Petice Za zrušení soukromých exekutorů

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice Za zrušení soukromých exekutorů

Kvááák

#751

2013-02-05 19:55

Bohužel, někteří soudci vůbec nekontrolují, zda je nárok na exekuci oprávněný a podepíší příkaz k jejímu provedení. Protože nevykonávají svoji práci, za niž jsou královsky placeni, umožňují okrádání nevinných lidí různými lichváři, podvodníky - a tím se dopouštějí stejné trestné činnosti, jako výše jmenovaná pakáž.

Nepřihlášený uživatel

#752

2013-02-08 07:15

Až na to že stát ruší počty soudních tedy státních exekutorů a vše předává do rukou soukromých exe.... :(

Nepřihlášený uživatel

#753

2013-02-09 13:23

Bylo by to na nic. Stát se stejně o nikoho nevezme, protože nic nekontroluje, a každý kdo má trochu moc si dělá co chce.

Nepřihlášený uživatel

#754

2013-02-10 18:17

TRVÁME NA ZRUŠENÍ SOUKROMÝCH EXEKUTORŮ V ČR:
https://www.facebook.com/groups/trvame/
WWW STRÁNKY:
www.exekuce.estranky.cz







Nepřihlášený uživatel

#755

2013-02-16 16:03

Soukromí exekutoři jsou bez nadsázky novodobí legalizovaní zločinci. Myslím tím velmi závažní zločinci především v situacích, kde jde skutečně o holý život, což se nezřídka stává. Je pak otázkou, do jako míry je se zločinem spojen ten, kdo takový pseudoprávní paskvil vymyslel, umožnil a nakonec i schválil. Znamená to hrozbu ještě hlubšího rozvratu lidské společnosti, než jsme dosud byli svědkem. V další eskalací tohto bezuzdného řádění už jen zbývá bezbřehé násilí, jako jediná možná obrana. Důsledky by pak byly mnohem horší, včetně obětí na životech na obou stranách. V podstatě se tedy jedná o stav legislativní nouze v extrémních situacích, nikoliv vzdáleně připomínajících situace ve válečném konfliktu, nebo při hromadných pohromách a přírodních katastrofách.(Viz. rabování exekutoři prakticky rabují). Kde pak chybí role národní gardy, přichází čas spontánní domobrany. A pak už není daleko k lynchování.... Zásadní změna v příslušné legislativě je tedy spásou pro celou společnost. Myslím, že je nejvyšší čas. Vlastně už více jak "pět minut po dvanácté".

Nepřihlášený uživatel

#756

2013-02-20 14:39

Beskydy info Valašské muzeum v přírodě Pustevny Beskydy Pustevny Pustevny Valašsko Atrakce Pustevny Horské středisko Pustevny Informační centrum Pustevny Informace Pustevny Středisko Pustevny Ubytování Pustevny Turistika Putevny Hotel Tanečnica Pustevny Maměnka Libušín Pustevny Koliba U Záryša Pustevny Hotel Radegast Hotel Martiňák Pustevny Chata Šumná Pustevny Skalíkova Louka Skialpin Pustevny Lyžování Pustevny Lyžovačka Pustevny Běžky Pustevny Lyžařské závody Pustevny Běžkažské závody Pustevny Snowboardy Pustevny Kolobežky Pustevny Běh Pustevny Radegast Pustevny Suvenýry Pustevny Mapa Pustevny Plán Pustevny Lanová dráha Pustevny Lanovka Pustevny Reklama Pustevny Sjezdovka Pustevny Sjezdovky Pustevny Trojanovice Pustevny Prostřední Bečva Pustevny Pustevny historie Historie Pusteven Pustevny zábava Pustevny pro děti Pustevny rodinný výlet Pustevny podnikání Pustevny prodej Pustevny online Pustevny areál Pustevny ledové sochy 2013 Putevny Pusteny Poustevny Pústěvně Pohorská jednota Radhošť Pustevny Edvard Parma Pustevny Jan Šrubař Pustevny Cyril Mach Radhošť František Horečka Radhošť Bohumír Četyna Strnadel Pustevny les Pustevny hory Pustevny skanzen Rožnov pod Radhoštěm Frenštát pod Radhoštěm Trojanovice Dolní Bečva Prostřední Bečva Horní Bečva Jezírko Mořské oko Pindula Na Pinduli Čertův Mlýn Kněhyně ČSOP Valašské Meziříčí Autobus Pustevny Cyklobus Pustevny Skibus Pustevny Kyvadlová doprava Pustevny Potok Pustevny Údolí Ráztoka Pustevny Skokanský můstek Pustevny Restaurace Ráztoka Hotel U Lip Trojanovice Hotel Troyer Zmrzlý vrch Nořičí Hora Okrouhlý Pustevny Tanečnice Pustevny Sedlo Pustevny Malá Stolová Velká stolová Maralák Na Pekliskách Horský lanový park Tarzanie Ekologie Pustevny Nadace OKD Pustevny Zajímavosti Pustevny Bufet U Lanovky Pustevny Bar Pustevny Disco Club Pustevny Svatby Pustevny Modlietebna Pustevny Kaple Svatého Cyrila a Metoděje Pustevny Všechno Pustevny Na Pustevny Na Pustevnách Snow Park Pustevny Infocentrum Pustevny IC Pustevny Icpustevny Parkoviště Pustevny


