Výzva zastupitelům města Varnsdorf ke kauze Radary

Výzva zastupitelům města Varnsdorf ke kauze Radary / Oznámení / Výzva zastupitelům města Varnsdorf ke kauze Radary / Komentáře


Nepřihlášený uživatel

#1

2019-08-27 13:31

S peticí souhlasím, ale nevěřím, že by cokoli změnila. ANO již evidentně nepotřebuje jen čerpat dotace, někteří jedinci si rychle našli nové cesty, jak si polepšit. Zlodějiny téhle smečky zůstavají nepotrestané nebo dokonce neprošetřené a tak si nemyslím, že by případ nesmyslných varnsdorfských radarů skončil jinak. V lepším případě z toho vyplynou sankce pro město, to ovšem opět zaplatí daňoví poplatníci. (Čili třeba pokutovaní řidiči, zaplatí za tento průser radnice de facto ještě jednou...). Bylo by mylné si myslet, že budou k odpovědnosti hnáni jednotliví lidé z vedení obce... Možná proto s tímto kšeftováním nehodlají skoncovat ani přes výzvy a vyjídření Ministerstva vnitra, ÚOHS, Transparency International, Ústeckého kraje, vedení okolních obcí a stovek občanů.

Osobně jsem po šesti pokutách (z toho pětkrát v rozmezí 6 - 9 km/h!) začal situaci řešit tak, že jsem Varnsdorf smazal z mapy... Nevidím důvod, proč vozit peníze do tohoto města s prohnilým vedením, a tak všechno, co jsem dosud ve VDF zařizoval nebo nakupoval, nyní řeším v mnohem přívětivějším Rumburku. Zbývá mi už jen převést bankovní účet z VDF do RBK.
Udělejte totéž "ekonomických sankcí" jednoho člověka si obec ani nevšimne, ale stovky by již citelné být mohly...
Bohužel nemám žádnou radu pro místní, kteří ve VDF bydlí a tak se mu vyhnout nemůžou.

RH