Petice za urychlené řešení krize v Nemocnici Kyjov
Re: Jana Kahánková
Myslím, že je nefér hodnotit celou nemocnici šmahem černo-bíle, každý máme špatné zkušenosti, já mám naštěstí i ty dobré a to dřív, než jsem tu začla pracovat (urologie, dětské, aro - když jsme měli v rodině úraz atd.) Korupce se skrývá všude, to pro mě není argument. Mně záleží na tom, abych měla v blízkosti bydliště poskytovatele akutní péče, který se o mě postará, když bude zle. Dojíždět za některými zákroky do Brna se zkrátka nedá. Záleží mi, a také našemu občanskému sdružení na tom, aby byla kyjovská nemocnice pro lidi. Proto tato petice vznikla.
V kyjovské nemocnici jsem se narodil a provází mě celým životem a co se týče mé osoby, tak jsem byl vždy spokojen a když budu moci nějak pomoci, rád pomůžu
Re:
Asi jsme se v porodnici o Vás dobře starali , že jste vyrostl v rozumného člověka. Sestřička z novorozenců
9*
Nemocnice Kyjov
Jezdit do Břeclavi nebo Brna....nehoráznost !
Pokud nebude ředitel z místní komunity, nikdy mu na ní nebude záležet!Protože jednou skončí /už aby to bylo/ nikdy tu nebude léčit své rodinné příslušníky..odjede na vysočinu a kyjované po mě potopa!!!
klid pro práci
Dr Pajerek
Ani ODS a ani ČSSD nemají zájem na reformě zdravotnictví.Bůh nám pomáhej.Dr.Machaň
Frýbort
Zachování dobrého jména nemocnice v Kyjově
věřím,že zájmu občanů Kyjova a širokého okolí rychle ukončíte devastaci nemocnice v Kyjově,neboť občané Moraského Slovácka si to nezaslouží.Skutečnost je mnohem horší,než oficiálně slyšíte!!!
Re: Zachování dobrého jména nemocnice v Kyjově
#24: I.Chess - Zachování dobrého jména nemocnice v Kyjově
Občané Moravského Slovácka do roka dají vysvědčení politikům, kteří ničí těžce vybudovanou nemocnici !!
| This discussion has been closed. |
Uz ted je pozde...za tech x let, co tam kvetla korupce a dosazovani hlav to takhle dopadlo. Odmitam se tam lecit, nastesti do teto nemocnice nemusim.