Zákaz cirkusu v Ivančicích

Kontaktujte autora petice

Téma diskuze bylo automaticky vytvořeno Zákaz cirkusu v Ivančicích


Nepřihlášený uživatel

#1

2016-11-16 16:58

nedávno jsem se byla podívat na zvěřinec v cirkuse hrajícím v Praze a byla jsem znechucena podmínkami, ve kterých zvířata přežívají (ani nelze říci žijí).

Nepřihlášený uživatel

#2

2016-11-16 18:05

Cirkus je príma, ale bez zvířátek. Pokud by se dalo zařídit, že by se zvířátka měla hezky a bez stresu, tak bych byl pro, ale to je utopie. Myslím, že ZOO úplně stačí.
Mám pravdu

#3 Zbytečná petice

2016-11-18 08:44

Proč má někdo pořád potřebu něco zakazovat? Navíc něco, o čem nic moc neví. Týrání zvířat je problém, to bezesporu, ale je to vždy o lidech ne o instituci. Zvířata týrají v ZOO, cirkuse, doma, na farmě, v chovu, na jatkách, prostě kdekoliv kde se vyskytuje nějaký blbec. Ale na těch stejných místech mohou být i lidé, kteří se ke zvířatům chovají hezky a starají se o ně. Pokud byste chtěli provést kontroly, že nedochází k týrání zvířat, jsem pro, ale zakazovat něco i když nevím vůbec jak to chodí jen na základě své předpojatosti mi přijde hodně ubohé. Takže v žádném případě pro tu petici nejsem.


Nepřihlášený uživatel

#4 Re: Zbytečná petice

2016-11-18 12:34

#3: Mám pravdu - Zbytečná petice 

 V tom máte úplnou pravdu že je to o lidech pak se všichni hážou do jednoho pytle.Ale je pravda že dnešní moderní cirkusy se bez těchto zvířecích vystoupení úplně obejdou já se hrozně ráda dívám na cirkus du solei tam se týrají lidi samy.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#5

2016-11-18 20:38

Cirkusy bez zvířat!

Nepřihlášený uživatel

#6 Re: Zbytečná petice

2016-11-19 00:06

#3: Mám pravdu - Zbytečná petice 

 Nejde přeci jenom o to jací lidé v daném cirkuse jsou . Týrání je už to ze zavřete divoké zvíře do klece jen pro ZÁBAVU lidi a učíte ho pro nej naprosto neprirozenym trikum. A opravdu si myslíte ze jde bez bolesti a strachu naučit divoké zvíře trikum co vidíte v cirkusech ? Myslím ze ne .... zvířata jsou na světě ze svých vlastních důvodu a ne pro lidi!!!!!!!!!