Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
České letiště. Nebo také ulice LIPOVÁ.
Přece se nemusíme ůplně prodat.Nebo parlament
český-tedy pro nás.Myslím,když už přejmenovat ,tak
podle Jana Husa.
Závist
Re: Závist
To, že patřite do tábora popletenců, kterých je něco málo přes 1/3 obyvatel, je vaše věc. I na blbé kecy máte nárok. Chci vás však upozornit, že na počest památky VH vzniklo voskové srdcové WC u Národního divadla, kam lidé chodí z piety vykonávat potřebu. Viděl jsem z toho fotky při činu a směju se pořád.
Re:
Re: Závist
Pane LUTRO,na tomto foru je 5000 příspěvků.Ani z jednoho není patrné,co velikého pro tuto zemi udělal.
Můžete odpovědět?Jen hlavně nepiště,že se zasloužil o demokracii.Tady totož žádná není a bude hůř.
Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!
#49: Smrtkomoušům - Re: absolutní nenávist komunismu !!
Hmmm, podivné.... Takže bolševici mají držet hubu a krok. Kdyby nebylo Havla, všichni by viseli... můžete mi, vážený "Smrtkomoušům" vysvětlil, v čem se od nich vlastně lišíte??????? Podle toho, jak tu z Vás čpí nenávist, nesnášenlivost vůči jiným názorům a touha po krvi, tak mi oproti Vám připadají jako naprostí břídilové.
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Teda to je síla, vy musíte být neštastný clověk.Navíc naprosto neznalý věcí a jen papouškujete co kde slyšíte.Nebo jste bývalý příživník a komunisti vás nutili pracovat?Jak můžete žít z takovou nenávistí, jak to, že u vás nezvítězila láska a pravda?Chudáci vaši blízcí, doufám že vědí vedle koho to žijí a dají si na vás pozor, aby vám docela ,,nehouplo".
Nevidím souvislost mezi smrtí známé tváře a nutností přejmenovat letiště, které má svůj název dán dík místu, kde se nachází.
Velikost národa přece nespočívá v tom, jak velkou modlu stvoří někomu významnému, ale ve snaze držet se idejí a činů velikánů. Tudíž považuji za dostatečně uctivé dění v naší zemi. Je totiž nápadně podobno absurdním dramatům, jichž byl pan Havel tvůrcem.
Anita Buchtová, Mníšek pod Brdy
Re: Vítězství zdravého rozumu
Díky moc za Váš názor!
Je vidět, že se nenecháte strhnout médii a dáte víc na vlastní úsudek. Tahle bláznivá fraška kolem přejmenování letiště, mi, podobně jako před pár lety americký radar, potvrdila, že naděje na obrodu touhy lidí po vědění ještě nejsou plané.
Dnešní svět je zvyklý nahlížet na věci příliš zjednodušeně. Každý dnes ví, že ve 2. světové válce byli Němci ti zlí. Kolik lidí je ochotno připustit, že právě Němci byli a jsou prvními oběťmi pravicových extremistů?!
A oč se slavné Spojené státy liší od diktatur minulého století, když pod hloupými záminkami obsazují cizí území, neboť jsou (po vzoru Křižáků) odhodláni přivést tápající k lepšímu životu.
Čím více nad tím dumám, tím blíže jsem přesvědčení, že "Jistě, pane ministře" je dokumentárním cyklem o dnešní době.
Přeji Vám (a vlastně i sobě) mnoho vnímavých a naslouchajících čtenářů.
Anita Buchtová
Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!
#104: Z.T.H. - Re: absolutní nenávist komunismu !!
Jdi už někam, blbečku ! (Je to správně česky ?)
| This discussion has been closed. |