Petice Za zrušení soukromých exekutorů

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Petice Za zrušení soukromých exekutorů


Nepřihlášený uživatel

#576

2012-03-22 13:09

Exekutoři se zcela vymkli kontrole, je nejvyší čas tento stav zastavit.

Nepřihlášený uživatel

#577 Re: Re: Zajímalo by mě..

2012-03-22 16:37

ANO souhlasím jsou to všichni svině

 


Nepřihlášený uživatel

#578

2012-03-22 16:51

CO asi napsat o všemocných,kteří nemají žádné zábrany a není možné se bránit.Je to bezpáteřní sekta,která si tu dělá co chce a není a nebude žádná možnost se bránit.Přijdou hned zabaví pokud udělají chybu je problém i časový zjednat nápravu a věc dostat zpět.Kolikrát i soudy rozhodnou v zájmu vlivu,známích,kamarádu,přátel,styku a penězích což je velký argument a řada soudců jsou šmejdi,kteří vidí právo u zmíněné skupiny.Kolikrát nemáte ani šanci u soudu uspět.Připadámi,že tam jsou ještě soudruzi.Dřívě psali soud je přesvědčen naní soud má zato.A to píšou vždy,když nemají důkazy a chtějí odsoudit koho chtějí.Jsou to stejní šmějdi jako exekutoři je to stejná bezpáteřní skupina.Ono když má někdo tisíce výplaty a někdo 10.000 Kč a dře celý měsíc pak přijde magor za minutu vydělá 8.000 Kč a obyčejná zato dře celá měsíc.Jděte soudci do prdele.Takle soudci pracuji v Českých Budějovicích něco o tom vím.Jsou tu samí křiváci.Možná tak 10 slušných soudců,ale ty dělají poskoky.

Nepřihlášený uživatel

#579

2012-03-23 13:24

Většina petic přece nepotřebuje žádný komentář... Jsme stát kde jednoznačně vládne bezpráví, zlodějina v nejvyšších kruzích a okrádání poctivě pracujících lidí státními úředníky, které jsme si bohužel ve většině zvolili sami. Jsem jeden z mála, který je nevolil a do budoucna určitě lumpy volit nebudu. Škoda, že vymývání mozků u mladých lidí jde tak snadno. Stydím se za to, že patřím k národu českému.
Připravuji se na to, že bude stále hůř, ikdyž naděje umírá poslední, ale to by se musel objevit někdo, kdo má silné sociální cítění a zárověň silné zázemí a dostat se do popředí politiky... a nebýt "zlikvidován". Vladimír Dluhoš

Nepřihlášený uživatel

#580 Soukromá exekuce....

2012-03-23 22:04

....ať se stará stát, ten je viník, že se občané dostávají do exekucí, vůbec je to zrůdný proces nedůstojný lidské společnosti................!!! Hurá v demokracii......

Nepřihlášený uživatel

#581

2012-03-23 22:25

Mám také zkušenosti, když nám pro 10 000,- Kč málem
zlikvidovali firmu. Byli to 2 bratři. Jeden byl právník, druhý asi také, ale vykonával exek. činnost.
Doslova já na brachu - bracha na mne. No, na štěstí jsme to ustáli. Od té doby jsem se s žádným takovým "dobrodějem" nesetkala, ale i tak to ve mně zanechalo znechucení na celý život.

Nepřihlášený uživatel

#582

2012-03-23 22:34

To jsou úřední tuneláři s nejvyšší podporou státu.Každý třetí je oficiálně stíhán a stát to jenom zametá pod koberec.Možná to Kalouskovi a Nečasovi vůbec nevadí.Tady by měla proběhnout defenestrace.Jinak se tento stát nepostaví na nohy.Udělali si stát ve státě a pak máme být hrdi na naši českou příslušnost.Je to jenom hanba pro tento národ.Milan.

Nepřihlášený uživatel

#583

2012-03-24 03:37

Je to hnus co dokáží a dokonce si myslím, že někdy i schválně včas neupozorní občana, který nikdy nedlužil a za 1 zapomenutou platbu v řádu několika korun, jsou po 2 letech schopni žádat desetitisíce.Nikdo nemůže říci, že se mu to nemůže stát a měla by existovat jasná pravidla kdy přistoupit k exekuci a jestli se provedli dostatečně a hlavně hned všechny kroky k tomu aby byl tento dlužící občan okamžitě informován a dala se mu možnost provést nápravu a né čekat až to vyleze tak vysoko, že z něj tutově bude bezdomovec.
D.C
Nepřihlášený uživatel

#584

2012-03-26 02:21

Nesouhlasím s chováním a jednáním exekutorů, ani se zákony které jim jejich chování umožnují. Jsem pro zrušení exekutorů, ihned tím ušetříme na výplatách pro soudce, atd.


