Petice Za zrušení soukromých exekutorů

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice Za zrušení soukromých exekutorů


Nepřihlášený uživatel

#601

2012-04-13 14:28

EXEKUCE JEN ČESTNĚ A DEMOKRATICKY !!
Pavel Suchomel

Nepřihlášený uživatel

#602

2012-04-15 15:30

a protože jsme obyč. lidé proč se to tak již nestalo přinejmenším před 10lety ? prosím to ty lidi co studovaly a jaksi mají i se starat co se děje s lidmi proč je to dávno nezajímalo ? nechápu tu lhostejnost a podlost i ve výrocích p. Bárty v podatatě se vše dá oml. a vše se muže ? co logika , spravedlnost a pravda

Nepřihlášený uživatel

#603

2012-04-15 18:23

Česká mafie pod vedením státních úředníků v čele s Klausem. Grázlové krytí státem.
bedra

#604 Už něco dělejme....

2012-04-15 22:46

Všechny příspěvky mají svou pravdu a hlavně kus lidského osudu.Pojďme společně něco udělat, ale systematicky a doopravdy. Z diskuzí je zřejmé, kdo jsme a kdo je proti nám. Ovšem těžko můžem něco udělat, když protivník je v našich řadách. Navrhuji, aby administrátor tohoto fóra znemožnil diskuzní vstupy exekutorům. Možná bych uvažoval o zpoplatnění (třeba jeden znak za 9.999,-Kč). Nikdo není na jejich "kidy" zvědavý. Pojďme to společně otočit!!! Oni se sdružují v pochybném spolku a nazývají jej honosně "komora", my se pojďme sdružit také, navrhuji "občanské sdružení" (již je zaregistrováno) název nechávám k diskuzi. A důvod sdružení? Přes 5.000 potenciálních členů už je slušná základna, většina z nich potřebovala, potřebuje, nebo bude potřebovat pomoc a kde jinde by měli kolegové získavat účinné postupy a rady než u těch co už tím peklem prošli. Když každý jeden půjde za právníkem tak každý z cca 5.000 zaplatí advokátovi (právnikovi), s nejistým výsledkem. Přitom postupy při obraně proti exekucím už jsou obecně známé, liší se v drobných detailech. Mám v praxi několikrát vyzkoušeno, jak účinně a navždy odehnat zloděje-exekutra od prahu dveří třetích osob. No a to poslední co mám v tuto chvíli na srdci je obava, že se určitě opodstatněný požadavek "zrušit soukromé exekutory" nepodaří prosadit tzv. najednou, je to pro samozvané "zástupce lidu" příliš velké sousto.Šel bych na to postupně a jako první bych napasoval veškeré úsilí na ochranu tzv. "třetích osob", těch, kteří za nic nemohou (většinou to jsou bohužel rodiče, nebo děti). Zloděj-exekutor útočí zákeřně, není jiné cesty, než se stejně zákeřně bránit!!!! Informace o členství v občanském sdružení: bedra.c@seznam.cz

Nepřihlášený uživatel

#605

2012-04-18 11:35

Jak může vláda něco řídit a za něco zodpovídat, když vše pustí z ruky soukromému sektoru.

Nepřihlášený uživatel

#606

2012-04-18 13:39

Dluhy se musí splácet, ale soukromí exekutoři musí dostat stopku. Není možné ,aby v podstatě podnikatel měl větší práva než Policie, ovšem v ČR tomu tak je a z Ústavy ČR se stal cár papíru! Je nepřípustné,aby byla dále porušována domovní svoboda a v mnoha případech lidem ,kteří nemají s dluhy povinného nic společného! Lidi, spojme se. V jednotě je síla.

Nepřihlášený uživatel

#607

2012-04-18 14:56

Divím se, za co naši vládu tak dobře platíme, když vše pustila z rukou a když už něco udělá, tak proti slušným lidem. Ať trestá ty, kteří nic neplatí, nedělají a neplatí pro ně stejné zákony jako pro nás a odlišuje tyto lidi od slušných, kteří chtějí platit a nemohou, protože byť celý život poctivě pracovali, teď přišli o práci díky tomu, že nějaký dacan vytuneloval jejich podnik a lidé dostali výpověď bez vlastního zavinění. Nebo od těch, kteří zůstali dlužni 30 korun u lékaře a ani o tom nevědí. Slušné by bylo, oznámit jim to a dál jednat podle toho, jak se k tomu člověk postaví. Ten slušný určitě opomenutí napraví, pokud se dostal do svízelné situace zaviněné pořádkem v tomto státě, měli by mu umožnit situaci řešit rozumnou dohodou, jako je posečkání do vyřešení situace (i když v to moc nevěřím, protože kde dnes shánět práci?)nebo splátkovým kalendářem. Přece lidé - ti slušní, kterých se to převážně týká - nechtějí přivádět rodiny do neštěstí, pokud mají jiné řešení! A ti, kteří neplatí ze zásady, k těm exekutoři přece nechodí! Ti neplatí v nemocnicích ani u lékařů, ti nemusí chodit zametat ulice. Těm se z našeho ještě přidá na sociálních dávkách. Pěkně to tato vláda vede vůči slušným lidem! Kdo jim ještě dokáže popřát sluchu??

