Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Havel veřejně slíbil, že bude prezident jen jedno období
Re:
Tady vůbec nejde o to, jak dlouho to vydrží, tady jde jenom o to, aby někdo mohl hlasitě halekat:
Já, já, JÁ jsem to navrhl !!! (v originále: Ja som to tým Čehúnom navrhol, JA som to bol!!!)
Souhlasím s názorem, že Havlománie byla uměle vyvolaná stejně, jako zrod tohoto disidenta. Štěstí, že nejsme povinni truchlit jako v Korei, vážím si názoru pana Lasici. Milan Nevrlka
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
Burane, vrať se do školy a dávej tam alespoň trochu pozor! Tvůj projev je po všech stránkách vizitkou hlupáka.
Další "umělec"
Martin Rejman
This comment has been removed by the person who wrote it.
Havel mě osobně nevadil - ale tohle je moc
Je to další způsob pro rádoby vlastence, jak se co nejlépe zviditelnit
za naše peníze - v obě, kdy si utahujeme opasky až ke sponě!!!
Tyhle osoby...
Re: cactus
Neberte si komunisty do huby. Nevím proč srovnáváte komanče s opilcema a vekslákama, zelinářema, taxikářema, řezníkama, restituentama a podobným xindlem. Dovedli jste rewpubliku k dluhu téměř 2 bilióny korun
Re:
#116: - Pánský záchodek v jeho oblíbené a hojně navštěvované hospodě Rybárna je vrcholný státnický čin hodný opilce a veksláka V.H.
Re:
To není názor Milana Lasici, ale slovenského fašisty Klimenta Uhreckého. Zkuste hledat na internetu.
| This discussion has been closed. |
Re:
#3950: -
Ad "Když přejmenovat ...". Proč, PROČ přejmenovávat ?!? Když už je nutno jó něco přejmenovat, tak spíše Prahu na KORUPCOURKOVICE, né ?