou. Ve Vatikánu mají zlatá splachovadla na WC a pořád mají málo. A někdejší kanditát na presidenta Švejnar ve své předvolební řeči tehdy řekl, že by proti podepsání smlouvy s Vatikánem nic neměl - a tím jako kandidát na cokoli v naší zemi pro mne skončil. Ať si kandiduje tam, kde žije. A Schwarzenberk také - to by byl reprezentant! Ani česky neumí a je to cizák. Cožpak nemáme svoje lidi? Styďme se - co my, ti, kdo s námi takto cvičí ať se stydí. Bohužel ti svědomí nemají a stydět se nedokáží, není jim hanba za nic!
Re: 294
Plně s Vámi souhlasím. Nikdy jsem církev na nic nepotřeboval, nikdy jsem jí nic nevzal a také církev mi nikdy nic nedala. A také nevím, na co ji potřebuje tento stát. Jedině snad na ovlivňování myšlení lidí ve prospěch vládnoucí garnitury. Neberu církvi právo na existenci, ale ať si ji platí ten, kdo ji potřebuje, tedy věřící. Jestliže chce někdo řešit své problémy modlidbou v kostele, ať si bohoslužbu zaplatí. Já když budu mít problém a půjdu k psychologovi, tak si to budu také muset v dnešním tržním hospodářství zaplatit. Církev a církevní hodnostáři by si také měli na sebe vydělat a ne ždímat prostřednictvím našich daní stát. Nebo ať si věřící sami platí církev zvláštní církevní daní. Byl bych zvědavý, kolik by se jich dobrovolně přihlásilo.
A nechci žádnou přezdívku. Hudec Oldřich, Vyškov
Proč se všichni bojíte napsat svoje jméno?
šmejdy kteří nepřeloží stéblo a nic nevytvoří a jen parazitují. VZPOMEŇTE NA Mistra Jana Husa"Tak, jako hejno krkavců snesli se na naší zemi aby vyklovali každičké zrnko zlata a stříbra.Nemají slitování,jejich srdce zjedovatěla touhou po moci a bohatství.Se vším kupčí,vše prodávají chceš pokřtít dítě zaplat chceš loupit,smilnit,vraždit,zaplat a bude ti odpuštěno.A za
peníze takto vydřené z chudého lidu lichvy provozují,
krásné koně chovají,čeled nepotřebnou drží,na své kuběny drahé kožichy věší,zatímco Kristus chodil bos a neměl kam by hlavu složíl!!!!!!!!!!!!!
| This discussion has been closed. |