Nepřihlášený uživatel

#608

2012-04-18 21:09

Přepis části exekučního dokumentu. Odkud všude Vám zmije,který se nazývá exekutorem může vzít peníze. ( Podpora v nezaměstnanosti, Nemocenská,ošetřovné nebo podpora při ošetřování člena rodiny - tohle může schválit jenom zrůda brát nemocnému peníze,dále vyrovnávací příspěvek v těhotenství a mateřství ( brát dítěti peníze? další zrůdnost, důchody,stipendia, podpora při rekvalifikaci,odstupné, úrazový příplatek,úrazové vyrovnání a úrazová renta.
TOHLE SE MUSÍ ZARAZIT!! TOHLE NEMÁ OBDOBY!!

Nepřihlášený uživatel

#609

2012-04-18 22:50

Ano, dluhy se platit musí, ale ne způsobem finanční a následné fizické likvidaci osob! Tito exekutoři de facto jednají protí zájmům věřitelů i nékdy státu t.z., nás všech! A dluhy mrtvých dlužniků připadnou na nás (mám na myslí dluhy vůči státu) ve formě dalšího zvýšení daní!
Dave Brno

#610 No jo, zase ty CESI, jsou to dobry lidé, ale chytrý jak delfiny

2012-04-19 10:24

Jasně, zrušme je, až vám někdo bude dlužit peníze a budete mít problémy sami, jsem zvědav, kdo vám je vymůže? Bezzubý soud, UK či jiná sebranka? Bravo, to uvidíte teprve anarchii, jsem zvědavý kdo bude vymáhat ty obrovské dluhy na sociálním a zdravotním, jen kráčejte zástupem ŘEKŮ. Jistě máte zkušenosti, jak to funguje v Německu, Holandsku atd. Rychle si jdu napůjčovat, a vracet díky Vám nikdy nebudu muset super...Všechno dám dětem, auta napíši na bratrance, adresu si dám na magistrát a platťe to za mne všichni, to se budete divit... Hurá, připojuji podpis za zrušení.

Nepřihlášený uživatel

#611 Re:

2012-04-19 12:14


Nepřihlášený uživatel

#612

2012-04-19 19:14

jsou to hyeny,které se pasou na nás obyčejných lidech,kteří se neumí bránit a v mnoha případech jsou v tom nevině!!!

Nepřihlášený uživatel

#613

2012-04-20 13:50

Jestli bude mít tato petice úspěch bude napravena jedna z mnoha nespravedlnosti páchaných na lidu této země !

Nepřihlášený uživatel

#614

2012-04-20 13:56

neoprávněné obohacení na chudých lidech ve velkých finančních problémech

Nepřihlášený uživatel

#615

2012-04-20 16:38

Je to banda excelentních zmrdů, kteří tyjí z neštěstí jednotlivců, do kterého tyto lidi většinou dostaly vlády po roce 1989. Stydím se za to, že bohužel (zatím) musím mít český občanský průkaz :-(

Nepřihlášený uživatel

#616

2012-04-20 22:30

žádní exekutoři
jima

#617

2012-04-20 22:53

Zcela souhlasím s obsahem petice za zrušení soukromých exekutorů , zrušení stávajícího exekučního zákona a vytvoření nového , kde budou nastaveny jasné mantinely pro výši odměny vykonavatele nepřesahující 1/3 původně dlužné částky + prokazatelné náklady vykonavatele.Takto by nedocházelo k exekucím pohledávek odkoupených agenturami , které z původních (příklad DP) 1050,- kč získávají 31000,- kč

Nepřihlášený uživatel

#618 Vydělávejte 2% denně

2012-04-21 15:31

Vydělávejte 2% denně ze své investice...vice info na http://just-been-paid-czech.webnode.cz
Spolecnost investuje do forexu a poskytujete ji svym vkladem kapital. Neni nutne investovat sve penize...lze investovat provize, ktere dostanete za to, ze privedete nove investory. Ale vubec neni nutne nekoho shanet. To je jen varianta pro nekoho, kdo by se bal investovat sve penize. Navic spolecnost poskytuje 10USD na vyzkouseni.

