Petice Za zrušení soukromých exekutorů
Re:
To je přece hloupost-není dluh jako dluh a hlavně přehmaty exekutorů a exekuce na lidi kteří jsou jen příbuzní dlužníka nejsou správné.
...je to jedna z nejvetsich oficialnich zlodejin, presne to odpovida vedeni tohoto statu vladou (vladami), ktere za par roku ( v historicky velmi kratke dobe), udelali z tohoto statu neco co nejde ani pojmenovat a z lidi zebraky...
Souhlasím se zrušením soukromých exekučních úřadů
Re: Tak to ovšem není...
Znám případy z druhé strany, kdy exekutor Podkonický vymáhal jasný případ natolik liknavě, že ani po mnoha urgencích ze strany člověka, který pomocí něho dluh vymáhal, nevymohl nic. Ovšem tučné náklady za neexistující úkony musel platit onen nešťastník, který se domáhal dluhu. Soukromí exekutoři si totiž zvykli vydělávat desítky milionů bezpracně a o vymáhání skutečných dluhů nemají zájem. Je mi smutno z naivity některých lidí...
Re:
Zajímalo by mě..
Pomsta je pokrm,podavany dobre vychlazeny.Jako kaviar..na ledu.
| This discussion has been closed. |
Re: je to běs
#165: Robert - je to běs
Roberte bylo by možné popsat podrobně Váš případ a poslat mi ho na majl, rád bych použil konkrétní příklady pro komunikaci s politiky. Jedině změna politického myšlení povede k nápravě, alespoň podle mého názoru. [email protected] nebo na facebooku http://www.facebook.com/profile.php?id=100002852368554 díky VK