D.C.


Nepřihlášený uživatel

#585

2012-03-26 11:35

Řádění soukromých exekutorů (často i v případech lidí, kteří nikomu nic nedluží)je poslední kapkou bezpráví v tomto zcela bezprávním a mafiánském státě.

Nepřihlášený uživatel

#586

2012-03-28 12:39

Jelikož jsem sama poznala co to znamená ,,soukromý exekutor",neboli státem posvěcená lichva,jsem přesvědčená,že je potřeba urgentně tuto nehoráznost zrušit! Začněme u p.Podkonického,který si s kauz DP Praha udělal neuvěřitelně výnosný byznys!!!!

Nepřihlášený uživatel

#587

2012-03-28 15:01

Odebrat lichvářské, zlodějské odměny !

Nepřihlášený uživatel

#588 Stálý měsíční plat

2012-03-31 11:59

Možnost stálého měsíčního platu bez žádných investic, kromě vašeho času. Mrkněte na
http://pritel007.webnode.cz a přečtěte si info
VLK

#589 Re: Re: Poslední výzva

2012-04-03 23:46

#574: Taquitinus - Re: Poslední výzva

nejste náhodou exekutor ? :) mrkněte na případy viz http://exekucejenferove.sweb.cz tohle je důvod proč se nám nelíbí práce soukormých exekutorů. Těch "přehmatů" je tolik a odpovědnost v podstatě nulová, téměř žádné kárné tresty. Praktiky nechutné. Pravda je, že za to v podstatě exekutoři nemůžou to legislativa je tak špatná. Ten příklad s prodavačkou je naprosto zcestný, ta kdyby se několikrát spletla v namarkované ceně a zákazník si stěžoval, tak letí. Ovšem exekutoři si mohou dělat co chtějí. Prosím o reakci až si projdete zdokumentované praktiky na odkaze viz výše v textu. zdravím a přeju ať Vám vydrží ta důslednost v jednání


Nepřihlášený uživatel

#590

2012-04-05 23:06

Statem podporovana zlodejska mafie.

Nepřihlášený uživatel

#591

2012-04-06 21:34

Lidi, vzpamatujte se konečně, jinak se těch vydřiduchů nezbavíme, než vyjít do ulic a začít vzpourou proti vládě, která tento bordel a ožebračování lidí podporuje. Tento systém je třeba zničit a nastolit demokratičtější soudní řešení situací.

Nepřihlášený uživatel

#592

2012-04-07 18:07

Je mi tady na zvracení.

Nepřihlášený uživatel

#593

2012-04-08 14:39

Připojuji se k petici za zrušení soukromých exekutorů.Mám s nimi velmi špatné zkušenosti.Měl jsem kamarádku,která dostala výpověď z bytu, protože nemohla platit náje.Poskytl jsem ji možnost u mne přechodně bydlet,protože mám volnou místnist.Pokud si nenajde zaměstnánání a jiný byt.Měla v té místnosti jen pár nezbytných věcí na přespání.Majetek žádný u mne neměla.
V ránních hodinách přišli 2 exekutoři a jeden z nich,takový typický kriminální týpek okamžitě začal lepit žluté cedulky EXEKUČNĚ ZABAVENO na všechno. A to nejen dlužnici. Protože jsem nesouhlasil jsem s jeho drzým jednáním, tak jsem zavolal policii. Přišli 2 policisté a řekli mě, že s tim nemohou nic dělat, že je to v rámci zákona.
Sebrali mě tiskárnu a kabely od počítače a pokud jim nedám 20000,-Kč,že mě všechno odpoledne odvezou do Přerova.Teprve potom budu muset dokazovat, že je majetek můj.Nechtěli odejít a nutili tu paní zaplatit výše uvedenou částku a podepsat splátkový kalendář.Částku 20.000,-Kč zaplatil nakonec můj vnuk, kterého jsem zavolal,aby nám neodvezli veškeré zabavené věci. Protože ta paní nepodepsala splátkový kalendář a musela z bytu odejít, tak byla tak zoufalá,protože neněla kam jít, že třetí den skončila svůj život pod koly vlaku.Toto se přihodilo pře rokem v lednu.
Takhle bezohledně oni jednají s dlužníky.A já spolu s vnukem jsme měli celý měsíc starostí s dokazováním, že zabavený majetek je můj.
Proto naprosto souhlasím s jejich zrušením.

