Miloši Zemane, okamžitě rezignujte z postu prezidenta České republiky.
Poděkování
Re: Díky
Nic jiného nezbývá, těžko to změníme, ale ozvat se musíme :)
napsali jste to dobře. Mohu se dovědět, kolik podpisů tato petice získala, prosím?
Děkuji.
Miloši jdi s cigárkem ke koši
Děkuju, byl jsem ve stávkovým výboru AVU v roce 1989 a jsem nešťastnej z toho, že naše děti, já tedy žádný nemám, dneska jen nadávají, ale jsou úplně bezradné. Prosím vás o jedno, nedopusťte už, aby tato iniciativa zanikla časem stejně jako spousta dalších. Jděte do toho, prostě tvrdě a nekompromisně, protože si už pár let kladu otázku, jestli to, když jsme úplně podělaný strachy zavřený ve škole, čekali na milicionáře v tancích, mělo cenu. Oslava sta let státnosti mě jen utvrdila v tom, že se díky tomu ohavnýmu sebestřednýmu starci znovu ocitáme v tom divným bezčasí, který už jsem zažil a nechci ho. Držím palce a jakkoli pomůžu, pokud by bylo třeba. Jiří Čivrný
Re:
Koukám, že jste měl/a/ stejný postřeh jako já. Úplně mě to vyděsilo co jsme za národ...
Re: Miloši jdi s cigárkem ke koši
#6: Čívr - Miloši jdi s cigárkem ke koši
Podívejte se na stránky generacesnázorem.cz
Udělá vám radost , že spousty mladých lidí jsou velmi aktivní .
Díky
Velice si vás vážím za to co děláte. Češi jsou šikovný národ, ale v něčem jsme jako děti. Zasloužíme si co máme protože většinově tak volíme. Myslel jsem si naivně že 40 let nám vládl bolševik protože nám byl vnucen silou. Teď už si to nemyslím.
Technikálie
Jen drobnost, my na
jeho excesy můžeme rezignovat, on však v této věci může pouze abdikovat.
Jaroslav Bahnik Sadska
PS. Pozdravuji pani Olgu a doufam , ze se zase brzy potkame !
Re:
No to snad není pravda: o co tady jde? Snad o to, abychom neměli "prezidenta" se zločinnými (např. likvidace novinářů - 4. pilíře státu) a vlastizrádnými (např. prosazování ovládnutí klíčové - jaderné energetiky krajně nepřátelským agentem - Rosatom - trojský Putinův kůň; dále silového a nezákonného protežování StBáka, zlodějě a lháře (a Zemanovou zásluhou premiéra) A. Babiše) záměry, nebo o to, kdo petici sepsal? Vážený pane Mirku Černíku, zamyslete se, prosím snažně, nad tím, co je důležitější.
Ať žije náš oblíbený pan prezident Zeman!
Vyližte si prdel, zmrdi z pražské kavárny!
Re: Ať žije náš oblíbený pan prezident Zeman!
#21: - Ať žije náš oblíbený pan prezident Zeman!
Umi hrat i na klavir vy kundy z kavarny !!!
Re: Re: Ať žije náš oblíbený pan prezident Zeman!
#23: - Re: Ať žije náš oblíbený pan prezident Zeman!
Zatim umi zahrat Ovcacek Ctveracek , ale uz zkousi svou oblibenou Pres spaleniste pres krvave reky , ale moc mu to nejde .
This comment has been removed by the person who wrote it.