Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !! to je k smíchu :-)
This comment has been removed by the author of the petition.
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Nevíš o čem mluvíš,táhni na Slovensko tady nemáš co se vyjadřovat
Re:
A stejně v naší mysli nevyroste.....je za ním dost špíny
! ! ! !BLBE ! ! ! !
nauč se prosím Tě česky a potom se teprve hlaš k tomuto národu a následně se můžeš i k něčemu vyjadřovat. Jinak si o tobě každý, kdo má rád tento jazyk a tento národ, pomyslí cosi nelichotivého a přitom můžeš mít i dobré názory, bohužel je špatně zveřejňuješ.
A teď vyslovím můj verdikt.Ruzyňského letiště,tedy jeho názvu,jsi dle mého názoru svojí nedůstojností nedosáhl.Nebyls všeobsahujícím občanem.Byls všeobsahujícím kapitalistou s penězovody svých předků a za ty jsi především bojoval.Když mi moje tchyně říkala v listopadu 1989,že bohatí budou bohatší a chudí chudší,smál jsem se.Už se nesměju.Měla pravdu.A omlouvám se jí,protože už nežije.
Takže Ty,děvko kapitalismu,po Tobě bych nepojmenoval ani obrubník ulice E55.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Zde je vidět, jak většina z vás přemýšlí. Zamindrákovaní a závistiví nicmochové, kteří v životě nic nedokázali a nedokážou a kteří si nevidí na špičku nosu. Je mi vás líto.
Re:
#4821: Pro letiště Václava Havla -
Pane "4821": To, že jste "proti", tak na to máte pochopitelně plné právo a NIKDO vás za to nemůže odsuzovat ani ostouzet. Váš text ale bohužel obsahuje několik, mírně řečeno, nelogičností. Tedy především - nemůžete být proti podepsání petice, pouze můžete petici nepodepsat. Dále, pokud se letiště bude jmenovat po VH, tak jenom tím bude každý přiletivší cizinec okamžitě vědět, kdo to VH byl? To myslíte fakt vážně? Píšete "... zvolili jsme ho ...". Vy jste ho volil? A kde a jak? Já nevím, že bych v té době někoho volil. Dále: "Většina ČR ... nesdílí ... spontánní pohřeb ...". Většina ČR byla na tom divadelním pohřbu? Spíše to vypadalo na to, že "většina ČR" byla znechucena tou vyloženě barnumovskou týdenní extra kampaní. Nobelovka na dosah? Ano, na dosah? Já jsem jednou šel kolem nějaké banky a tam bylo v trezorech mnoho, mnoho milionů Kč, které jsem měl podobně také skoro na dosah. Kdybyste měli vypsat jeho klady ...". A co vám brání, milý pane? Vypište je tedy vy. Pište, pište !!! A pokud by vám na jejich objemný rozsah nestačil teno web, tak správce webu vám jistě rád přidělí zvláštní velký "zásluhový" prostor, není-líž pravda ...
Re:
Velmi vtipné. Každého cizince, který přiletí do Prahy zajímá, jak se dostane do centra, kolik stojí taxík a kde si vymění peníze...Václav je pro ně nevyslovitelné slovo...a kdo to byl, to je jim je celkem šuma fuk..Mimochodem, ani netušíte kolik cizinců tady vystoupí v domnění, že jsou v Budapešti
Re:
I já se připojuji s prosbou,vypište prosím klady a zásluhy Václava Havla.
| This discussion has been closed. |