Petice Za zrušení soukromých exekutorů
Trochu civilizovaně, prosím!
zruseni exekuce
Re:
nejen drobné pochybeni. Sám čekám exekutora tak asi za rok. Na 99 procent si exekutoři najali mladé bílé koně na vytvoření fiktivního dluhu u důchodců,např. před lékarnou nabídnou mast na nohy a posilání katalogu léčiv za podpis a adresu si musí zapsat z dokladu.Pak vám příjde zaplatit 4,5 tis. za členství v klubu.Z policie žádná odezva,čekají na promlčení případu. Pak nějaká 3 osoba odkoupí promlčený dluh a následně podá k soudu.Soud i když ví že je promlčený musí ho řešit a nesmí vás ani upozornit,že je promlčený. Vy už promlčený fiktivní dluh nemůžete napadnout protože je promlčený.Musíte namítnout promlčení v krátkém termínu k soudu. Soud pak upozorní žalobce,který okamžitě stáhne žalobu a za 14 dnů si jí podá znovu.Vše se opakuje až do doby když z nějakého důvodu soudu neodpovíte v daném čase. Exekutor na vás vběhné se všemi poplatky a náklady.Vy už můžete akorát zírat aniž byste cokoliv někde dlužili.
Jsem pro, nebo to...co dělají je nenormální. Pro pár Kč dluhu a jewho nehorázném navýšení v exekuci.Třeba z 5OO Kč dokáží udělat až několk tisíc Kč.To je úžernícké a lichva.Exekutoři by měl platit stát, třeba dle výše dluhu,ale ne tak jak to dělají ti soukromí.Oni se tím živí.Jen sepsání exekuce a její přilepení na byt apod.stojí mnoho tisíc Kč.Celá jejich práce spočívá v tom, co nejvíce dlužníka oškubat,skoro o všechno! Vůbec se neřeší,jak k ní došlo, kdo je na vině a pod.:-(
Re:
Kez by par tisic-mne přišlo kvuli kamaradove půjčce a nezaplacenych 1500 Kč exekuce na 90000! A taky diky tomu ze pan z úvěrové společnosti mi tvrdil do telefonu ze vse je v poradku a zaplacené...pak po 4 letech přijde exekuce a pekne s úroky...na to bych se taky zameril...
exekuce
Za druhé světové války naši vojáci bojovali za Českou republiku,nasazovaly životy,mnoho jich bylo zabito.Bránili naši zem pro děti,ženy a muže.Dnešní nenažranci tuto zem zaprodali.Vojáci se musejí obracet v zemi,zbytečně přišli o životy to rovnou se měli dobrovolně vydat náši českou zemi.K těmto lidem ani už nemáte úctu,že bojovali pro vás.Měli by jste se vzpamatovat,copak nevidíte kam směřujeme?Zloději,tuneláři,vrahové maji zelenou.Obavám se,že český národ je beznadějný.Česká republika bude kolonie otroků pod vedením velmoce.
| This discussion has been closed. |