Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Přesně tak si představuji typického vykonavatele rozkazů představitelů "jediné správné cesty". Nenávistného, hloupého (viz pravopis) a všeho schopného. Takový by určite bez váhání všechny "komouše" postřílel a poslal do lágrů. Klasický představitel SS.
Re: Nevidím důvod, pojmenobvávat po Havlovi cokoliv
#382: - Nevidím důvod, pojmenobvávat po Havlovi cokoliv
Ono to stěmi Cibulkovo seznamy je dost ošemetné.STB si vžycky pozvala k výslechu jen někoho kdo se projevil proti režimu a pak mu dala nuž na krk budto podepíšeš a nebo si už nikdy nezahraješ tak to bylo s hudebníky .Taky jako v Koljovi byl jeden hodnej a jeden zlej.Kde se dočtu o seznamech členu STB a VYŠETŘOVATELU STB co?Tak to je jeden hlavní duvod proč nechci aby se letiště jmenevalo po něko kdom kdo s STB spolupracoval a o jeho dalších pitomostech co udělal ani nemluvím.Tak ještě jednou pane Cibulko: UDĚLEJTE SEZNAM ČLENU A VYŠETŘOVATELU STB. A jste v koncích co?
Re: Re:
#84: - Re: Vazne...???Ja osobne jsem jednoho potkal,osobne jsem s nim mluvil pri cigarete kterou ode mne vyptal na nadrazi.Mezi reci nadhodil ze pro neho pan Vaclav udelal hodne a taky za co sedel.Tenkrat mi bylo 16 let a dvakrat dobre po tele mi nebylo kdyz se rozvykladal o svych kamaradech.Takze tak.Nebyli to jen politicti vezni.
Obávám se toho, že pokud by zase někdo z papalášů zaklepal bačkorama, bude se letiště znovu přejmenovávat.
A TEĎ PRO TOHO VOLA CO TO VYMYSLEL, jdi do PRDELE!
Re: cactus
Konec konců, pan Havel byl stejně z Prahy - určitě by jí slušel název Havlov - to by byl výraz úcty!?!?"
MÉDIA SI UŽ VŠIMLI!!!!
Když už po něm něco pojmenovat - tak nově vzniklou budovu s dramatickým zaměřením nebo mu postavte sochu na Havelák..
Re:
#173: - Tak takhle jsem se pri cteni clanku dlouho nepobavil,dekuji z celeho srdce
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Uslintaný a hubu si olizovaný Havel, radoby umělec ha ha ha a folozof pry k tomu. Někomu asi přeskočilo v hlavě.
| This discussion has been closed. |
Re:
#399: -
No dálnici taky ne.Havel byl opilec a chlast za volant nepatří. :)