Nepřihlášený uživatel

#757 Exekutoři - kreténi

2013-02-23 21:16

Mohu to potvrdit. Exekutoři a zejména soukromí jsoukreténi snad největší. Dívám se na to jak trpí od exekutorky moje dcera. Zablokovala ji dva účty ,avšak sdělení od ní přišlo až za týden.Předmětem bylo dědictví jejího manžela,o kterém ani nevěděla a sestra manžela měla hlavně zájem ,aby byly zablo- kovány její účty v bance a exekurorka konala. Fuj,fuj


Nepřihlášený uživatel

#758

2013-03-05 20:21

Arogantní,ponižující jednání exekutorských vykonavatelů hrubě porušuje lidská práva.Hrubost a nemorální praktiky se podobají praktikám vyděračských band.Terorizování lidí je na hraně genocidy.Vláda by měla toto nedůstojné řádění těchto instituci zastavit.

Nepřihlášený uživatel

#759

2013-03-05 22:04

exekutor=chudoba
Jan

#760 Navrh

2013-03-06 15:57

Prosim autory petice ci jednatele, kteri pak budou tvorit vyslednou zadost, zda by zakomponovali nasledujici argumenty:

1) Nemate take pocit, ze prizivnici (pod nazvem soukromi exekutori) maji stejne nebo dokonce vetsi pravomoce nez mivalo StB?

2) Proc se vozi po drobnych jedincich za male (leckdy sporne az nesmyslne) polozky, misto aby slapali na paty bohatym, kteri dluzi miliony? U jednotlivcu se nepredpoklada, ze by se postavili na odpor, ze by si mohli platit drahe pravniky a investovat do soudnich sporu.

3) Pokuty pro ridice za prestupky (mnohdy vyssi nez vymahane castky (500,- , 1000,-) jsou promlceny po roce. Jakto, ze prizivnici (=exekutori) otravuji s vecmi, ktere vytahli po 5 az 10 letech ?? Jen proto, ze tezko nekdo archivuje uctenky a potvrzeni takovou dobu?

4) Klausova amnestie osvobodila dluzniky milonovych az miliardovych polozek (H-system, Berka apod.), ale exekutori klidne radi dal po drobnych jednotlivcich. Nevztahuje se nahodou ta amnestie i na ruzne "dluhy" v radech stovek az tisicu korun (nejake uchylne "odmeny exekutorum" nepocitejme)

Co se tyce odmen exekutorum (ale statnim!!), nemel bych nic proti procentualni polozce 20% (od 1000,-Kc dluhu) ci 40% (do 999,-Kc dluhu), jak to fungovalo u dopravni policie. Kdysi mi byly ukradeny doklady, kde byly i pokutovniky za 1000,- a za 500,- Kc, asi po roce mi obstavili ucet na danou castku +200,-Kc, ty se pak odeslaly a byl pokoj. Takovy prubeh uznavam jako legitimni a rozumny.
Procentualni pausalni polozky by take motivovaly ty hyeny exekutorske, aby se prednostne starali o velke dluzniky (ti, co okradaji stat na danich, neplati dodatavetelum ci za sluzby atd.), vcetne politiku!
Jan

#761 Brante se !

