Petice.com

Zastavme nové formy cenzury

Petice proti novým formám cenzury: Co nového po dvou měsících

Nepřihlášený uživatel#1 Nov 10, 2020, 00:59
Nenechme dopustit 1984 být naší budoucnoustí.
Nepřihlášený uživatel#2 Nov 10, 2020, 01:00
V USA startuje i tato aktivita R.F.Kennedyho Jr.: https://www.youtube.com/watch?v=CzjY6swWXH0
Nepřihlášený uživatel#3 Nov 10, 2020, 19:59

Děkuji za vaši iniciativu, přeji hodně skutečné moudrosti, síly a odvahy.

Efezským 6:12

12 Vždyť boj není namířen proti lidem, nýbrž proti silám neviditelné duchovní říše, proti mocnostem zla a tmy, které ovládají vztahy mezi lidmi a národy.

Procházka

Nepřihlášený uživatel#4 Nov 11, 2020, 10:23
Ahoj, chtěl jsem někde kliknout a poslat Vám pár stovek. Máte někde sbírku pro drobné dary?
Stop Cenzuře#5 Nov 11, 2020, 10:40

Re:

#4: - Ještě ne, vydržte. Vážíme si vaší nabídky. Účet zveřejníme po založení právního subjektu.

Nepřihlášený uživatel#6 Nov 14, 2020, 23:05
Dnes jsem jsem zažil skvělou cenzuru ze strany Youtube. Konkrétně kanálu "Český rozhlas Plus," který mi smazal komentář pod videem (https://youtu.be/fV_dIkC7tio). Je to celkem bizarní debata ohledně výsledků amerických voleb, kde sedí čtyři hosté a tito lidé prakticky zastupují jeden a ten samý názor, levicově zaměřený. Takže vyváženost nula. Všichni si plácají po zádech, jak ten jejich názor je správný. Jeden z hostů pronesl větu (a teď promiňte, nebudu přesně citovat): "Kdyby Biden dokázal zmanipulovat volby ... tak bych ho volil o to více ..." . Nemohl jsem odolat rejpnutí v komentářích, tak jsem napsal větu: "Hitler byl skvělý manipulátor, toho bych volil." Vzápětí mi byl komentář odebrán. Nevím tedy, jestli nepochopili sarkasmus, nebo se cítili uraženi výsměchem, anebo zkrátka o Hitlerovi se nesmí mluvit. Toť moje dnešní zkušenost.
Nepřihlášený uživatel#7 Nov 20, 2020, 17:55
Mohla by se ta nezisková organizace jmenovat "Politická neziskovka"? Asi ne, ale spoustě lidí by to zvedlo mandle :D
Nepřihlášený uživatel#8 Jan 20, 2021, 13:52
Netušil jsem, že třetí třetina mého života proběhne opět v disentu. Jiří Moučka

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.