Petice.com

DOMOV VŠEM útulkovým z Přímětic

Článek o Příměticích v jihomoravské MF DNES a iDNES.cz

Nepřihlášený uživatel#1 Feb 20, 2017, 16:31
Pěkný den i já jsem před cca 10 lety zachraňovala ale tentokrát koně. Koně v Kletečné u Pelhřimova. Hladem se okusovali navzájem, velká břicha jak byli plné červů, jezdci kteří je osedlali, tak koně vysílením zemřeli, utopili, majitel je i rozporcoval a prý narval do mrazáku. Jednu holčinu jsem uprosila o fotky, dala mi cd které jsem odnesla, volala jsem na všechny dostupné úřady, zaslala do TV. Nejdřív z pána udělali tyrana a druhá televize božského zachránce všech nemocných koní a ze mě největší ,, kravku,, v republice. Nevím jak se mu daří nyní, přestala jsem se již zajímat, ale někdo tvrdí že si pořídil lva a tak ty koně kteří pojdou asi budou mít svá uplatnění i po smrti. Už se nezajímám a je to již dlouho, ale držím palce každému kdo se zajímá, pomáhá a hlavně vydrží nad úřady a lidskou neochotou.
Naštvaná#2 Feb 21, 2017, 21:32

Re: smutné

#1: -  

je docela smutné ze jste se přestala zajímat jen po tom co vám někdo šlapal na paty člověk ze srdcem který  chce opravdu pomoct jde hlava ne hlava a ne ze po neúspěchu se na to vykašle je to snad horší než nedělat nic 

je mi z vás zle!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.