Petice Za zrušení soukromých exekutorů
Re:
Přesněji řečeno, vláda je vytvořila k obrazu svému ...
Genocida v ČR.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Exekutor - spis smejdi zlodejsky
Zdravim srdecne,
jsem jedine pro. Delal jsem rucitele svemu bratrovi. Bratr se dostal do potizi a na chvili prestal platit splatky. Mezitim multiservis koupil homecredit, nebo neco takoveho probehlo, ze spolecnost, ktera mu pujcila byla prodana nekomu jinemu. Bratr vse zaplatil, nebot se mu zase zacalo darit. VSE je zaplaceno. Presto na me prisel exekutor, na me tedy rucitele, ze castka neni uhrazena a zabavil me z uctu, ktery bez varovani ci pokusu o kontakt me osoby obstavil a strhl zhruba 30 000,- korun. Tyto penize i pres podane zaloby na exekutora pana Cilinka, myslim ze je z Jiznich Cech, jsem uz nikdy nevidel a jeste me stoji penize pravnik, ktery dela vsechno mozne, a pres to stale bez uspechu. Spravedlnost neexistuje, aspon ne v tomhle state.
Fandím
P.s.: na kdy si mám připravit vidle?
je to běs
Re:
tak až si Vás spletou se sousedem, nebo někdo na koho je uvalená exekuce sedne k Vám do auta a přiskočí pohotový pan exekutor nebo spíš jeho gorila a zabaví auto tak přeju hodně zdaru, kdyby soudní vykonavatelé měli stejné pravomoce jako exekutor podnikatel, tak by to možná také šlo lépe a přes té spousty přehmatů, jde o celkovou změnu systému
| This discussion has been closed. |