Požadujeme okamžitou rezignaci ministra Zaorálka
Ale no tak, zanechte už konečně toho fanatického dalajlamismu. Co takhle rovnou zavést zákon proti očerňování jejich nedotknutelných svátostí dalajlamy a Havla? Nemáte to náhodou v úmyslu?
Tady si snad kazdy politik mysli ze muze vypustit z huby jakoukoli kravinu ci lez a nic se mu nestane, naopak mu nekdo zatleska. Prebornik je Zeman ale ma zdatne kumpany, Zaoralkem pocinajic.
Zastavme to uz konecne a donutme je odstoupit ze svych funkci. Politiky si platime, maji nam slouzit a ne lhat nam do obliceje a jeste se tomu smat...
Re:
Pokud ministr Herman nerezignuje, nebo nebude odvolán, budu mít důvod se domnívat, že se má ČR stát opět protektorátem Německa!
Zadolárku, to sis dovolil moc. Konec tvých dní se neúprosně blíží. Führer Herman na tebe pošle to svoje sudetoněmecký gestapo a končíš :-D
Re:
Jelikož se zde zcela evidentně snaží zavést ten jimi tak idealizovaný feudální otrokářský systém po tibetském vzoru, tak bych se nedivil, kdyby za hanobení jeho svátosti utínali končetiny.
Nic ve zlém, ale urážky, jakých se dopouštějí politici napříč politickým spektrem vůči panu prezidentovi, jsou mnohem vážnější než nějaké přirování dalajlamy k Henleinovi, a přesto je nikoho ani nenapadlo odvolávat. Takže zanechte těchhle trapných šaškárem, sbalte si svoje fidlátka, umělci a táhněte konečně do propadliště dějin.
Re:
Re:
Měl bych lepší, lidem jako vy zabavit OP EU a vystěhovat za Velkou čínskou zeď!
Ten nositel soucitu a lásky je dlouholetým agentem CIA, který podporoval gerilovou válku Tibetu s Čínou. Učesaná verze zde: Utajovaná válka tibetské armády s Čínou
Co pražská havlérka k smrti nesnáší, je pojmenování věcí pravým jménem. Zejména, jde-li o její bůžky a bohoslužebná cingrlátka. Naposledy se to nechtěně povedlo ZaOrálkovi.
Odstoupit by měl sudeťák a fašista Herman, který flagrantně porušil vládní linii.
Absence přesného znění a zdroje
Nemohu podepsat petici na základě vyprávění o něčem, byť důvod jejího vzniku mám za závažný. Nemám dosud informce, že byl srovnán dalajláma s Henleinem. Mám za to, že byly přirovnány procesy setkání a zvolen zcela chromý příměr. Kulhá každý. Nemám zcela nepatřičné verbální přirovnání, za které se ministr (již) omluvil, za důvod k podání demise. Nikdo nejsme bez chyby. Jsou to „jen“ slova vyjadřující názor v přímém rozhovoru. Ne čin, který něco zničil. Mám za to, že dalajláma by tuto petici nepodepsal. Je-li tím, za koho jej považuji.
Re: Absence přesného znění a zdroje
#23: Jan Votruba - Absence přesného znění a zdroje
Dávali to v televizi. Chromé to bezesporu bylo. Mělo by to být dostupné na internetu. Máte-li zájem, můžete to tam zkusit najít. Já to viděl, celé, i s kontextem, mi to přišlo dočista cáklé.
Jau, jau
Zdravím Biomaso, i tvého potroublého ničitele Strany Zelených.
*
Smiřte se s tím, že Tibet je nedílnou součástí Čínské republiky.
Smiřte se s tím, že vám nikdo nevěří po faulech na občany naší země.
*
Pokud jde o pana Zaorálka, jen ať dožije do příštích parlamentních voleb. Vyjímečně ho osvítl záblesk zdravého rozumu.
Vaše řešení, Biomaso a Martínku, neschvaluji. Vy byste všechno rádi řešili ukrajinskou cestou. Lidé jsou naštěstí natolik rozumní, že vás pošlou do prdele.
| This discussion has been closed. |