2013-03-06 16:07

Dalsi nesvar je, ze se do bytu dobyvaji jedinci s falesnym prukazem. Pokud si budete chtit overit na strankach exekutorske komory, nenajdete. Podate stiznost u teto komory a odpovi vam az na 4.pokus, a to ve chvili, kdy jim pohrozite zalobou. K prekvapeni sdeli, ze je to v poradku, ze jsou zamestnanci nekoho registrovaneho!
SPATNE!!! Maji to byt jmena, ktera JSOU NA SEZNAMU KOMORY K OVERENI !!!!!


Zalobu jsme podal nejen na na komoru, ale i na patricny urad, konkretne na dotycneho zamestnance (btw ten ma zivnost na nakup a prodej vseho mozneho = stret zajmu!), a pridal jsem i porusovani ochrany soukromi - jednak zverejnuji na svem webu citlive udaje, jednak v jejich sidel si pri cekani na vyrizovani vasich zalezitosti muzete cist vrchni lejstra na stosech tiskovin - a to vcetne jmen, adres a rodnych cisel ... poridil jsem obrazovy zaznam a predal jako dukaz na Policii).

Doporucuji kazdemu, aby vyuzil jakekoli prilezitosti na reakci, jen tak jim lze znechutit jejich neomalene radeni.

 

Pozn.: kdyz jsem podaval trestni oznameni na PCR, policista mel pochopeni, protoze jemu take vtrhli do bytu -a dokonce jeho stare babicce. Je v teto zemi jeste nekdo z dolnich 15 milionu, kdo nema zkusenost s prizivnickymi hyenami???


Nepřihlášený uživatel

#762

2013-03-10 02:00

konec zednářům a hyenismu
SPATNE!!!

#763 exekutor=chudoba

2013-03-10 02:06

z 10 tisic na 45 tisic ! není uniku

Nepřihlášený uživatel

#764

2013-03-12 20:16

Jsou to s prominutim Hyeny.Ktere parazituji na lidském neštěsti.

Nepřihlášený uživatel

#765

2013-03-13 11:13

Absolutně souhlasím jelikož jsem taky v teto pasti ze které není navratu je to doživotní pronasledovaní člověka až do doby kdy doslova skončí bez prostředku na ulici a čeká už jen na smrt,nekolikrat jsem psal že jsem žil 8 let v zahraničí ale doposud jsem se sníčím podobným tam nesetkal to co se děje s exekucema tady,člověk už nemuže ani slušně chodit do prace protože bych neměl ani na najem a jidlo tudíž musím pracovat načerno ale jak dlouho ,je mi 46 let a je to život psance,silně zvažuji že budu muset z těchto duvodu opusti tuto zem a žít nebo dožít slušně někde jinde třeba v USA kde je spousta čechu a nic dobrého je tady nečeka,protože jak se vratí ihned se na ně spustí tyto exekuce třeba za to že se neodhlasili z VZP,ted jsem bez prace a nebýt moji trpělivé ženy je konec ale jak dlouho to bude tahnou sama chtěli jsem ještě rozšířit naší rodinu ale mužu snad když Vas tyto exekuce doslova ničí a zasahuje do osobních svobod člověka,ne takhle se neda žít a takových případu nejsou stovky ale desítky tisíc,hlavně že se otevírají hranice každemu na praci,proč třeba tito lide z byvaleho východního bloku nejezdí houfně za prací třeba do Rakouska nebo Německa ale jezdí ale ne v takovém množství co tady,vietbnamce a čínany je z německa před 20 lety vyhostili a vše se schromažduje tady přitomkolik peněz na daních tento stat připravuji a jak krasně perou špinavé peníze třeba v těch svých večerkach a zeleninachkteré bez konkurenčně ovladají v teto zemi,ve stavebnictví se pomalu nemluví než azbukou pro našince není prace neřikam že by neměla být migrace ano USA je na tom postavena ale my jsme mala zem ale jak se tady děla na černo a ještě ty poeníze se vyvažejí ven tak jak ta ekonomika potom muže vypadat když kde jakem uředni se nechava uplacet,my jsme v EU ale třeba kolik tady je ukrajincu a asiatu to až není pěkné jako kdyby to byli země EU přitom tyto viza do CR vubec není problem získat,nechci už dale o tom psat jelikož mi je ztoho na blití,takový život jaký vedou lidi co kvuli par stovkam se dostavají do obrovských dluhu ze kterých není východisko je spousta a je to doslova život psance,tak dlouho po Vas budou šlapat dokud to bude možné a dají Vam pokoj až skončite bez veškerých prostředku někde jako bezdomovec a nebodou moci už z Vas nic dostat tak tehdy vam dají pokoj,co toto je za život,neměl jsem v lasce komunisty ale asi je začnu mít v lasce protože tohle to co ja pamatuji se za totality nedělo lidé neměli takové problemy s dluhama a stat to ještě posvěcuje,ruzné společností vas do těhle dlužních pastí lakají za podpory tohoto stau,děkuji