Nepřihlášený uživatel

#594 Re:

2012-04-09 00:16

#579: -

Plně souhlasím. Je to hodně smutné, neplatí tu žádná pravidla, žádná slušnost, žádná kontrola. A reklamy stále lákají lidi k dalším půjčkám. Přece není tak nemožné stanovit pravidla, brát ohled na to, kdo dluží - jestli člověk, který celý život pracoval a teď vinou tunelářů přišel o práci a dosud byl pracovitý a poctivý - nebo cikán, který neplatil nikdy, ale sáhnout se na něho nesmí. Kdyby tu existovala konr¨trola, nebylo by tak nesnadné odlišit neplatiče od lidí v nezaviněné nouzi, nefachčenka od lidí, kteří by dělat chtěli a nemají možnost, protože naši mocipáni zlikvidovali tuto republiku zcela cíleně na objednávku zvenčí. Měli bychom je pověsit, zabavit jim nakradené majetky, vrátit peníze tam, kam patří a hend by bylo líp. Není snad takový problém dát do zákona, že zabavit mohou majetek pouze do výše určitého procenta nad dlužnou částku a ne zabavit tisícinásobně více a rozprodat to v dražbě za pakatel. To je zločin a je trestný - všude jinde, jen ne v této naší zparchantělé zemi, kde dacani mají hlavní slovo a slušný člověk nemá ani poradní hlas. A volby? Ty nic nevyřeší - jsou tam stále titíž, chce to vzít vidle a zapíchnout ty darebáky, kteří se vysmívají všem demonstracím a názorům lidí, kteří je živí a měli by se jim zodpovídat jako svému živiteli a zaměstnavateli. Nejvyšší čas si tohle uvědomit a uděla s nimi krátký proces- jestli už není pozdě!


Nepřihlášený uživatel

#595

2012-04-09 00:27

Je smutné slyšet, kolik lidí dohnal tento režim k ukončení života ze zoufalství, že už nevěděli, jak dál. Média masírují mladé, jak komunisté vraždili lidi - spočítal už někdo, kolik lidí skončilo pod vlakem, skočilo z okna, hodilo dítě do kontejneru, protože věděli, že ho neuživí? To nejsou vraždy? A všichni tito lidé jsou v této situaci nezaviněně, přišli o práci díky tunelářům, kteří si pakují konta na úkor nás všech. Právní stát? Cha!!!
janmavse
Nepřihlášený uživatel

#596 Návrh řešení ve třech bodech

2012-04-10 12:10

Navrhuji toto -
1. Postavit soukromé exekutory mimo zákon
2. Mimo zákon rovněž postavit mimobankovní půjčky
3. Peníze by měly poskytovat pouze banky (jako dřív) a tyto si samy zjistit finanční spolehlivost klienta. Bylo by to jejich riziko.

4. Všechny tři body jeden den v parlamenu přijmout jako zákon a platnost hned druhý den od vydání tohoto zákona - to by nastal šrumec!


Nepřihlášený uživatel

#597

2012-04-10 13:49

Je to zločin,jako celá tahle pravicová sebranka,na 4 měsíce mi zadeželi celý dúchod,po dotazech na ex.kanceláři a na ČSSZ,odpověď zněla prý podle zákona,tak dlouho trvalo než mi důchod začal chodit mimo zablokovaný účet,kdo to vymyslel?Jen zločince to mohlo napadnout.

Nepřihlášený uživatel

#598 Re:

2012-04-12 19:14

#494: -  

...mno obávám se, že pan ministr Pospíšil a celé jeho slavné ministerstvo nepomůže. Možná by nám všem mohl prozradit jak jezdil (či ještě jezdí) s vybranými exekutory a právníky do Kroměříže na Justiční akademii ( a to několik let) a domlouvají další byznys pro exekutory a právníky. Proč si myslíte, že chtěl, aby exekutor přímo rozhodoval o pohledávce a to ještě dřív než soud? Prostě ,má to hošan zvládnuté a teď se snaží v tv a dalších mediích napravit reputaci děláním bububu na exekutory a právníky. Ale výsledek se rovná 0, protože jinak ho ti pánové zničí a oni ví jak na to...

 


Nepřihlášený uživatel

#599

2012-04-12 21:47

Jsem pro zrušení soukromých exekutorů .
Kartář

#600 Poznámka

2012-04-13 14:18

Milý pane autore petice,

asi jste si nevšiml, že soukromí exekutoři jsou ve většině států Evropské unie a v téměř 70 státech světa. To zase chcete zpáky úplatné a zkorumpované vykonavatele soudů, kteří nikdy nic nevymohli, mimo úplatků do své kapsy?