Odmítáme roušky pro děti na základních školách

Odmítáme roušky pro děti na základních školách / Oznámení / Je třeba být slyšet! / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2020-08-20 09:50

Velmi ráda jim svůj názor napíšu. A ještě k tomu přihodím to jejich nesmyslné postihování dětí za to, že roušky nebudou nosit. Kde to do p.... žijeme kam jsme se to dostali.

Nepřihlášený uživatel

#2

2020-08-20 10:06

Dobrý den. Zásadně a důrazně nesouhlasím s zaváděním roušek všeobecně. Není k této záležitosti žádný důvod. Běžně jsme vystavováni znečištěná prostředí, potravin, virů a nemocí cizích státních příslušníků. Neexistuje žádná studie ani nebyl naplněn a prokázán fakt , že došlo k epidemii plošně. Čísla uváděná jako konkrétní počty úmrtí, či nemocí jsou v procentech mizivá. Nejsou žádná srovnávací data se stavem nemocných a mrtvých ve vztahu k ostatním nemocem. Leta jsem pracovala ve školství. Děti jsou nechlazené několikrát do roka. Nikdy se z toho nedělala žádná věda. Coronaviry se běžně v populaci vyskytují již mnoho let. Nemusím se dotazovat žádných odborníků, abych obyčejnou dedukcí a vlastním rozumem dospěla k tomu, že toto celé je nesmysl. Navzdory tomu hovořím s odborníky v různých oblastech a poslouchám přednášky na tato témata. Kdyby se vynaložené peníze na nesmyslné roušky, desinfekce a další propagandu , věnovaly na léčbu onkologických dětských pacientů, nebyly by vynaložené zbytečně. Tyto peníze jsou z našich daní.!!! Nedělejte z nás hlupáky. Vyvraťte nám fakt, že toto celé je vykonstruované a záměrně připravené k ovládání lidí, o čemž se dále nebudu rozepisovat. Jste součástí našeho národa, jste součástí naší populace, máte děti a vnoučata. Nevěřím, že jste tak zaslepení a dovolíte tuto trapnou manipulaci a ohrožení dalšího vývoje našich dětí, naší budoucnosti jako národa. Zapomínáte na možnosti informací šířících se internetem. Podceňujete vzdělanost našich spoluobčanů. Apeluji na zdravý rozum našich zastupitelů. Pokud se vy nebudete bát "bojovat" za nás - za národ, národ se nebude bát stát za vámi.... Matka, babička - vlastenka - Chlaňová PS - tento text jsem si dovolila zaslat našim zastupitelům
Kulvajtova

#3 Rousky ve školách.

2020-08-20 10:36

Odeslala jsem svůj názor na všechny e-mailové adresy. Děkujeme za petici. Bylo by ale potřeba, aby všichni ještě poslali hlas do té petice, proti plosnemu nošení  rousek. Mají tam již ke 20 tis hlasu. 


Nepřihlášený uživatel

#4

2020-08-20 10:49

Celá tato věc je holý ničím nepodložený nesmysl. Pokud vím nařizovat něco občanům je možné pouze v době nouzového stavu a ten jsem si nevšimla že by někdo vyhlásil. Když už nám chce Vojtěch něco nařizovat a slavná vláda tak by nám měl ty roušky dát k dispozici. Co je to za nesmysl že můj syn, který jde do druhé třídy bude jak tatar pořád sundávat a nandávat roušku. Válet ji někde v kapse a pak si ji dávat zase na obličej několik měsíců. Ještě nikdo neukázal žádná čísla, která by měla důvod k nějakému takovému plošnému nesmyslů. Proč v této zemi nikdo neposlouchá lidi, kteří jsou studování v tomto oboru a tvrdí naprostý opak než naše slavná vláda. Proč odborníci tvrdí že nošení rousek je nesmysl a vláda nám to nařizuje pod výhrůžkou šílených pokut. Kam se poděl selský rozum? Kde naše svobodná země?Ja jsem rodič a  především já budu rozhodovat o zdraví svého dítěte!!!! S velkou úctou Vám děkuji za tuto petici. 


Nepřihlášený uživatel

#5 Re: Super napsáno.... děkuji i za mě.

2020-08-20 12:22

#2: -  

 


Nepřihlášený uživatel

#6

2020-08-20 18:49

Covid vnímám jako obyčejnou chřipku. Připouštím,je to možná jiný typ,ale na chřipku vždy umírali lidé s oslabenou imunitou a nikdy se nevyhlašovala epidemie. Navíc se roušky odstranily původně kvůli promoření populace(s čímž souhlasím), teď tvrdíte, že abychom si odpočali. Dle mého názoru by měli nosit roušky nemocní (s oslabenou imunitou), anebo ze své vlastní svobodné vůle, děkuji

Nepřihlášený uživatel

#7 Re:

2020-08-25 10:13

#2: -  též děkuji za hezky napsaný názor, který plně sdílím! J. Jungwirth.

 

Davidos

#8 žádný vládní průzkum

2020-08-25 10:58

Odkaz na web - NEjedná se o vládní průzkum, ale kampaňový projekt ANO. Opět líbivý marketing, jak zapůsobit na voliče před volbami a jsou v tom žel úspěšnější, než letáky z Kauflandu. Můžete hádat, co se (ne)změní.


Nepřihlášený uživatel

#9 Re:

2020-09-09 14:45

#2: -  

Napsano uplne perfektne


Nepřihlášený uživatel

#10 Re:

2020-09-23 08:06

#2: -  

Ty asi brzy chcípneš na kovid. Karma je zdarma.

lr

#11 nesouhlasím s rouškami na školách

2020-09-25 22:22

podepisuji, protože se u lidí ztrácí soudnost.
Mám 2 syny. Jeden na prvním stupni a druhý je na druhém stupně ZŠ. Starší je astmatik a alergik. Dýchá se mu špatně za normálních okolností, natož s rouškou (denně si musí dávat dýcháček několikrát). Když jsem chtěla po učitelích, aby v případě, kdy se synovi bude špatně dýchat - si mohl dát roušku alespoň pod nos a mohl se volně nadechnout.......bylo mi řečeno, že je dle nařízení povinnost nosit roušku nasazenou na dýchacích cestách. A pokud mám syna nemocného, který to nemůže dodržovat, má být doma.
Alergologové nenapíší žádný dokument, že roušky způsobují dost velký problém pro astmatiky a mohou být nějakým způsobem vyjmuti z této povinnosti nošeni roušek.
Jaká je cesta z tohoto bludiště? Nechat dítě doma?
Nehledě na to, když děti z prvního stupně roušky mít nemusí, postrádá to smysl, když se doma sourozenci potkají.
Nesouhlasím s nošením roušek ve školách!


Nepřihlášený uživatel

#12 Re: Re: Ubožáku,blbe!!

2020-09-30 15:40




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...