Nepřihlášený uživatel

#766

2013-03-13 12:22

Tohle všechno týkající se exekucí bych bez problému přirovnal k novodobému FEUDALISMU a to doslova,copak to bude normalní uštvat člověka psychicky tak daleko že se muže stat že nedej bože někdo příjde o život při konfliktu a to jenom tím že člověk bude uštvan a nervově to nezvladne pak snad se bude na toto tema něco dělat

Nepřihlášený uživatel

#767

2013-03-13 16:58

820 420 exekucí za rok 2012. Vynásobíme -li to průměrnou odměnou exekutora zhruba 12 000Kč( značně ponížený nejnižší odhad vycházející z minimálních částek), dostaneme se k neuvěřitelné částce 9 845 040 000 Kč!!!!
Tolik si ty vrány cucly z bídných chudáků.

Nepřihlášený uživatel

#768

2013-03-16 12:54

Nesouhlasím s vyrovnáním s církvemi vládou Petra Nečase a žněmi soukromých exekutorů díky této vládě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#769

2013-03-18 16:19

Soukromí exekutoři v právním státě namají co dělat, vykonavatelskou činnost státu nemůžou suplovat soukromnící. Zrušit bez náhrady.

Havránek

Nepřihlášený uživatel

#770 Re:

2013-03-18 16:21

#766: -

Kurva, když dlužíte, tak plaťte!


Nepřihlášený uživatel

#771

2013-03-24 10:06

mam spatne zkusenosti s exekutorem,nekomunikuje jen dodava exekucni prikazy,a to nejsem dluznik,ale obet podvodu,jako rucitel.

Nepřihlášený uživatel

#772 Re: Re:

2013-03-24 10:07

#770: - Re:  a kdyz nedluzis a musis platit?co pak

 


Nepřihlášený uživatel

#773 Re: plne souhlasim

2013-03-24 10:11


Nepřihlášený uživatel

#774

2013-03-25 13:52

Oddlužit všechny zadlužené občany s okamžitou platnosti.Není možné,aby lidská bytost pocházejíci od Stvořitele byla likvidována nějakým natištěným papírem,který ničí lidské životy.Tento svět je místem otroctví pár lidí,kteří nás ovládají.Je třeba je rozšlapat a nechrápat.
Datel

#775 LICHVÁŘSKÉ KRYSY A GESTAPO !

2013-03-26 10:58

Takové zvěrstva a svinstva co napáchali novodobí teroristi 21. století kteří si neprávem říkají "exekutoři" ! Jsou nás desetisíce kterým tyto zrůdy ublížili a prakticky odrovnali žít ....! Bylo by dobré a spravedlnost boží se s nima vyrovnat - spravedlivě . Takový Runták od Vrány Přerov , ten by se měl sám zakopat pod zem za ty všechny zločiny , které přes svoje vymahače a pracující ovce vykonal proti bezbranným lidem !!! Je normální vám vyhrožovat odebráním dítěte , volat i v noci a zastrašovat , psychicky vydírat a to i další příslušníky rodiny ??!! Kde to jsme prosím Vás ??! Z nijakých dluhů 280, 690 , 1800 kč mít najednou dohromady přes 100 tisíc ???!!!! Připojuji se k boji proti tomu organizovanému zločinu , který nerespektuje základní listinu práv a svobod a páchá doslova genocidu na občanech !