Nepřihlášený uživatel

#619

2012-04-21 17:15

Naprosto souhlasím se zněním petice,neboť tito exekutoři jsou rovněž jednou ze skupin,které se podílejí na okrádání drobných,mnohdy zcela nevinně k dluhům přicházejích lidí a přiživují se na úkor této společnosti.Položme si otázku:"Co jsou to vůbec za lidi,jaké mají asi žaludky a hlavně svědomí?!Jaký je rozdíl,mezi takovým exekutorem a vyloženým darebákem?"Odpověď by mohla znít,že téměř žádný,pouze ten,že exekutorům lumpárny současné zákony dovolují.


Nepřihlášený uživatel

#620 Exekutori

2012-04-21 19:34

jsou to vyderaci,parazituji na lidskem nestesti,nestiti se obrat i matku samozivitelku,ktera sama nic nedluzi ale jeji byvaly manzel,pryc s nima,likviduji lidi.

Nepřihlášený uživatel

#621 Re: No jo, zase ty CESI, jsou to dobry lidé, ale chytrý jak delfiny

2012-04-21 22:59

#610: Dave Brno - No jo, zase ty CESI, jsou to dobry lidé, ale chytrý jak delfiny

Přece je možné zavést systém, v němž se bude odlišovat darebák, který vědomě neplatí už ze zásady od člověka, který buď  si vůbec není vědom svého dluhu - stačí upozornit - nebo se do svízelné situace dostal díky nezaviněné ztrátě zaměstnání. Tyto situace způsobila vláda svým tunelováním podniků a továren, jinak by se do takové situace nedostali lidé, kteří celý život poctivě dělali a platili. A jakým právem exekutoři zabaví mnohonásobně vyšší hodnoty, než je dluh a ještě si dovolí majetek dlužníka rozprodávat za pakatel? Tohle by mělo také skončit - když už se má splatit pohledávka, pak z prodeje za kupní cenu, aby nebyl likvidační. Je to jedna velká špína.


Nepřihlášený uživatel

#622 Jiřina

2012-04-22 09:14

Když mi zemřel na nádor na mozku před třemi lety synovec,bylo mu 40 let.Toto onemocnění dostal po napadení,které mu udělali dva ukrajinci,nevyšetřeno.Po jeho smrti zjistila Česká pojištovna,že na zapůjčené auto nezaplatil 1x pov.ručení a předala věc soukromému exekutorovi.Ten v naprosté anonymitě a nedostupnosti vymohl z pozůstalé matky v důchodu přes 50000,-Kč a v tomto mu ještě pomohla Česká správa soc.zabezpečení s exekucí s důchodu,neměla ani na nájem.Po letech uznala pochybení a vše vrátila.Jen díky příbuzným vše švagrová přežila,ale je to jiný člověk.Kdybych byl radikálnější,asi bych byl dnes ve vězení za vraždu exekutora,stejně si ho najdu,to slibuju.

Nepřihlášený uživatel

#623

2012-04-22 15:32

Novodobá lichva, okrádání chudých pod záštitou zákona.
Šnek.

#624 zrušit a potrestat ty,co to dovolili...

2012-04-22 19:54

Já bych ty dacany zrušil aji ty exek.komory/stojí to mraky peněz/a udělal u každyho sódu ve městech tak zvan. sódniho vykonavatela,které by spadal přimo pod ten přislušné sód. A byl by klid. Věděl bych popřipadě kam se odvolat a hlavně bych nemusel nikde spózet a hledat nejakyho utajenyho hajzla.Jakto,že ten exekutor jak utekl a chytli ho,tož to musi zaplatit stát /asi 80.000.000.-/ On béval pod mostem,neměl majetek? Tož prvně zkásnu ho a jeho rodinu,né?

Nepřihlášený uživatel

#625

2012-04-24 12:18

nevím ale slušnost uplně vymizela , jen hamižnost , k tomu popl. za cokoly a kdekoli copak jako občané nenmáme na nic nárok , anoí práce a když se na ni hlásíte vemou cizince a i ti si díky svým fin. prostř. tady i za učasti up mají své firmy a nabírají nás , to jinde naši taky tak dělají, uklidy v nemoc. a jiné , jen mamon a oni tedy taky odváděj zdrav a soc. do naší státní kasy ? nevím ale děvčata 2roky ukl.v nemoc. a doma na ukr. si kup. byty , a má to logiku , my jsme doma a nic