Petice proti přejmenování letiště Ruzyně na letiště V. Havla.
Re: absolutní nenávist komunismu !!
#15: komunismus je zvěrstvo !! - absolutní nenávist komunismu !!
kdo je tady komunista píčo
#2179 Re: absolutní nenávist komunismu !!
Jinak děkuji za tuhle petici, myslel jsem, že už se zbláznil celý národ a jsem rád, že tomu tak není.Přeji všem myslícím lidičkám do nového roku vše nejlepší.
Osobnost roku 2011
Re:
#2186: - Bohužel jsme svědky stejného postupu,jako před rokem 1989.Je nám předkládáno mnoho lží a za podpory médií je nám vtloukána do hlavy jen iluze.Náš názor je stále potlačován.Nenecháme se stále oblbovat a alespoň tímto způsobem můžeme ukázat že my se obelhávat nenecháme.
Také mám takový pocit.
Tak to by si měl jako první chápat proč né Havel! Kdopak se nejvíce zasloužil o nepotrestání koministických zločinů? Kdopak jako první zákon své bohužel tak dlouhé vlády podepsal zákon o promlčení zločinů komunistů? Jsi tupé deprimované hovado které blije pouze naučené fráze a voloviny,nevidí si ani na špičku nosu a nadává stejně uboze jako Havel lhal celému národu!!
Váš nick je z části pravdivý.Komunismus není , ale byl zvěrstvo.Jinak ve vašem příspěvku se právě chováte jako komunista říznutý nacistou ( bez urážky ).Potlačujete právo na vlastní názor.Jeho vyjádření chcete trestat odsunem,nebo zavíráním ( třeba do nor).Než začnete svůj názor vyjadřovat vezměte si prášek,rozdýchejte se a pak pište.Nebudete sám sobě dokazovat že ta všechna nenávist většinou začíná u nás samotných.Jinak přeji šťastný a úspěšný nadcházející rok 2012.
Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!
#49: Smrtkomoušům - Re: absolutní nenávist komunismu !!
Tvrdé, úsměvné, docela vulgární, ale dle přísloví o hrubém pytli nezbývá než plně souhlasit.
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!
#2170: Jirka - Re: Re: absolutní nenávist komunismu !!
Já zírám.Jak dokážete lidi odhadnout an zákaldě jednoho příspěvku. :) Nebo podle sebe, soudím tebe?Nebyl jste to Vy, kdo seděl u TV a chlastal pivo? :) A když šlo do tuhého, tak honem převléknout plášť? :) Rejpálek Jirka...