Otevřený dopis lékařů vládě, parlamentu a médiím ohledně tzv. koronavirové krize
Prodloužení lhůty k odeslání podpisových archů
Podepsáno, odesláno včera
Dobrý den, odesláno ve středu 25.11. Hodně štěstí nám všem.
Dobrý den, sehnal jsem 14 podpisů a odesláno ✊
Dobry den,
podepsano, odeslano v utery 24.11.
posláno zdravím
Odeslala jsem dnes pouze dva podpisy, ale věřím, že pomohou. Hodně lidí z mého okolí souhlasí se zněním petice, ale podepsat se bojí.
Odesláno
Podvrdili jsme 2 podpisy + 7 nových. Děkujeme. PS. Docela mě překvapilo, kolik lidí se bojí podepsat, přesto že souhlasí.
petice na podporu lékařů
Vše co nám tiskárna vytiskla , jsem poslala. Dva podpisy, snad je pani našla. Za pravdu se nebojím. Zdravím všechny.
Přehled "fyzických" podpisů
Dobrý den,
je možné nějakým způsobem ověřit, zda mnou odeslaný podpisový arch dorazil, případně kolik podpisů je aktuálně připraveno celkem k odeslání?
V komentářích jsou zmiňována až neuvěřitelně nízká čísla...
Děkuji
Re:
Dobrý den, nejsem autor, ale ano, je to určitě možné. Já taky sesbíral podpisy z okolí. Hezký den.
Dobrý den, prosím o informaci zda odesíláte doporučeně či obyčejně? Děkuji vám, hodně štěstí a zdravého rozumu všem.
Re:
Dobrý den Veroniko, já odesílal obyčejně když je to P.O.BOX.. kdyby to bylo doporučeně, tak myslím že si pani Cihlářová najde v boxu jenom oznámení a musí to pak vybrat na přepážku, což při množství peticí asi nebude pro ni moc příjemné :-)